Új hozzászólás Aktív témák
-
sammo
csendes tag
Hello mindenkinek!
Szeretnék a laptopomba egy 250GB-os WD winyót venni, meg 2*1GB DDR2-667-es memóriát (valószínűleg Kingmax-ot).
A szervízben problémáztak, hogy hú de nagy winyót akarok belerakni, lehet hogy a BIOS nem fogja szeretni. Ahol a memóriát akartam venni ott meg azt mondták, hogy hozzam el a laptopom és ők kipróbálják hogy megy-e, de akkor elvész a garanciám a laptopraMűködni fog ezekkel?
A memória lehet esetleg Kingston, Geil, Corsair vagy PQI is, csak menjen!A gépem:
Albacomp Business V3 (eredetileg Mitac 8258D), Intel 945PM chipsettel és az everest szerint Insyde biossal, ami 2006. 07. 20.-ai verzió.Előre is kösz a segítséget!
-
Macilaci457
őstag
Akksikat eBayről érdemes rendelni.
ACER TRAVELMATE 2410 4400 C310 BTP-63D1
Li-ion
Volts: 14.80V
Capacity: 4000mAhAkksi 21,-ł
Posta Mo-ra 16,-łSzumma 37ł * 350= 13.000.- Forint. Ha megvámoltatják is csak 15.600,- Az itthoni árak nagyon durvák.
(Ha UK-ból találsz hasonló áron, onnan biztos vámmentes)
-
@lbert
tag
Segítség kellene a felértékelésben!
Van egy alaplap hiba miatt lerakott GERICOM OVERDOSE POLO 433C tipusu sub noti.
Kitermelésre került belőe minden. A ház használhatatlan, mert a csavarhelyek vagy kikopittak, vagy töröttek. A fedlap zsanér rögzítés szintén.
A gép legudóbb - és még most is ha egybe lenne - üzemelt, csak tápcsatlakozó hiba miatt szét lett furva a furat galvanizálás, és a proci hűtés nem kap áramot. Valamint a kijelző vezeték is sérült volt, amit be kellet forrasztani az alaplapara. Ez a csatlakozó és pár forszem veszteségével járt. Ismétlem, a gép üzememképes, csak annyira darabokbanvan a rossz burkolat miatt és a két jelzett hiba miatt, hogy inkább vettem egy új gépet és nem vesződtem vele tovább.Most közel két év porosodás után, elő vettem a fiók méllyéről.
Az a gondolat jutott eszembe, hogy alkatrésznek eladom, vagy hátha olcsón valki szintén bontásból tud adni/szerezni alaplapot és burkolatot.Ha esetleg valakit érdekel, az alkatrészek a következőek:
-12,5" TFT
-6,4GB HDD
-24x CD DRVER
-FDD DRIVER
-2db 64MB ?RAM
-tuchpad
-angol billenttyűzetKiárúsítás akkor lehetséges ha annyi összeg összejön amiből egy gyengébb PII kihozható. Az árak nem csillagászatiak. A TFT-t azonban minimum 5 jegyű összegért adom. Természetesen csere is szóba jöhet.
Érdelődéseket fogadom itt, és privát is, e-mailban és telefonon.
-
@lbert
tag
válasz
Macilaci457 #1496 üzenetére
köszi a linket!
egyébként ez nekem kínai
életemben nem hallottam még ilyenről hogy a/b/g kártya.
mind amellett meg azt hittem hogy valami méreg drága cumó.
de hasznát tekintve nem pénz!ja majd el feledtem: tudsz esetleg olcsóbb aksit is hozzá?
amiket én leltem a neten 20-30E forintok. -
@lbert
tag
el sem tudom mondani milyen nagy örömömre szolgál, hogy van ilyen topik is!
kb. másfél éve vettem egy acer TravelMate 2410/2413 tipusú gépet. eben guba, egy kutya a kettő. aki ismeri tudja, hogy az aspire kisöccse.
kissebb proci, mem, vinyó, és nuku blutusz és vájerlesz.nos!
engem ez utóbbi érdekelne, hogy hol és mi pénzé szerezhető be eme ketyerék, mert a gépben benne van a helye. de csak a helye és ez kicsit bosszant.
ha tudnátok segíteni ez ügyben, megköszönöm előre is mindenkinek!
-
Findzs
addikt
toshiba tecra 8100 -as notihoz kellene sd 128/100 -as 2db ram vagy 256/100 -as
meg egy pIII -as 1000mhz proci
van még ilyen ?tudok adni helyette 600 -as pIII -ast meg 256/133 sd-t meg rápotolok megbeszélés szerint
-
Jenes
csendes tag
Sziasztok! Van egy acer travelmate 7720G notebookom, a kérdésem az lenne, hogy lehet-e az ati hd 2400 xt vga kártyát jobbra mondjukl hd 2600 xt-re cserélni. Elvileg pci-os mindkettő. A másik kérdés pedig, hogy hol lehet notebook vga kártyát szerezni?
Köszi -
Sinistral
csendes tag
Hali!
Van egy Compaq evo n1020v notim. Egyszerre szállt el a 2 256mb-s ramom benne! :'( De hogy hogyan??mind1, szal venni akarok bele másikat. Ahogy láttam a DDR drágább mint a DDR2, viszont az volt benne. Olvastam, h megy bele gyorsabb is, legfeljebb nem ketyeg annyin. Valóban jó lesz bele a DDR2-es??
-
ML320
senior tag
Aspire 3103? Az alján leveszed a takarólemez, és ha nincs benne valahol rögzítő csavar, vagy valamilyen rögzítő szivacs, akkor előre tudod tolni - így elválik a hdd csatolófelülete a gépétől... Kicsit erősebben kell megoldani, de ha ellentart valami, akkor nézd meg, mi az, ami rögzítheti.
-
LiZoli
csendes tag
Szevasztok!
Van nekem egy Fujitsu-Siemens A1655G-m. A dvd író elszállt benne, kb 2 hónapja járt le a garanciája. Segítségeteket szeretném, hogyan tudom kibontani a régit, az új beszerelése már egyértelmű, talán.
Jelenleg Angliában élek, az írót neten veszem az ára miatt, a szerelést ugyancsak én végezném, mivel iszonyú drága. Ja, a meghajtó: Philips SDVD+ -RW 8820.
KÖSZÖNÖM -
nesa
veterán
-
Somejko
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van,hogy vett -e már valaki Fujitsu Siemens laptopba Kingston memóriát?
Nincs -e gond velük dual-channel módban?Amit én kiszemeltem:
2db Kingston 1GB DDR2 667MHz notebook-memória,amilo pro v3505 -be gondoltam.
[link]
Remélem jó vétel lesz,4900ft/db áron,2-év garanciával.
Bármilyen tapasztalat érdekel ezügyben.
Hali -
bobbi
csendes tag
Sziasztok
kb fel eve sikeres amilo pa1510 tulaj vagyok teljesen kiraj a masina lineage2 meg minden elfut rajta ami kell pl a pasziansz meg az aknakereso egyenesen hasit rajta
szal lebontottam a hatuljat mert hogy ram csere lesz, legalabbis eddig azt hittem hogy lesz mert mikor leszedtem a muanyag boritast lass csodat csak az egyik 512-es modul mosolygot vissza ram .. a masik az alaplap tuloldalan lehet... de lehet hogy nyuszi vagyok de azt nem mertem kivenni vkinek vmi otlet, tapasztalat, jotanacs hogy hogy lehetne hozzaferni a masik 512hoz ? azon kivul persze hogy szervizbe vinnem )
koszi, bobbi -
Jonatán
tag
Hali Srácok! Először is Boldog ujj évet kívánok minden fórumozónak !
Most pedig a kérdésem, van egy Asus laptopom, a vincseszteren van C,D és egy rejtet partíció, a géphez 1 Vista recoveri cd van, ha én törlöm a partíciókat vagy vinyot cserélek utána nekem kell pontosan létre hoznom a partíciókat ha a recoveri cd-t használom vagy maga a cd létre hozza?
Illetve ha nagyobb vinyot veszek a gépbe akkor hogy néz ki a dolog ? (Az első partíció mérete marad mint az első vinyon, a második pedig lesz nagyobb annyival amennyi a plusz méret?) -
Hello. valaki tudna adni Fujitsu E6646 notihoz valami manualt, vagy valami rajzot amin rajta van hogy hogy lehet szétszedni egy notit darabokra?
-
kerjani
aktív tag
A sebesség nem minden, a különbség egyébként sem számottevő.
Ami a legfontosabb, az a megbízhatóság.Mind2 asztali Samsungom a 3 éves garaciaidő lejárta után elkezdett vacakolni.
(bad sectorok, néha nem látszik bootoláskor, fagyások, stb) De lehet hogy csak én vagyok ilyen peches
-
lúzer
veterán
Most vennék (hamarosan) új vinyót notiba.
Mi a vélemény?
Samsung vagy WD?
Vagy mindegy? -
joergie
őstag
Szervusztok!
Fujitsu csavarokra lenne szükségem. Nem tud valaki ilyesmit? L7310-esről lenne szó, leginkább új csavar érdekelne, ami jól szigetelt. -
Zso2
őstag
Van egy [sj51] -em , vista van rajta de xp-t szeretnék feltenni rá, hogy vagy hol találok drivert hozzá, ugyanis a gyártó oldalán a chipsethez meg a lanhoz, hanghoz csak vistásat találtam.Esetleg ezekkel a driverekkel fog műkődni az xp-n ? Ugyanis kicsit kevésnek találom az 1 gb ot a vistához, mert van olyan mikor egy mega sem marad a fizikaibol.esetleg , hogy tudnám kicserélni a két 512-est két 1 g-s re
-
Rover623
félisten
válasz
HUNTER-mobil #1465 üzenetére
Rosszul tudtad...és nem mindegy...
-
xcbiker
addikt
válasz
HUNTER-mobil #1462 üzenetére
Azt hogy marhaság hűteni még asztaliban is, azt nem mondanám, mert tartós 50 fok feletti működés káros lehet. Némely házban igencsak megszaladhat a hőmérséklet.
De notiban ez nem szokott kelleni, mert többségében 5400rpm-es hdd-k vannak és az annyira nem melegszik.
-
xpike
tag
sziasztok,
van egy clevo M551G laptopom. Nekem nagyon hangos maga a gép, ami szerintem a merevlemez hűtés lehet. Akárhogyis alapvetően az a kérdésem hogy van megoldás erre. Kicserélhető a ventillátor? Hol tudom ezt megoldani? Vagy esetleg vmi külső megoldás is létezik, mitomén a laptop alá valami hütőbordaszerűség?
köszi bárkinek aki egy laikust fel tud világosítani,
D. -
megadeath
csendes tag
Sziasztok! Most kaptam karácsonyra notebookot és az érdekelne hogy ha bővíteni akarnám a mostani memóriát (512) akkor az nem jár -e garancia vesztéssel? HP 530...
-
-
bonat
senior tag
nekem akkumulátoros kérdésem lenne...
Ha sokat megy itthon a laptop akkor éremes-e kivenni az aksit és csak tápról üzemeltetni??
vagy állandóan lehet az aksi a táppal együtt??(gondolom ez nem jó, ha mindíg töltésen van) -
Tomaaasz
aktív tag
Én már az elején szétszedtem az enyém!
Érdekelt a belseje. De nem volt nagy dolog csak sok a kicsi csavar... Szóval ha szétkapod akkor figyelj rájuk. De nekem a WiFi adapter már a bővítőhelyen volt, lehet hogy a bluetooth adaptered is ilyen de akkor nem lessz hova raknod! Erre figyelj!
-
Tomaaasz
aktív tag
Szasztok!
Nekem van egy Acer Aspire notim amibe van egy Sempron. Ezt szeretném egy AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core Mobile TL-58 1.9 GHz es procira cserélni. Belemegy a chipset kezeli is, csak van egy problémám.
A Sempron TDP-je 25 W. A Turion-é már 31 W. Nem fog megsülni benne a Sempronra méretezett hűtéssel? Vagy nem olyan sok ez a +6 W hőtermelés?A Sempron 55-57 fokos max.
Üdv.: Tamás
Kellemes ünnpeket!
Szerk.: Ja a Sempron 1.8 GHz-es -
G.Zs.
senior tag
Ma procit cseréltem a laptopomban( Toshiba L30). Hát most már tudom, miért kérnek érte egy halom pénzt a szervízben. Ripityára kellett szedni a gépet, hogy hozzáférjek a celeronhoz. Legalább 50db csavart kellett kiszedni, majd a végén vissza az egész. Fél délutános meló. De végre benn figyel a Core Duo T2350.
-
bonat
senior tag
nekem olyan kérdésem lenne...hogy Athlon64 X2 TK55 procit megéri lecserélni TL60-sra???
nem igazán értem a TK-TL különbséget.... -
MEKK
aktív tag
MELCO ddr2 667Mhz noti ramot ismeri valaki?
nekem nem mond semmit ez a márka!! -
fasyrt
őstag
Üdv!
PC szétszedés terén otthonosan mozgok, de notit soha nem kaptam szét. Egy Dell D620-asba szeretnék belső bluetooth adaptert (3e+fa), de beszerelni csak 9,5e+fáért akarják.
Kérdés: érdemes nekiállnom magam, vagy keressek olyan embert, aki már szedett szét notit? -
xcbiker
addikt
válasz
God Vazzeg #1443 üzenetére
inkább összerakva kérném
-
ludus
aktív tag
Szisztok!
Bővített már valaki innen memóriát acer 5315-ösben? Egy nagy L alakú részt kéne leszedni az fenéklapról, kb. 5 csavar tartja, kiszedtem őket de a takarólapot nem tudom leszedni, feszigetni meg nem nagyon szeretném...
-
AmiTecH
csendes tag
válasz
xcbiker #1437 üzenetére
Feltettem a HDSentinelt,szerinte minden ok.A "müködési idő" azt jelzi ki hogy a vincsi egész élete során mennyit futott?Ha igen és még nem cseréltek merevlemezt a gépben akkor arra is lehet következtetni,hogy mennyit használták
elméletileg 115 nap 14 óra az nem is lenne olyan rossz egy ilyen korú gépnél...
-
xcbiker
addikt
válasz
God Vazzeg #1439 üzenetére
be tudom szerezni valószínűleg, ha épp nincs valami.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
xcbiker #1435 üzenetére
Okés. Azt mondja a tulaj, hogy volt szervízben is, alaplap hibát állapítottak meg, és hogy gazdaságtalan a javítása. Mióta visszajött szervízből többször beindult, be is bootol megy rendesen, de egy idő múlva leáll, és megint se kép, se hang
Tolmácsolom hogy lenne olyan aki ránéz, ha cserélni kell van hozzá alkatrészed is? Vagy be tudod szerezni?
Köszi
-
AmiTecH
csendes tag
xcbiker: ha jól látom Te értesz a HDD-khez,tudnál valami tippet adni a problémámhoz?(pár hozzászólással feljebb)
-
xcbiker
addikt
válasz
God Vazzeg #1434 üzenetére
persze.
-
xcbiker
addikt
válasz
God Vazzeg #1432 üzenetére
Alkatrészbázis, megfelelő műszerek, szerszámok és tapasztalat nélkül szerintem felesleges vele küzdeni.
-
God Vazzeg
veterán
Sziasztok
Nem szoktam laptopokat szerelni, de most muszáj volt, így szétbontottam egy IBM T40-est. A hiba: nem kapcsol be. Ha a tápot akku nélkül bedugom, semmit se történik, visszajelző nem mutat semmit, ha akku bent van, akkor ahogy csatlakoztatom a tápot akkor zölden világít 3-4mp erejéig, utána sárgán az áramellátást jelző lámpa. De sehogy se kapcsol be. Esetleg találkozott már valaki hasonlóval, lehet-e hogy valami egyszerű hiba van, vagy hagyjam is a francba..
Billentyűzeten van a bekapcs gomb, nem lehet szalagkábel hiba? Be lehet indítani valahogy az alaplapot bill nélkül?
Köszönöm a válaszokat előre is
-
AmiTecH
csendes tag
Szia!Elképzelhető hogy a hdd-nek lehet baja, a minap kiszedtem és megrázogattam egy kicsit és valami igencsak mocorgott benne, mondjuk ez még nem biztos hogy baj
Ami még érdekes hogy elég kevest is olvas,puffer nélkül átlag 9MB, pufferrel 15MB körül,igaz 4200RPM-mel 512k pufferrel PIO4 módban Ultra ATA/64 csatolóval.Az Everest szerint 66,6MB-ot kellene olvasnia,de annyit még a PIV-es asztali Dell gépem Seagate-tel sem olvas.
-
AmiTecH
csendes tag
Sziasztok!Némi segítségre lenne szükségem! (Milyen meglepő
Van egy 700MHz-es Acer Travelmate 737TL notim 700MHz Coppermine procival, 10GB 4200rpm HDD-vel,40perces akksival, a problémám az, hogy amikor a gép olvas a vincsiről a háttérvilágítás vibrál, ha akksiról megy, ha tápról.Ennek milyen oka lehet?Egyszerűen csak régi és szokjak hozzá?Remélem hogy nem a háttérvilágítás fog kipurcanni, mondjuk akkor a HDD-től függetlenül kellene vibrálnia, de pontosan annak ütemében teszi,Minden tippet köszönök!
-
Gui
csendes tag
Sziasztok
Acer Aspire 3050notim van
nagyon meg vagyok elegedve, de szeretnem kicserelni benne a HDD-t
ami benne van az seagate ST980811AS 80gb SATA Iamit szeretnek beletenni egy Toshiba [link] 250gb SATA II
Ha a Toshiba csak SATA I megy az engem nem zavarna.
Az alaplap: Prespa M
Ami erdekes volt benne, hogy a konyve 667 max sebesseget irt 800as tettem bele es siman kezeli ketyeg es stabil...Kerdes lehet hogy a kulonbozo szeriak nem az alaplap butitasaval, hanem a szarabb eszkozok beepitesevel ertek el?
A kerdes az lenne, hogy problema nelkul be tudom e tenni vagy csak SATA I tehetek be?
-
poero
aktív tag
Bocs, elnéztem, VIA VN896 chipsetes.
Valamint találtam a gépről adatokat itt:
[link]
Amit nem teljesen értek, mert a második oldalon elvileg a belerakható procikat írja, de ami az enyémben van az nincs is felsorolva. akkor hogy is van ez? Mert nekem egy 64 bites 1,6-os Celeron van, a felsorolásban pedig csak a sima 1,6-os van.
Valamint Core Duo-proci csak 1 van felsorolva, egy 1,73-mas T2250-es. Az lenne a plafon bele? És az a 15-20e amennyiért tudnék szerezni, jelent annyi javulást sebeségben hogy megérje? -
poero
aktív tag
Sziasztok.
Bocs ha már kérdezte más is, de én nem találtam.
Van egy Fujitsu-Siemens Amilo Li 1705-ös notim, és procit szeretnék benne cserélni. Most egy Intel® Celeron® M 520-as van benne, ez 1,6 GHz és 533 FSB.
A Fujitsu oldalán ennél a gépnél ott van a Dual Core és a Core Duo logó is a Celeron M mellett. Ezek szerint le tudnám cserélni egy Intel® Core™ Duo T2450-re is ami 2 GHz-en és 533 FSB-n fut? Mert gondolom a 667 FSB-s változat már lehet gondot okozna a notinak.
Nem igazán játékra használom, de azért gondolom lenne sebesség növekedés a csere után.
Előre is köszi a válaszokat.ui.: ram-ot már bővítettem, volt benne egy 1 gigás 533-as ddr2, de csak 667-est találtam 1 gigában ddr2-t amikor vettem, itt számíthatok valamire?
jah elvileg VIA PT890 chipset van benne
-
zoleek
tag
-
zoleek
tag
válasz
xcbiker #1421 üzenetére
Id:ha nem garis a noti akkor javításra át tudom venni.
Nekem nemrég csinálta meg xc-biker a notimat. Csak ajánlani tudom, rendkívül megbízható és korrekt srác.
Szerintem fordulj hozzá bizalommal. Eddigi tapasztalataim alapján a bolti javítási költségek töredékéért csinálja meg teljes precízséggel és hozzáértéssel. -
xcbiker
addikt
válasz
peregrine77 #1417 üzenetére
ha nem garis a noti akkor javításra át tudom venni.
-
zoleek
tag
válasz
Sajnállak, de tényleg! Szemét egy dolog...
Viszont a "Gondolkodtam h USB floppyrol v pendrive ról lehetne esetleg frissiteni " szerintem nem fog menni. Mivel ha jól sejtem nemhogy nem bootol a gép, de el sem indul ilyenkor. -
gorlin
őstag
válasz
SzuromiLajos #1411 üzenetére
Sajnos úgy hallottam hogy mivel 960-as chipset van benne és nem a rendes 965-ös ezért nem megy benne a dualcore.
-
HUNTER-mobil
tag
válasz
Ajjajj, ez gáz, na többek közt ezért is nem kell nekem még pista...áhh, nagy gáz...
-
peregrine77
csendes tag
Sziasztok, májusban vettem egy Toshiba SatelliteP100-434 notebookot, Vista oprszel, gyakran panaszkodott Flashcard error-ra. Az okos Vista kitalálta, hogy bios frissités segithet az ügyön, nosza toshiba honlapról letölt , exe file futtat és természetesen Vista a procedúra közepén lefagy. A gép bios nélkül se boot se semmi.
Tuid valaki valamilyen megoldás a gép ujrabiosolására?
Gondolkodtam h USB floppyrol v pendrive ról lehetne esetleg frissiteni.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Side_
aktív tag
hello;
szerintetek mennyi kulonbseg van a samsung es a wd notivinyok kozott?
Arban ~3k huf, szoval nem szamottevo, de jobb is a wd? Akarmilyen teren?
(2.5" 160as pata vinyorol lenne szo.)thx
-
Niquis
aktív tag
válasz
Carline #1399 üzenetére
Ajj, de így kidobsz egy magot az ablakon. Nekem is ilyen notim van, és terveztem valami duót beletolni, de ez így nem lesz jó. Csak a Speedstep miatt nem fogom. Próbáltál biost frissíteni? (esetleg beletolni egy duós gép biosát?)
(btw, hol lehet ezen a gépen hozzáférni a második memóriamodulhoz? a "bay" alatt csak az egyik van...)
-
SzuromiLajos
csendes tag
Hy Van egy Acer Aspire 5315 Notim, ramot egyszerű bővíteni, winyót szinrúgy, a proci már fejtörést okoz. Elvileg mPGA s478 foglalat van benne nekem valami olyan proci kellene megy benne, vagy a procik listája. Jelenleg 1.7ghz, 1m L2, 533fsb van.
-
kissumi
csendes tag
Hello!
Processzor cserét és memória bővítésben gondolkozok.
De inkább memória bővítésben.
A Notim: Toshiba Satelite A100
Proci: Intel Core 2 Duo 1,83 GHz
Memória: Samsung 1 Gb 533HzA memóriának van bővíthető helye, úgy hogy szerintem azzal nem lesz gond ha veszek ugyan olyan memóriát.
A procit viszont nem tudom ezért is írtam. segítsetek. Asszem ebben a szériában a 2GHz-s a legnagyobb. Ezért is jöttem ide mert jó lenne mondjuk egy olyan 2,2 körül.
Várom a segítségedet.
Jó lenne ha priviben küldenél. de itt is jó lesz -
Bocaa
senior tag
HI!!
Egy 1.6ghz-es(pentium) dothan-t megéri lecserélni egy 2.2 ghz-es 400 fsb-s pentium-ra(512kbyte l2 cache)???Vagy kétszer annyiért egy pentium m760-ra?? -
gorlin
őstag
válasz
LALA_kiraly #1400 üzenetére
köszönöm,szerintem csak körülötte van.
Nem tudja valaki hogy Acer 5315-ben Notebook hardware Controlnál hogy lehet az ACPI beállításokat előhívni,mivel azt írja az ACPI még nincs installálvakerestem de sehol sem találtam.
Köszönettel:Gorlin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest