- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Táp ventilátor csere
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
válasz
Dell XPS #11464 üzenetére
A reflash hogy működik? Jelenleg a legfrissebb van rajta és nem ajánl fel semmilyen lehetőséget a gyári szoftver.
Annyi történt közben, hogy a "gyárit", ami benne volt, stabilan, minidg felismeri, ill. leltem egy hibásat itthon, vmi LG-t, azt is látja kapásból.
Azért furi, mert az egyik odd amit belepróbáltam, az pontosan azonos tipusú az eredetivel, csak 9 hónappal régebbi a firmware-ja... -
freeknight
őstag
válasz
Dell XPS #11445 üzenetére
Köszi a választ, én is erre számítottam sajnos. Mennyibe kerül ennek javítása kb? 20-30 ezer forint, vagy ennél jóval magasabb összegre számítsak? (50-60 ezer akár?). Elképzelhető esetleg, hogy az alaplap javítható vagy mindenképp csere szükséges?
Válaszod előre is köszönöm! -
masteryoda
tag
válasz
Dell XPS #11436 üzenetére
hú, köszönöm a gyors választ
garancia már természetesen nincs erre a nem fiatal masinára. viszont mennyire macerás cseréltetni benne az alaplapot? ahogy látom, eBayről kb. 8000HUF-ért [link] már lehet rendelni hozzá. a cserét szervizekben általában milyen áron végzik, ha lehet ilyet csináltatni egyáltalán? -
kreten67
senior tag
válasz
Dell XPS #11393 üzenetére
Érdekesség-képpen: A R2-est 2013 novemberben adtam el itt a hardverapron,de az új tulaj a szilveszteri buliból hazatérve szomorúan konstatálta ,hogy betörtek hozzá és az R2 már a múlté.
Majd most februárban ismét felbukkant ez a most-már lopott R2-es a hardverapron amit azonnal kiszúrtam egyedi karbonfedlapos mivoltában ,és már hívtam is a károsultat ,ő pedig a zsarukat.
Ment az okos alkudozás ,majd végül a találka egyeztetés ,ahova egy fiatal nyomozó ment el vevőként ( McDonald's parkoló) ,és a gép azóta már (alig 2 hete)visszakerült a jogos tulajdonosához. -
Showhai
tag
válasz
Dell XPS #11304 üzenetére
Köszi, a HBCD előtte jó megoldásnak tűnik. A szervíz nyilván, csak kíváncsi voltam, hogy ennyivel be lehet-e vinni. A Hiren-t majd megnézem holnap, mert most nem tudnám eldönteni a raklap HDD util közül melyikkel nézzem meg, de van direkt WD vinyókra is egy pár. Meg amúgy is jó ha kéznél van (olyan mint az IT-s WD40
).
Majd jelentek a tanulság kedvéért, hátha másnak segít. -
anorche1
őstag
válasz
Dell XPS #11282 üzenetére
Nincs
Viszont a használatiba találtam valamit:
"LCD Icon (F7): Toggles the display panel ON and OFF. (On certain models; stretches the screen area to fill the entire display when using low resolution modes.)
Viszont hiába nyomogatom FN billetyűvel és nélküle, nem történik semmi, pedig a monitor kábeleket is kihúztam. Illetve a LCD/Moinitor Icons (F8): Toggles between the Notebook PC's LCD display and an external monitor in this series: Notebook PC LCD->External Monitor -> Both.
Viszont ezt is hiába nyomogatom, nem történik semmi, se HDMI -vel, se D-SUB -bal -
penge010
tag
-
edbloom8
újonc
-
Fabot90
csendes tag
-
BluEyes
őstag
válasz
Dell XPS #10774 üzenetére
Bocs a gyenge képért, azt hittem, minden rajta van
Fehér felületen nem nagyon látszik a hiba, sőt a fehér még kicsivel "fehérebb" is ott, mintha más színhőmérséklet lenne. A fekete felület pedig kissé világosabb, szürkés árnyalatú lesz. A színes részeken szembeötlő a dolog, a képen a Firefox menüjéből a Kiegészítők lap látszik, annak ugye a bal térfele halvány kékes-szürkés, azon nagyon erőteljes a hiba, azért fényképeztem le azt.
Olyan, mintha egy szürke fólia lenne ott a képen, ami nagyon kicsit opálos is.
Mozgatásra nem változik semmi.szerk:
Megmértem, kb. pontosana képernyő 1/10 része hibás. Miből van egy ilyen kijelzőben 10 darab?
-
-
tothem79
csendes tag
-
suzuki13
csendes tag
válasz
Dell XPS #10627 üzenetére
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: f4
BCP1: 0000000000000003
BCP2: FFFFFA8008B12B30
BCP3: FFFFFA8008B12E10
BCP4: FFFFF80002D867B0
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\121813-33633-01.dmp
C:\Users\kalmi\AppData\Local\Temp\WER-66347-0.sysdata.xmlOlvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txtEzt most kaptam kék halál játék közben !
-
suzuki13
csendes tag
válasz
Dell XPS #10627 üzenetére
Igen ezért raktam ujra . Amugy ez az egyik nagy problémám hogy ATI MOBILITY RADEON HD5470 kártya van benne és az istenért nem találok normális drivert. Most egy nagyon alapot ami 240mb volt felraktam és most tudtam beállitani a felbontást normálisra. Most felismeri a kártyát mert irja az eszközkezelő.
-
suzuki13
csendes tag
válasz
Dell XPS #10623 üzenetére
kiprobáltam egyenként leteszteltem az egyik memóriával kék halált kaptam a másikkal nem de ugyanugy fagyott játék közben most beleraktam ami bene volt gyárilag 2x2gb és azzal is ugyan ezeket a dolgokat produkálja szoval nem hinném hogy memória a ludas. A programok szerint a vinyó is jó.
-
szente
addikt
-
qwertly
addikt
válasz
Dell XPS #10300 üzenetére
Szia!
Köszi a választ,fent írtam egy kulcscsomót felejtettek a notebook fedele alatt és összetört e képernyő.Így most sikerült úgy használatra bírni,hogy a külső billentyű egér és monitor használatával.
De sajnos arra nem találtam megoldást,hogy hogyan lehetne ki-be kapcsolni anélkül,hogy a notebook fedelét felnyitnánk csak billentyűről ki-be kapcsolni.És van egy másik zavaró tényező hogy nagyon melegszik a gép és volt,hogy a windows 7javitások telepikésekor kifagyott mert túl melegedet.Ezt abból gondolom,hogy nem lehetett bekapcsolni sem csak egy kis idő múlva mert a notebook bal felső része nagyon meleg volt az analóg videó kimenetnél. -
BNM
csendes tag
válasz
Dell XPS #10086 üzenetére
Bios volt a gond. Éjjel megcsináltam. Dos lemez+ rajta a bios frissítés és már ment is mint a karika csapás. Utána felment rá minden. Előtte még az akkut sem látta a gép,most minden szuper.
Az volt a legnagyobb bajom hogy Linux volt rajta és a bios frissítéseket exe. kiterjesztésben lehetett csak letölteni., Ezt pedig Linux alatt nem lehet futtatni.
Azért köszönöm a segítő szándékot
-
gery2123
őstag
-
gery2123
őstag
válasz
Dell XPS #9994 üzenetére
Igen ez a legnagyobb gondom. Semmi nincs bedugva. Aksirol, Aksi nélkül tolton a nélkül semmi kép nem jelenik meg. Szetszedni nem szeretném mert most vette az ismerősöm, csak megkert hogy raktam fel a Windows t neki. De ez nem igazán megy, pedig nem ez az első gép a kezembe.
-
raczger
őstag
válasz
Dell XPS #9843 üzenetére
Nem szeretnék senkit negatívan beállítani, csak azért jöttem ide, hogy megtudjam, hogy mi lehet a hiba, azóta írt privátot, amibe leírta, hogy mi lehet a hiba, pl a ramokat megcseréltem, de nem változott semmi. Köszönöm a véleményeket, szerintem ezt egyelőre zárjuk le, maradjunk a témánál, szóval, ha van valakinek ötlete, mi lehet a hibajelenség oka, azt szívesen fogadnám.
-
Norbeez
csendes tag
válasz
Dell XPS #9808 üzenetére
Nem adott képet a külső monitoron, bár nem tudom hogy jól üzemeltem-e be: bedugdtam a vga-ba az amúgy külső crt-t.
Hopp picit megmozgattam a lcd kijelzőt, és hirtelen fekete kép lett. Megint picit megmozgattam, és fehér lett.
Én is meg tudnám vajon csinálni? vagy inkább szervíz. gari természetesen nincs. ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged