- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Micro Four Thirds
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3,6 GHz fölé kúszott a Galax GeForce RTX 5090D GPU órajele
- HP EliteBook / ZBook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok! Van egy Lenovo IdePad S10-3 notebook nem megy fel a windows rá elkezdem usb telepítést elér kb. 78% és utána nem megy tovább.Már cseréltem kulcsot is és próbáltam más windows verziót is.Van win matrica a gép alján kulccsal együtt,probáltam le tölteni a MS oldaláról elenörzés után átküldött a Lenovo oldalára.Onnan miképpen tudnék letölteni egy windows 7 starter iso fájlt?És lehet a nyelvet is váltani mert a billentyűzet angol de jobb lenne egy magyar nyelvű windows.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Feltettem egy kérdést a Dell topikba de lehet igazából itt kellet volna?Ha esetleg van valakinek elképzelése a hibával kapcsolatba annak örülnék. -
qwertly
addikt
válasz
Dell XPS #10300 üzenetére
Szia!
Köszi a választ,fent írtam egy kulcscsomót felejtettek a notebook fedele alatt és összetört e képernyő.Így most sikerült úgy használatra bírni,hogy a külső billentyű egér és monitor használatával.
De sajnos arra nem találtam megoldást,hogy hogyan lehetne ki-be kapcsolni anélkül,hogy a notebook fedelét felnyitnánk csak billentyűről ki-be kapcsolni.És van egy másik zavaró tényező hogy nagyon melegszik a gép és volt,hogy a windows 7javitások telepikésekor kifagyott mert túl melegedet.Ezt abból gondolom,hogy nem lehetett bekapcsolni sem csak egy kis idő múlva mert a notebook bal felső része nagyon meleg volt az analóg videó kimenetnél. -
qwertly
addikt
Igen a windows elindul csökkentet módban,de ahogy a normál módban indítom akkor már nincsen kép a monitoron.Laptopokon pedig nem látni semmit mert szét van törve a képernyő.De amikor a csökkentett módba elindul és van a kép a monitoron akkor a videó vezérlőre ismeretlen ír.
-
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ
,
esetleg van elképzelésed arról,hogy miért csökkentet módban van kép a monitoron ha pedig normál módban indítom akkor csak villan egyet és nincsen kép.
Azért erőlködök evvel a notebookkal mivel,hogy be van törve a képernyöje és a fedlapja is elvan törve lecsukva billentyű és egér használatával a kép meg kitéve egy monitorra még lehetne használni alap feladatokra.Mert megjavítani már nem érné meg.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Már kértem egy kis segítséget ezzel a hibával kapcsolatban.Végre sikerült indéglenesen kitenni a képet a monitorra ha csökkentett módban indítom a notebookot.Akkor az analóg csatlakozással kitudom tenni de ha normál módba megy a gép akkor csak villan egyet és nem jelenek meg a kép a monitoron hiába nyomkodom a FN+F4 billentyű kombót.
Gépen van hdmi kimenet nekem a monitorrom van egy dvi bemenet kábellel össze csatlakoztam de sajnos nem volt kép ahhoz,hogy menjen a hdmi is kell a videó kártya drivere vagy valami különlegeset kell engedélyezni a notebookon?Mert amikor csökkentett módban ment és volt kép a monitorra kitéve akkor láttam milyen videó kártya van a gépben egy Ati Mobility Radeon HD3450 de állítani nem tudtam rajta semmit.Az OP rendszer vista home prémium ami van rajta. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion DV5 notebook sajnos betört a kijelző.Megjavítani így nem akarom de szeretném használni úgy,hogy a képet kiteszem egy külső monitorra de hiába csatlakoztatom hdmi kábellel egy monitorra nincsen kép ha pedig analóg csatlakozást választottam akkor pedig csak egy pillanatra jelent meg a windows betöltő képernyője.Utána hiába próbáltam a windowws + P billenővel kitenni a képet a külső monitorra nem ment.Van valami más billentyű kombináció amiről nem tudok? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy laptokot örökbe és szeretném a egy kicsit helyre rakni kapott meleget hideget mert egy irodában volt amíg a hdd meg nem halt így kaptam meg.Honnan tudnék leírást vagy videót kapni miképpen kell szét szedni mert kávé folyt a billentyűbe szét van a touchpad verve mert oda is folyt kávé.usb csatlakozók döglődnek és a többi.A típusa HP compaq NX6310
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy lenovo n500 noti a képernyő időnként csikózódik főként az alsó részen.Mi lehet a gond és érdemes vele foglalkozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Nintendo Switch 2
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Formula-1
- Micro Four Thirds
- OLED TV topic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest