Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
msb19
csendes tag
szisztok!
egy hozzászólásban említettétek a melegedést 1 acernál ez 1 csavrhúzóval és kis tüdővel plusz fülpiszkálóval orvosolható
.leveszed az alját kb 5 csavar fogja és ottvan alatta a venti,érdemes a ventidet kivenni mert mögöte a kis bordák tele szoktak menni porral és ojan mintha szürő lenne és igy nem tudja továbbfújni a levegőt.ezt havonta érdemes megcsinállni,kb 10 perc ennyit megér(ez csak az acer aspire esetében van tudtommal)és akkor én is kérdeznék
van egy acer aspire 5720z laptopom
2 gb ram
dual core 1,46 ghz proci olvastam 1 érdekes hozzászólást hogy a sima 1magos procit kicseréllte 2 magosra ez lehetséges?és hogy akkor a 2 magost ki lehet cserélni 4 magosra?bocsi ha hülyeséget írtam de nemtudom
ti biztos jobban tudjátok
valaki megtudja mondani hogy az enyémbe lehet e procit cseréllni és mekkora a max bele?
és ramból azthiszem csak 4 gigát ismernek fel alapból bios frissítés után többet is képes?ha sok hülyeséget írtam bocsi

elöre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Kuponkunyeráló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASUS blog: jó árú notebookok karácsonyra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.leveszed az alját kb 5 csavar fogja és ottvan alatta a venti,érdemes a ventidet kivenni mert mögöte a kis bordák tele szoktak menni porral és ojan mintha szürő lenne és igy nem tudja továbbfújni a levegőt.ezt havonta érdemes megcsinállni,kb 10 perc ennyit megér(ez csak az acer aspire esetében van tudtommal)
Pyttawrx