- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- iPad topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeez
csendes tag
válasz
Dell XPS #9808 üzenetére
Nem adott képet a külső monitoron, bár nem tudom hogy jól üzemeltem-e be: bedugdtam a vga-ba az amúgy külső crt-t.
Hopp picit megmozgattam a lcd kijelzőt, és hirtelen fekete kép lett. Megint picit megmozgattam, és fehér lett.
Én is meg tudnám vajon csinálni? vagy inkább szervíz. gari természetesen nincs. ?
-
Norbeez
csendes tag
Hello
A 7 éves MSI laptop kijelzője hirtelen elkezdett vibrálni!
Fehéren gyorsan vibrál az egész kép.Kicsit megmozgattam a már amúgy is kattogós, feszülős kijelző nyitogató tartókáit,
most újra bekapcsolva (a gép rendesen bebootol) fehér kép fogad.
Amin felülről terjeszkedő feketés foltok terjengenek, néhol a kijelzőn 1-2 folt/pötty is fekete. A többi fehér.Mit tegyek?
Rákötök külső monitort, majd írok még.
Amúgy a noti hűtése sem a régi már, csomószor szét lett szedve, és ki-be rakva a rézcucc, alig tapadó szilikon ragacsmicsodákkal.
Előre is köszi a segítséget.
-
Norbeez
csendes tag
sziasztok.
nemrég vettem egy lenovo notit.eddig nem érzetem ilyet, de ma ha áram alatt van a noti, akkor az alu része mintha töltés alatt lenne.
ha hozzáérek a kezemmel, akkor rezeg, vagyis ilyen elektromos érintése van.mint az alu borításos külső vinyónak. ami tönkre ment mondjuk...
ez micsoda? komolyan kell vennem, vagy mindenkinél így rezonál vagy mit csinál az alu rész, ha áram alatt van a gép?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest