- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
rejewski
tag
válasz
Bagira01 #15098 üzenetére
Megmondom öszintén, hogy aligha hiszem, hogy 55nm mert elméletileg azok mind 216sp -ek, de a synergy ed. 192sp-s. Amúgy meg én párhuzamot vélek felfedezni a gainward gs és e kártya között mégpedig, hogy mindkettő a költséghatékony, tervezzétek újra a kártyát szellemben jött létre. Szóval elméletileg ki lehet vele békülni, ha valaki szeretne. Egyenlőre az a fix hogy órajelekben nem különbözik a default kártyától, meg a hűtés más elméletileg....
rejew
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bagira01 #14682 üzenetére
Ok, markban hoz a konyhára rendesen (ha másért nem a cpu score miatt) az fix de ha natív felbontáson tesztelsz mai játékokat akkor nem lesz proclimited. Rgo közel mindegy E2140-et teszel alá 3,6GHz-en vagy E8400-et 4,6GHz-en a GTX260 alá is, nem hogy még egy 8800GTX alá.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bagira01 #14676 üzenetére
Postázást nem vállalok.
Azért besírnék ha ha nem lenne semmi különbség a Q6600 meg az E2140 között pl GTA 4 alatt... Minek olyan bika proci? Úgysem a proc limit fog hátráltatni, már egy 3,6GHz-es E2140-el sem. Nyilván ha 640x480-ban tesztelsz az más lenne...
Ha csak Markolsz azt meg nem nagyon veszi be a nép. Anno csináltam ilyen tesztet, kb megköveztek és a végén én érzetem sz@rul magam, hogy publikálni mertem egy 3DMák összehasonlító tesztet.
rup1u5: Akkor jól emlékeztem.
-
tome.jr
addikt
válasz
Bagira01 #9912 üzenetére
Ja. Szerintem is még fél év múlva 40-50kért el lehet őket majd adni, mivel ezek az új 216-osok így még jobban tartják az árukat. Lassan jönnek hozzájuk az EK blokkok, csúcsra húzom őket, tolok valami hardcore fps eredményt (már ha elindulna az a k benchmark demo) aztán meg majd licitálnak rá az emberek
-
tome.jr
addikt
válasz
Bagira01 #9816 üzenetére
Holnapig talán kibírjátok képek nélkül. Mivel nem szoktam a rendszert naphosszat fotózgatni főleg félkész állapotban az asztalon így nincs képem róla. Ma csak késő este érek haza, de hogy mindenki nyugodtan aludjon teszek fel képet a 3 way-ről. Nem igazán értem mi olyan hihetetlen abban ha valakinek 3 way rendszere van, egyből mindenki azt hiszi, hogy kamu az egész.
-
diegho
nagyúr
válasz
Bagira01 #9058 üzenetére
hát azért nem 2 oldalni email-t az érkezett privikről
amúgy a palit 48+áfa volt két napja nagykerben, most 59+áfa
szóval múlt héten bárkinek tudtam volna 57.6k-ért hozni, aki meg tud áfával szórakozni annak még olcsóbb lett volna a dolog, így viszont már nem éri meg, ráadásul jövő héttől már nem dolgozok. Felmondtam végre
-
Casanova*
veterán
-
ImI87
őstag
válasz
Bagira01 #6051 üzenetére
Keep pushing !
Ez már majdnem meg van !
Én tegnap ugyanezt játszottam. 19500, majd 19800, volt 19970 is, majdnem elsírtam magam. Végül max-ra küldtem mindent, már nem is volt stabil a proci, és végül így lett 20009
És igen a hűtés fontos, mert hiába úgyanazok a beállítások, ha kicsit hűvösebb a cucc, rögtön ad rá pár plusz pontocskát. És a jelen esetben az is aranyat érhet.
Nálam a panelban 24fok volt, de el tudod képzelni, milyen orkánt tud csinálni 5db 12cm-es Antec venti 2000rpm fordulaton?És ehhez még pluszba jött a GTX ventije 80%-on, és egy Antec BogBoy 20cm-es venti kb 12000rpm-mel.
De végül csak meglett az a qrva 20K (és Vista alatt......)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Óra topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest