- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz
sptkyle #10011 üzenetére
Na ma vissza vitték a boltba, és ott a nagytudásúak azt akarták szegény csajnak beadni, hogy ez azért van mert egy hülye gyerek ( aki semmit nem ért a gépekhez) akarta felrakni rá a wint ( lias ÉN) , és ezért nem megy a kijelző
mondták neki hogy hagyja ott és majd ők megcsinálják. Pár óra múlva hívták, hogy elnézést csak nem annyira hülye az a gyerek, mert az egész Seria úgy rossz ahogy van. Cserélik neki,csak jelenleg nincs ilyen a boltban. Rájöttek a fiúk hogy egy usb boot-olás miatt még nem kéne elszállni a kijelzőnek
-
gery2123
őstag
-
gery2123
őstag
válasz
Dell XPS #9994 üzenetére
Igen ez a legnagyobb gondom. Semmi nincs bedugva. Aksirol, Aksi nélkül tolton a nélkül semmi kép nem jelenik meg. Szetszedni nem szeretném mert most vette az ismerősöm, csak megkert hogy raktam fel a Windows t neki. De ez nem igazán megy, pedig nem ez az első gép a kezembe.
-
gery2123
őstag
Hali! Itt is felteszem a kérdést. :-D
Lenne egy problémám!
Adott egy Asus x501a laptopp és nem tudom rá felrakni a windowst. Nincs benne cd olvasó és pendrivéről próbáltam de nem akart bebutolni. Na már most ez a legkevesebb de a biosba beállítottam hogy mindenképpen usb-ről menjen és hát egy újraindítás után se kép se hang. Ilyenkor mi van? Bekapcsol de a winyó nem pörög, és nincs kép. HELP!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest