- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Elolvastam az első hozzászólást, kicsit megokosodtam, de lenne további kérdésem is.
Adott egy Fujitsu-Siemens Amilo L7300-x típusú laptop (x-es típust nem láttam eddig sehol, de eskü ez van az alján).
Itt található az adatlapja: [link]
Ebben szeretném a memóriát bővíteni, (jelenleg egy 128-as és egy 64-es modul van benne) de nem vagyok benne biztos, hogy biztos kézzel ki tudom választani a megfelelőt.
Ezeket néztem ki: [1-es] [2-es] [3-as]
A manual annyit ír, hogy DDR333-as SO-DIMM (PC2700) vagy DDR266-os SO-DIMM (PC2100) memória mehet bele, max 1 GB (2x512).
Kingston memory search: [link]
Az adatlapok a sima L7300-asra vonatkoznak, mert mint fent is írtam, x-eset nem találtam.
Kérdés: az 1-2-3 opciók közül melyik lenne megfelelő, és Ti melyiket ajánlanátok? Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest