- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
T3TIC
csendes tag
De olyan is történt már, hogy neten éppen játszottam egy játékkal.. Megtörtént a jelenség de a gombokra még reagált hangokkal. Pl: Ugrás gombra olyan hangot adott ki ( Már a elsötétülés után ) amilyet általában szokott és az összes többi gombbal így van. De ezt eddig csak netes játékkal tapasztaltam...
-
T3TIC
csendes tag
Tesztek eredménye: A "Pass Mark Raiting" 500-ból 479 pont. A "CPU": 2000-ből 1253 pont. A " 2D Graphics Mark" 200-ból 197 pont. A "3D Graphics Mark" 70-ből 66 pont. A "Memory Mark" 800-ból 760 pont. A "Disk Mark" 500-ból 445 pont. A tesztet ezzel csináltam: PerformanceTest 7.0 Evaluation Version.
-
qwertly
addikt
Igen a windows elindul csökkentet módban,de ahogy a normál módban indítom akkor már nincsen kép a monitoron.Laptopokon pedig nem látni semmit mert szét van törve a képernyő.De amikor a csökkentett módba elindul és van a kép a monitoron akkor a videó vezérlőre ismeretlen ír.
-
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ
,
esetleg van elképzelésed arról,hogy miért csökkentet módban van kép a monitoron ha pedig normál módban indítom akkor csak villan egyet és nincsen kép.
Azért erőlködök evvel a notebookkal mivel,hogy be van törve a képernyöje és a fedlapja is elvan törve lecsukva billentyű és egér használatával a kép meg kitéve egy monitorra még lehetne használni alap feladatokra.Mert megjavítani már nem érné meg.
-
Sayshell
újonc
Amilo K -P 7610W a pontos típus, a szobák felforgatása során meglett ugyanis a gépkönyve.
xcbiker! Miért bontás gyanús típus? Még megy, és amire kell, arra tökéletes, egy mai laptop három évet nem bírna ki szerintem. Kedvelem ezt a gépet, jobban mint anno az asztalit kedveltem.
-
tPedro_
őstag
Leszoritva már nem mozog, de a hely ahova be kell dugni, az szélesebb mint maga a kábel. Ellentétben az összes többivel, amibe belefutottam szétszedéskor.
(Illetve ha az a rész el van csúszva, ami a numerikus bill.-ért felelős, akkor nem lenne a többi is elcsúszva?)
Megpróbálom újra.
-
Baxo89
tag
Kipróbáltam kikapcsolással, de úgy sem jó. Írtam az első hszben fentebb, hogy barátnőmnek ugyan az a laptopja van és azzal működik. Kábelt sem cseréltem ki. Laptop megegyezik és még egyszerre is vették őket. Régen jól működött neki, de most nem akarja kivetíteni TV-re... és tényleg felismeri a tv-t a gép. Olyan mintha készenlétbe rakná a tvt vagy alvóba. Gondoltam felbontás baja lehet, de azt is állítottam neki a laptopéra meg állítottam a full HDra is de az sem jó. Pedig barátnőm gépével 1360x768at is meg az 1920x1080at is engedi a tvnek.
szerk.: FN+f8 kombót meg a wingomb+P kombót is próbáltam vele. Barátnőmével szépen váltogat mind2 gombkombinációval.
-
Csizi76
csendes tag
szia. Hát igen. Ettől féltem én is, illetve ezt mertem kottyantani a tulajának én is pár napja. Ebben már megerősítettél BMN. Kérdés, hogy.... -de- elvileg integrált. Hol találom a belvilágában? Mert eddig nem láttam. Lehet az hogy nem integrált, mert halványan látok az alján egy matricát, hogy ATI Radeon.... nem bocs. Az az Acer alján van. Mit lehet kezdeni a VGA hibával? Nyilván javítható. Mennyiből állhat meg az? Szerviz? Acer gép hang-fagyásos problémájára tipped volna? köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX G713RC-HX180
- Acer Predator Helios 300 (felújított)
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged