Új hozzászólás Aktív témák
-
Paarthurnax
senior tag
Gondolkodom rajta, hogy kicserelem az 1,6Ghz-es procit az ASUS nitomban, de regebben mikor irtam az ASUS-nak, hogy lehetseges e ez, akkor azt valaszoltak, hogy nem lehet a plusz homerseklet miatt. Nem tudom, hogy ez tenyleg igaz e.
Megneztem az Intel honlapjan es ossze hasonlitottam a Core Duo procikat es nem ertem miert ne lenne jo benne a gyorsabb, foleg azert mert anno azokkal a procikkal is meg lehetett venni ezt a notit. Az enyem a T2300 es arra gondoltam, hogy talan a 2,1 vagy a 2,3 Ghz-es is elmenne benne. Az orajelen kivul minden parameteruk megegyezik, mind pl. a feszultseg.
Szerintetek termelhet annyival nagyobb hot a gyorsab, hogy problema legyen belole? Be lehet meg valahol szerezni ezeket a Core Duo procikat?
Új hozzászólás Aktív témák
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- HP Alkatrészek eladók!
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged