Új hozzászólás Aktív témák
-
Balli
őstag
válasz
tyutyu1983 #2800 üzenetére
Koszi sracok, meg egy kerdes ha mar itt vagyok de kicsit off
meg lehet azt valahogy nezni hogy a gep hany eves?
hdsentiel progiban azt mar lattam hogy 268nap volt a vinyo mukodesi ideje -gondolom annyit volt bekapcsolva vegig a gep amit azart kicsit furcsalok mert kb 1.5 evre mondtak a gepet -
Balli
őstag
válasz
tyutyu1983 #2792 üzenetére
Koszi szepen, igy mar vilagos, tehat a memoria tipusat latom ott csak
Kozben megkerdeztem mashol is de felrakom itt is mert surgos lenne: hogyan tudom megnezni (allitani) hogy milyen Mhz-en futnak ezek a RAM-ok, kivancsi lennek hogy viszik-e az 533Mhz-et??EVEREST-ben meg csak a RAM adatait latom DDR2-667 (333Mhz), de azt nem milyen valos orajelen fut
Biosban csak a 2GB-ot irja ki a Mhz-t nem es itt nem lehet allitgatni a RAM-nal (nem ugy mint anno az asztali gepembnel) -
Balli
őstag
válasz
tyutyu1983 #2787 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest