Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
-
szente
addikt
Sziasztok!
Kicsit off leszek, de talán ti tudtok a legjobban válaszolni a kérdésemre.
Szóval tudnék szerezni egy elvileg alaplap hibás Compaq CQ62 laptopot, 320GB-os HDD-vel, 2GB RAM-mal, egyenlőre ismeretlen CPU-val.
Ezt mennyiért lehetne viszonylag hamar elpasszolni?
Gondolkozok a javittatásán is, ahogy néztem 15-20 ezer között lenne bele egy új alaplap az eBay-ről. Csak kicsit félek, hogy még se az a baja. Bár állítólag egy helyi bolt vizsgálta be.
A hibajelenség annyi, hogy bekapcsolás után megy a venti, de nem ad képet.
A laptopért egy 10est fizetnék.
Szerintetek mit kezdek vele?Köszi!
-
szente
addikt
Sziasztok!
Tegnap kikapcsoltam egy Win újratelepítésre hozott notit úgy, hogy teljesen fel volt töltve az akksi. Ma beakartam kapcsolni, de semmi. Rádugtam töltőre, úgy elindult. Tehát tegnap óta kikapcsolva nullára merült az akksi.
Ez mitől lehet?
Most meg kiírja, hogy 4%-on van töltődik, de nem megy feljebb az érték, hanem stagnál. -
szente
addikt
Köszönöm nektek a segítséget, minden topikba kellene 1-2 ember, mint Ti vagytok!
-
szente
addikt
válasz
Dell XPS #6591 üzenetére
Baszki a Wifi ledjét kellett megnyomni a laposon, ami jelzi, hogy be van e kapcsolva, vagy nincs.
Na akkor jelenleg már csak egy kérdésem maradt:
Ha úgy is ki lesz cserélve a bill, akkor kivághatom a beragadt 9-es gombnak a fóliáját, hogy ne nyomogassa magát állandóan? -
szente
addikt
Na összeraktam a lapost, viszont most lett vele egy olyan probléma, hogy nem talál egy Wifi hálózatot sem, pedig elvileg van vagy négy a lépcsőházban. Az én routerem is ott van tőle egy méterre, de azt se látja. Az eszközkezelőben ott van a Wifi modul. Le eshetett az antennája, miközben raktam össze?
Plusz be van ragadva a 9-es bill., mint ha folyamatosan azt nyomnám. Ha szikével kivágnám, akkor megszűnne a probléma, vagy hazavágnám az egész billt?
-
szente
addikt
válasz
Dell XPS #6567 üzenetére
Hát mivel a tulaja már megpróbálta szétszedni úgy hogy ki akarta pattintani a gombokat (
), inkább abban maradtunk, hogy billentyűzet csere lesz. A 9-es gombbal az történt, amit te is felvázoltál, hogy eltört a pici műanyag.
Az e-Bay-en ki is néztem ezt, kinézetre ugyan ilyen kell, de ennek más a típus száma. A hirdetés címében lévő WB1 az stimmel, de utána a számok már nem. Remélem csak azért, mert ez fekete, az itteni laposban meg fehér van.
Most felvettem a kapcsolatot Winner_hun kollégával, megkérdezi nekem. Amúgy ebbe kellene. -
szente
addikt
Sziasztok!
Van nálam egy netbook, amibe valszeg bele lett öntve valami lötyi, mert néha beragad neki valamelyik gomb. Valamivel ki lehetne hatásosan tisztítani, vagy érdemesebb kicserélni benne a billentyűzetet?
Üdv.
-
szente
addikt
hali
adott egy fusi amilo 2530-as gép,ami hihetetlenül melegszik.nagyobb terhelésnél le is áll.a dvi és a d-sub csatlakozókkal tojást lehetne sütni.szét lett már szedve a gép,hogy esetleg hátha poros,de tök tiszta volt.mi lehet a baja?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- DOTA 2
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- XPRO Wood fa laptop állvány
- ASUS ROG STRIX Advantage edition gamer laptop makulátlan állapotban, dobozával, ajándékkal.
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest