- SONY LCD és LED TV-k
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti95
csendes tag
Egy asus f5r-be vettem még 1gb Ramot az 1gb mellé. Mindkettő 1gb-s, ddr2, 667mhz-s, de a notebook nem hajtja dual channelben. Az a baj, hogy a gyártója nem ugyanaz, vagy alapból ez a laptop nem támogatja a dual channelt?
-
Balli
őstag
válasz tyutyu1983 #2792 üzenetére
Koszi szepen, igy mar vilagos, tehat a memoria tipusat latom ott csak
Kozben megkerdeztem mashol is de felrakom itt is mert surgos lenne: hogyan tudom megnezni (allitani) hogy milyen Mhz-en futnak ezek a RAM-ok, kivancsi lennek hogy viszik-e az 533Mhz-et??EVEREST-ben meg csak a RAM adatait latom DDR2-667 (333Mhz), de azt nem milyen valos orajelen fut
Biosban csak a 2GB-ot irja ki a Mhz-t nem es itt nem lehet allitgatni a RAM-nal (nem ugy mint anno az asztali gepembnel)Athens 2004
-
Balli
őstag
Egy sürgős kérdés mert holnap még visszacserélhetem a ramokat:
Megvettem a 677-est, beraktam es elndult veluk a gep a BIOS es EVERST is latja a 2GB-ot.
Viszont az EVEREST-ben: az SPD-re kattintva a memoria sebessegere ez van kiirva: DDR2-667 (333Mhz) Ez ugye azt jelenti hogy csak nem adja le az 533Mhz-et amit az alaplap tudna? BIOS-ban probaltam beallitani de nem lattam olyan opciot ahol valtoztatni tudnam.
Ez ennyi bebuktam, be kell cserelnem 533Mhz-re vagy be kellene allitani valahogy?Athens 2004
-
Balli
őstag
válasz tyutyu1983 #2787 üzenetére
Tiszta hulye vagyok koszi hogy szoltal.
Van barmi sebessegbeni kulonbseg hogy
ezt a dragabba (2*1GB): [link]
vagy 2db ilyet rakok bele: [link]
Gonolom mindektto passzol az 533-es lapba, de mondjuk akkor nem ertem miert venne az ember 533-as vagy 677-es ramokat amikor azok dragabbak mint a 800-asAthens 2004
-
Balli
őstag
Koszi,
Most neztem hogy ezek milyen jo arban vannak mar, igy mar nem is kerdeses a tema
Fontos kerdes:
Memory Type-hoz ez van irva: SO-DIMM - 533Mhz (DDR2). De ettol fuggetlenul azert belerakhatok egy 677Mhz-et az 533 helyett vagy nem ajanlatos??
Ritka az 533Mhz, mert ha mindegy es nincs hatasa akkor megvennem ezt: [link] ha belemegy a gepbeAthens 2004
-
Balli
őstag
Lenne egy VAIO laptop ez a modell: [link]
A T2050 procihoz azert gondolom tobb mint 512MB RAM illene ezt szeretnem felturbozni 2GB-ra -ez mekkora eredmenynovekedest hozna kb es hol ervenyesulne?
Milyen memot ajanlotok bele es milyen megbontasban 2*1GB vagy 1*2GB? Le van irva az oldalon hogy kell cserelni ugyhogy remelem magamtol is menni fogAthens 2004
-
Skorbut
tag
Hy!
Van egy IBM ThinkPad T42 2373 VKT laptopom.
1.6 proc, 512 ddr ram, mobility radeon 7500
T42-es szériába raktak radeon 9600-ot is, na engem ez a része érdekelne, hogy lehetséges-e?
Meg egyáltalán hol lehet ilyet kapni? -
nincskedvem
aktív tag
Értem, köszi. Hát akkor marad benne a gyári.
Üdv
-
brutaka
tag
válasz nincskedvem #2775 üzenetére
Ezt olvasd el: [link]
Üdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//
-
nincskedvem
aktív tag
válasz SeniorTilla #2776 üzenetére
Aha értem. És ez, hogy oldahtó meg kérdőjel
-
veterán
válasz nincskedvem #2773 üzenetére
A Sims II nemigazán szokott menni szaggatásmentesen alaplapi vga-n
duree54
-
veterán
válasz nincskedvem #2775 üzenetére
Biztos úgy értette, hogy a RAM-ot tudod bővíteni, és akkor a 64MB-nál többet tudsz a VGA-hoz rendelni. Attól nem lesz sokkal gyorsabb, de próbáld meg.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
nincskedvem
aktív tag
Értem, szóval akkor ebbe marad a 64mb-s... Mert akitöl vettem, azt mondta, h van benne bővitő hely, csak ő nem költ rá. De gondolom ért hozzá, mert gépeket tesztel, cégnél, és nem aza átbaszós fajta.
Akkor biztos, h nem lehet bővíteni.
-
veterán
válasz nincskedvem #2773 üzenetére
Nem, mert ez a chipset-be integrált VGA
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
nincskedvem
aktív tag
Hali.
Az lenne a kérdésem, h Acer travelmate 240-244 BE, lehet-e vgat cserélni kérdőjel. Mert a proci 2.6ghz-s, a ram 768mb, de a vga intel 64mb-s, amin szaggat a sims 2.. Előre is kössz a választ.
Üdv.
-
dudika1
tag
Kérdésem lenne?
Egy ASUS X58C laptopba milyen Procit tudnék rakni?
2Magost támogat ? milyent? -
dudika1
tag
Kérdésem lenne?
Egy ASUS X58C laptopba milyen Procit tudnék rakni?
2Magost támogat ? milyent? -
brutaka
tag
sikeresen cseréltem
Üdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//
-
brutaka
tag
valaki, gyorshelp?!
-
brutaka
tag
ugye, nem léphet fel semmi féle gond processzor csere közben? amit itt írtam nektek, hogy az acer-be belemegy e a proci, meg az MSI-be, nah ezeket cserélném most ki, de gondoltma megkérdezem! Azt írtátok, hogy passzolnak a gépekbe a procik, tehát szimplán kiveszem beteszem, semmigond?
-
veterán
-
Gre@T
tag
Sziasztok,
Dell latitude C640-es notebokhoz kellene nekem magyar billentyűzet
Köszönöm.
-
legenda
válasz brutaka #2753 üzenetére
notik esetében a bios frissítése - új bios verziók kiadása - érdekes kérdés, gyártója válogatja...
értelmes bios? mint korábban is írtam, én inkább az ellenkezőjével szoktam találkozni; minden (más) feltétel adott lenne mondjuk egy bizonyos típusú processzor működtetéséhez, vagy például 4 gb memória kezeléséhez - mert a chipset támogatná -, erre a bios beteszi a kiskaput, és nem megy az a processzor, illetve csak 2 gb memóriát kezel a noti...stb!
a processzoroknál chipset szempontjából nem csak az fsb számít, több tényező is befolyásol(hat)ja a; link
a chipset leírásokban szerepel, hogy milyen processzor családokat/szériákat/típusokat támogat.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
veterán
válasz Quiksilver #2757 üzenetére
Ebben egy SIS chipkészlet van ami azt jelenti,hogy az északi hídban van a vga vezérlö integrálva.Így nem cserélhetö.
duree54
-
Quiksilver
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ennek az MSI notinak cserélhető-e a Videó kártyája valami jobbra? Sajnos nem értek az ilyesmihez ezért teszem fel itt a kérdésemet.
üdv. Quik
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
veterán
-
brutaka
tag
a chipsetes kérdést úgy értettem, hogy persze meg kell nézni, hogy a BIOS támogatja e, de amikor azt vizsgálom, hogy a chipset támogatja e, ott csak az FSB számít? vagy van konkrétan egy lista, hogy milyen procikat támogat?
-
brutaka
tag
A biosokat lehet frissíteni, de álltalában már AI Biosokkal találkoztam, amik elég "inteligensek", hogy ezeket lekezeljék! Maguktól beállították, de ha nem is ismeri egy frissítéssel lehet bővíteni, nem?
-
legenda
válasz brutaka #2751 üzenetére
nem, sajnos nem csak arra! több gyártónál is találkoztam már olyan "problémával", hogy a chipset ugyan támogatott egy adott processzort, de a notebook bios szintem nem, és nem is ment a proci adott notiban - illetve nem ment a noti az adott procival!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Phoenix0523
tag
válasz brutaka #2745 üzenetére
Kösz a gyors válasz(oka)t
[ez nem 667Mhz az a baj ugye]Ez akkor nem jó csak majdnem
nem találtam 667Mhz-et majd még este felé visszatérek.[ Szerkesztve ]
Think twice then post, not post then think twice! I love everything which is about Android, Motorola and Blizzard! (but don't say anything bad...)
-
brutaka
tag
válasz Phoenix0523 #2743 üzenetére
Intel Mobile Celeron 575 / 2.0Ghz/ 1MB L2/ 667MHz/ 478pin Socket P
Ilyened van neked most Ha socket P-set keresel és az FSB je 667Mhz akkor azt tuti tudod benne használni!
A foglalat, bár 478 tűs, nem kompatibilis sem a Socket 478, 479 vagy Socket M foglalatba készült processzorokkal.
A Socket P 478 tűs ZIF FCPGA foglalat, mely támogatja a 400, 533, 667 és 800 MT/s FSB sebességű Intel Celeron M és Intel Core 2 Duo processzorokat. wp
[ Szerkesztve ]
-
brutaka
tag
válasz Phoenix0523 #2741 üzenetére
A géped: [link]
A procid: [link]
--> Socket P
Ilyen procikat tudsz a helyére illeszteni, de vigyázni kell arra is, hogy az új proci FSB-jét bírja az alaplap is!Üdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//
-
Phoenix0523
tag
válasz brutaka #2742 üzenetére
Mobil Celeron M575 2.0Ghz
Ezt írja a papír,de a laptop a rendszer infonál valami Intel Genuine 575-ről ír gondolom ugyanaz.[ Szerkesztve ]
Think twice then post, not post then think twice! I love everything which is about Android, Motorola and Blizzard! (but don't say anything bad...)
-
brutaka
tag
válasz Phoenix0523 #2741 üzenetére
Milyen proci van benne pontosan? lehet cserélni, de csak olyat tudsz beletenni, aminek a foglalata egyezik a notid alaplapjának foglalatával!
-
Phoenix0523
tag
Sziasztok!
Van 1 TOSHIBA Satellite Pro L300-1B8-asom.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet egyáltalán processzort cserélni?(celeron van benne)Ha lehet akkor Dualcore-t lehetne bele tenni
pl ezt.: DualCore T3200
Szerk.: Pentium 4 is jó ha azt engedi és a hűtéssel nem lesznek gondok?[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
veterán
Igen, tapasztalat.
2,5-ös HDD mind egytányéros, hogy a szavaiddal éljek. Nem nagyon fér el benne kettő, de még egy sem, ha mélytányérról van szó.
-
kem
addikt
válasz SeniorTilla #2735 üzenetére
Ezt tapasztalatból írod?
más:
Ilyen merevlemezt ajánlotok?
Kellene nekem gyors vinyó a notiba, gondolom ez 1tányéros.Köszi!
-
veterán
-
solkimm
csendes tag
Sziasztok!
Asus A6R billentyűzete az esc-től F6-ig nem reagál. Javítható vagy cserélni kell.
Nehéz kicserélni?
Köszi a választ előre is. -
kem
addikt
Sziasztok!
Van egy Lenovo N500-as laptopom, és szeretnék bele venni memóriát. 1*2Gb-ot kapnék ingyen, de a laptop topcijában arra figyelmeztettek, hogy így valószínűleg bukom a dual channelt(1Gb+2Gb más gyártóktól). Ez esetben kifizetném a másik 2Gb-ost, hogy 2 egyforma ramom legyen. Ezek alapján a kérdésem a következő: T5800-as proci mellé 666MH-es ram passzol ugye, de érdemes-e alacsony időzítésű ramot keresnem? Ki milyet ajánl ebbe a "konfigba"?
32bites XP-m van, úgyhogy elég lenne a 3Gb is, de az se gond végülis, ha a ramom egy része kihasználatlan amíg nem lesz rendes Win7-em.
#2732 DeFranco:
Én az elsőt ajánlom, a Kingmaxot. Már vagy 5 teljesen különböző laptopban használtam ilyet, és soha semmi gond nem volt vele, akkor se ha másmilyen ram volt a második foglalatban.
[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Elolvastam az első hozzászólást, kicsit megokosodtam, de lenne további kérdésem is.
Adott egy Fujitsu-Siemens Amilo L7300-x típusú laptop (x-es típust nem láttam eddig sehol, de eskü ez van az alján).
Itt található az adatlapja: [link]
Ebben szeretném a memóriát bővíteni, (jelenleg egy 128-as és egy 64-es modul van benne) de nem vagyok benne biztos, hogy biztos kézzel ki tudom választani a megfelelőt.
Ezeket néztem ki: [1-es] [2-es] [3-as]
A manual annyit ír, hogy DDR333-as SO-DIMM (PC2700) vagy DDR266-os SO-DIMM (PC2100) memória mehet bele, max 1 GB (2x512).
Kingston memory search: [link]
Az adatlapok a sima L7300-asra vonatkoznak, mert mint fent is írtam, x-eset nem találtam.
Kérdés: az 1-2-3 opciók közül melyik lenne megfelelő, és Ti melyiket ajánlanátok? Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
-
veterán
Ez ok, de sokféle 512-es RAM van. Ha komoly válaszokat szeretnél, írd meg a pontos paramétereket (DDR típus, frekvencia, stb.). Nekem van itthon vagy 8 db PC2-es.
-
Tom57
csendes tag
Hello!
Debrecen v, szeged környékén vennék notebookba való 512mb Ramot..
irj privátba ha esetleg tudsz segiteni!
kosziAbit Nf7 alaplap, Amd 1,8 Ghz, 1280mb Ram ,Nv 6600Gt VGa 128mb ,80giga vinyó, codegen 400W táp
-
Tomyhu
csendes tag
Sziasztok!
a bevezetőben nem találtam eg az én kérdésemre a választ, ezért írok:
van nekem 1 medion md 42723 típusu laptopom ami inverter hibás!
szeretnék bele venni 1 működőt, mindegy, hogy milyen, lehet hasznát vagy uj!
legyetek olyan kedvesek hogy segítetek nekem!!az inverterre még rá van irva :SUMIDA E209262
ha kell teszek fel mindkettőről képet is!
köszönöm előre is!
TomiLégy önmagad !Mindenki más már foglalt!
-
parandroid
félisten
Pontosan úgy, mint egy asztali gép esetében: operációs rendszer CD/DVD az optikai meghajtóba, és onnét telepít. Ez a legegyszerűbb megoldás. Ha nem kaptál telepítőlemezt, vagy nem készítettél backup lemezt a gép helyreállító partíciójáról, akkor irány az IBM szervíz, ők adnak egyet.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
satori
csendes tag
Az R50e IBM gépemben kiment a merevlemez vettem 1 másikat, vele megegyezőt (PATA) és érdeklődnék,hogy ha már kicseréltem fizikailag,hogyan tovább?
üdv -
peti95
csendes tag
Hello!
Mi az a max processzor, ami még belemegy egy asus F5R-be? Most egy Core Duo T2450-s van benne. Mekkora FSB-t támogat?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz joergie #2718 üzenetére
Szinte biztos,hogy másik 17 kijelzövel is meni fog.A kijelzök szabvány szerint készülnek a csatlakozó ugyanott van szinte az összes típusnál.A tipusszám eltérés utalhat ,hogy más típusa panel van benne,vogy más gyártóé.
Én elég sok kijelzöt cserétem és még sohasem volt gondom a más típus miatt
Tehát rajta cseréld ki nyugodtanduree54
-
joergie
őstag
Sziasztok! egy kérdésem lenne
Adott egy toshiba p200-13z típusú monitor. be van törve a kijelzője. LP171WP4 TL03 típusú kijelző van benne(ha minden igaz). Elképzelhető, hogy bele tudok rakni más, azonos méretű(17" wide 1440*900) kijelzőt, vagy ha ezt nem, esetleg ugyanilyet tudok szerezni, csak az utolsó 4 számjegy nem stimmel(TL03). Az vajon csak a csatlakozó elhelyezését jelöli? mert feltételezem a panel ugyanaz.
kösziEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
kulfoldi
aktív tag
Olyan laptopot szeretnek venni ami Intel PM45-os chipsetes, hosszu diszkret vga-t tud befogadni, es konnyen szerelheto! Semmi mas nem erdekel, a laptopot hasznalni nem fogom, csak tesztelo kornyezetnek kell cpu, vga, wireless kartya, lcd, inverterek tesztelesehez. Szoval a lenyeg a konnyu szerelhetoseg, alkatreszek ki-be cserelgetesenek minel egyszerubb megoldasa.
Esetleg ha nem tudtok valaszolni nem tudnatok segiteni abban, hogy ki az aki tudna nekem segiteni?
Nagyon szepen koszi!
-
Zanik
addikt
válasz diapostal #2714 üzenetére
USB-s külső vinyóról bootolnál? Megoldható, bár szerintem kicsit körülményes. Én a helyedben csak a fontos adatokat menteném át a külső vinyóra, és az újra meg felraknék egy új rendszert! Vagy recovery-s op-rendszer van a régin? Amúgy az SATA-s?
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
diapostal
csendes tag
Sziasztok!
Egy Lenovo n100 típusú laptopban szeretnék vinyót cserélni. Életemben nem csináltam ilyet. A Ram-ot már bővítettem sikerrel, de a vinyón van még az oprendszer is, így egy csöppet izgulok. A terv, hogy egykülső vinyóra kimentek mindent, onnan bebootolok és aztán mehet vissza minden az újra. Vagy ez nem ilyen egyszerű?
Egy Samsung Spinpoint 400GB 2,5" SATA a terv a mostani 80 GB-os Toshiba helyett.
Lécci írjátok meg, hogy mire kell figyelnem és hogy működne a folyamat.
Örök hálám.
diapostal -
xcbiker
addikt
válasz Paarthurnax #2712 üzenetére
jó bele nagyobb is. Nem lesz probléma.
[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Paarthurnax
senior tag
Gondolkodom rajta, hogy kicserelem az 1,6Ghz-es procit az ASUS nitomban, de regebben mikor irtam az ASUS-nak, hogy lehetseges e ez, akkor azt valaszoltak, hogy nem lehet a plusz homerseklet miatt. Nem tudom, hogy ez tenyleg igaz e.
Megneztem az Intel honlapjan es ossze hasonlitottam a Core Duo procikat es nem ertem miert ne lenne jo benne a gyorsabb, foleg azert mert anno azokkal a procikkal is meg lehetett venni ezt a notit. Az enyem a T2300 es arra gondoltam, hogy talan a 2,1 vagy a 2,3 Ghz-es is elmenne benne. Az orajelen kivul minden parameteruk megegyezik, mind pl. a feszultseg.
Szerintetek termelhet annyival nagyobb hot a gyorsab, hogy problema legyen belole? Be lehet meg valahol szerezni ezeket a Core Duo procikat?Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
eVan
tag
Hello urak!
Nemrég izzitok itthon egy Acer Aspire 5738G tipusú masinát...Honnan tudhatom meg hogy van-e benne mxm foglalat?Nem akarnám szétszedni ugyanis,de egy NV G105M van benne,tippelek csak hogy integrált,(3500 pont 3DM06ban)...Másik annyi lenne hogy C2D T6400 van most benne,ami 800as fsbn megyeget...Everest szerint a lapos viszont,illetve a ramok is mennének 1066on,ehhez kéne erösebb proci.A hütéss gondolom kérdéses hogy birná-e?
Minél több embert ismerek meg,annál jobban szeretem a kutyákat.:)
-
Hunter2
addikt
4 csavart kell kiszedni hozzá és kitudod cserélni. A ramfedőt leszeded és alatt van még 2 csaval azokat is kiszeded. Utánna megfordítod és az F1-...-F12 között levő körmöket lenyomod a kijelző irányába, ezután már simán csak kiborítod a billentyűzetet és hozzáférsz a procihoz. Nekem ugyan nx6110 van de a tiéd ránézésre ugyanolyan.
[ Szerkesztve ]
-
mbence96
csendes tag
Üdv!
Hát nem tudok hozzáférni a memóriához még valahol a CD-meghajtónál tartja két csavar a billentyűt..... :S De azt olvastam, hogy a laptopokba SO-DIMM memória kell. Nem tudom hogy ez pontosan mit jelent és azt sem hogy ebbe a laptopba ilyen kell-e? Azt tudom róla, hogy SD-RAM van benne! Köszience -
vrsptr
aktív tag
Hát ára olyan 30-35ezer forint ha jól tudom, a kockázatosságról semmit se tudok :S. Épp ma szedtem szét hogy "portalanítsam", és ja, pont ahogy az "E" képen van a videókártya! Szerintem én is ki tudnám azt cserélni,nem? Vagy bonyolult?
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
tupacamaru
veterán
E szerint, igen. A vinyó és a venti között található a videókaresz.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
vrsptr
aktív tag
Hello! Valaki tudna nekem ötletet adni/segíteni hogy Acer Aspire 5920G-832G(4G)32MN laptopba lehetséges-e(és milyenre) a grafikus kártyát kicserélni? Mert most egy NVidia 8600M GS 256Mb-os van benne, de le szeretném cserélni egy 8600M GT 512Mb-osra/ATI Mobility Radeon 3650 512Mb-osra (nemtudom melyik jobb?! TI melyiket ajánljátok?)! Erre a 2re utánanéztem lehet cserélni! Link Vagy akár jobbra is ha lehetséges?! Üdv: Péter
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
mbence96
csendes tag
Üdv!
Interneten vettem egy GERICON OVERDOSE II-t jegyzetelésre, tanulásra (most is arról írok) . Nos XP van rajta, de a memória "kicsit" kicsi (96 MB SDRam, jól hallod, még van ilyen ), és ezt a memóriát szeretnén bővíteni. Én már a fél gépet szétszedtem, valószínű, hogy a billentyűzet alatt van, de pár csavar még tartotta, így nem fértem hozzá .
Mennyi a max. amit ez a gép elbír? És milyen órajelű lehet benne ( gyanítom hogy 64+32 van benne, ugyanis a hátuljára csak 64 van írva), mert akkor olyan órajelűt veszek csak nagyobbat. (256 vagy 512 esetleg 128)
Előre köszi!!!
Bence -
msb19
csendes tag
szisztok!
egy hozzászólásban említettétek a melegedést 1 acernál ez 1 csavrhúzóval és kis tüdővel plusz fülpiszkálóval orvosolható.leveszed az alját kb 5 csavar fogja és ottvan alatta a venti,érdemes a ventidet kivenni mert mögöte a kis bordák tele szoktak menni porral és ojan mintha szürő lenne és igy nem tudja továbbfújni a levegőt.ezt havonta érdemes megcsinállni,kb 10 perc ennyit megér(ez csak az acer aspire esetében van tudtommal)
és akkor én is kérdeznék
van egy acer aspire 5720z laptopom
2 gb ram
dual core 1,46 ghz proci olvastam 1 érdekes hozzászólást hogy a sima 1magos procit kicseréllte 2 magosra ez lehetséges?és hogy akkor a 2 magost ki lehet cserélni 4 magosra?bocsi ha hülyeséget írtam de nemtudom ti biztos jobban tudjátok
valaki megtudja mondani hogy az enyémbe lehet e procit cseréllni és mekkora a max bele?
és ramból azthiszem csak 4 gigát ismernek fel alapból bios frissítés után többet is képes?ha sok hülyeséget írtam bocsi
elöre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Robotporszívók
- Kutya topik
- További aktív témák...
- HP ELITE THUNDERBOLT 3 USB-c DOKKOLÓ KÁBELLEL 7.990Ft
- Lenovo ThinkPad L14 Gen1 L14 Gen2 GYÁRI angol billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Lenovo ThinkPad T490, T495, T14, P14s gyári új 51Wh akkumulátor (L18M3P74). ÚJ BONTATLAN!
- Lenovo L490 L590 L14 L15 gyári akkumulátor ÚJ BONTATLAN!
- Intel és AMD procis notebook alaplapok - i3 10-11gen, Ryzen 5
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest