- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Mennyit érhet egy i5-460M proci?
-
Hunter2
addikt
R61 palmrest tartó csavarokat keresek, tud valaki esetleg? 18mm hosszú és sehol nem tudom beszerezni.
-
Hunter2
addikt
a kijelző inverternek mennyi a kimenő feszültsége, normál 1 csöves CCFL esetében?
-
Hunter2
addikt
válasz
LaptopSystem #4785 üzenetére
a kettőnek kb. semmi köze egymáshoz. Csak véletlen hogy pontosan 1 pont a különbség.
-
Hunter2
addikt
válasz
scott_free #4783 üzenetére
a 965-ös chipsetnek támogatnia kell, az más kérdés hogy bios ügyileg támogatva van-e.
A lábkiosztásra is figyeljetek mert kétféle van socket M és socket P. Eszerint azonos a lábkiosztás, szerintem menni fog benne. -
Hunter2
addikt
A profikat kérdezném hogy az ASUS A8-as sorozatának fedlapjai csereszabatosak egymással?
Van egy törött fedlapos A8le és ahhoz kéne fedlap de csak a8m, a8j meg ilyesmiket találok.
Kompatibilisek ezek? -
Hunter2
addikt
van egy msi-1632-es notim és nem azt írja amit a billentyűzeten beütök. Bill csere után is ugyanez a helyzet. Valami ötlet?
-
Hunter2
addikt
4 csavart kell kiszedni hozzá és kitudod cserélni. A ramfedőt leszeded és alatt van még 2 csaval azokat is kiszeded. Utánna megfordítod és az F1-...-F12 között levő körmöket lenyomod a kijelző irányába, ezután már simán csak kiborítod a billentyűzetet és hozzáférsz a procihoz. Nekem ugyan nx6110 van de a tiéd ránézésre ugyanolyan.
-
Hunter2
addikt
lenovo 3000 N200-ba keresek magyar billentyűzetet.Ha tud valaki akkor dobjon rám egy PÜ-t.
-
Hunter2
addikt
Az IBM/Lenovo gépek is csak a brandelt wlan kártyákat fogadják?Vagy lehet bele rakni bármilyet?
-
Hunter2
addikt
ibm gépekbe lehet rakni bármilyen miniPCI WLAN kártyát?
-
Hunter2
addikt
A 400Mhz FSB-s Dothan magos Pentium M-ek mennek benne az biztos. 735-745-755 talán még az 533-as FSB-sek is mennének benne.
Nekem van 735-ös és 740-es ha esetleg kellene. reklám helye -
Hunter2
addikt
IBM T40-be a milyen procikat lehet rakni? Dothan mag 400-as FSB-vel? vagy az 533-as Dothan is belemegy?
Tudtok valami oldalt ahol CPU ID (Pl: SL6FA) alapján kiirja hogy milyen mag van benne? -
Hunter2
addikt
Nem tud valaki nekem HP NX6110-be WLAN kártyát? Van itthon 3db Intel Pro Wireless 2200BG meg egy CISCO Aeronet MPI350 de egyikkel se megy. A kártyáknak semmi baja csak a HP csak HP WLAN-t szeret.
Nem szeretne esetleg valaki HP wlan-t cserélni másikra? -
Hunter2
addikt
WLAN kártyánál melyik csatlakozóra melyik kábelt kell rárakni?
-
Hunter2
addikt
HP NX6110-be lehet 1024x768-nál nagyobb kijelzőt rakni?
-
Hunter2
addikt
Van 3 db FuSi laptopból származó Intel PRO wireless 2200BG WLAN kártyám és az lenne a kérdésem hogy ezek a kártyák milyen más lapotpokkal kompatibilisek?
Lehet valahogy szerkeszteni a WLAN kártya Vendor ID-jét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Fül nélküli új/N173QHM NZ1 120Hz-240Hz/5.6"QHD IPS 40 pin/ LQ170N1JW42-1920x1200 16:10
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest