- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrsptr
aktív tag
Hát ára olyan 30-35ezer forint ha jól tudom, a kockázatosságról semmit se tudok :S. Épp ma szedtem szét hogy "portalanítsam", és ja, pont ahogy az "E" képen van a videókártya! Szerintem én is ki tudnám azt cserélni,nem? Vagy bonyolult?
-
vrsptr
aktív tag
Hello! Valaki tudna nekem ötletet adni/segíteni hogy Acer Aspire 5920G-832G(4G)32MN laptopba lehetséges-e(és milyenre) a grafikus kártyát kicserélni? Mert most egy NVidia 8600M GS 256Mb-os van benne, de le szeretném cserélni egy 8600M GT 512Mb-osra/ATI Mobility Radeon 3650 512Mb-osra (nemtudom melyik jobb?! TI melyiket ajánljátok?)! Erre a 2re utánanéztem lehet cserélni! Link Vagy akár jobbra is ha lehetséges?! Üdv: Péter
-
vrsptr
aktív tag
Hello! Valaki tudna nekem ötletet adni/segíteni hogy Acer Aspire 5920G-832G(4G)32MN laptopba lehetséges-e(és milyenre) a grafikus kártyát kicserélni? Mert most egy NVidia 8600M GS 256Mb-os van benne, de le szeretném cserélni egy 8600M GT 512Mb-osra/ATI Mobility Radeon 3650 512Mb-osra (nemtudom melyik jobb?! TI melyiket ajánljátok?)! Erre a 2re utánanéztem lehet cserélni! Link Vagy akár jobbra is ha lehetséges! Üdv: Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile 2
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest