Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeez
csendes tag
válasz
Dell XPS #9808 üzenetére
Nem adott képet a külső monitoron, bár nem tudom hogy jól üzemeltem-e be: bedugdtam a vga-ba az amúgy külső crt-t.
Hopp picit megmozgattam a lcd kijelzőt, és hirtelen fekete kép lett. Megint picit megmozgattam, és fehér lett.
Én is meg tudnám vajon csinálni? vagy inkább szervíz. gari természetesen nincs. ?
-
Norbeez
csendes tag
Hello
A 7 éves MSI laptop kijelzője hirtelen elkezdett vibrálni!
Fehéren gyorsan vibrál az egész kép.Kicsit megmozgattam a már amúgy is kattogós, feszülős kijelző nyitogató tartókáit,
most újra bekapcsolva (a gép rendesen bebootol) fehér kép fogad.
Amin felülről terjeszkedő feketés foltok terjengenek, néhol a kijelzőn 1-2 folt/pötty is fekete. A többi fehér.Mit tegyek?
Rákötök külső monitort, majd írok még.
Amúgy a noti hűtése sem a régi már, csomószor szét lett szedve, és ki-be rakva a rézcucc, alig tapadó szilikon ragacsmicsodákkal.
Előre is köszi a segítséget.
-
Norbeez
csendes tag
sziasztok.
nemrég vettem egy lenovo notit.eddig nem érzetem ilyet, de ma ha áram alatt van a noti, akkor az alu része mintha töltés alatt lenne.
ha hozzáérek a kezemmel, akkor rezeg, vagyis ilyen elektromos érintése van.mint az alu borításos külső vinyónak. ami tönkre ment mondjuk...
ez micsoda? komolyan kell vennem, vagy mindenkinél így rezonál vagy mit csinál az alu rész, ha áram alatt van a gép?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Laptop Alkatrészek
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest