- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
Anakin007 #11640 üzenetére
Nincs most hirtelen cq61 alaplapom amin meg tudnám nézni ,így fejből meg már nem emlékszem mostanában nem csináltam,de talán csináltam képet a lapról amikor javítottam és körbe rajzoltam a hibás területet emlékeztetésképpen.
Utána nézek a segítség mappámban.
Kb 3 alkalommal is ugyanaz volt a megoldás. -
kreten67
senior tag
válasz
Anakin007 #11635 üzenetére
Teljesen ugyanez volt a hibajelenség? IGEN
A Feted mérve jó volt? -- nem mértem, egy korábban ugyanilyen hiba keresgetésének végeredménye volt a megállapítás és azóta már többször beigazolódott így rutinból egyből ö a gyanúsított,de azért természetesen lehet más is a probléma okozó. -
kreten67
senior tag
válasz
Anakin007 #11633 üzenetére
Ugyanezzel a tünettel én már javítottam néhány gépet ,de ott a tápáramkörében egy fet csere megoldotta a problémát ,és fura de mindig ugyanaz a hibás.
Volt amelyik csak akkor indult el ha a bekapcsgombot kb 5-10 másodpercig nyomva tartod,de ez esetben is ugyanaz a fet volt a cserés. -
Werkly
őstag
válasz
Anakin007 #10861 üzenetére
Arra gyanakszom, hogy az X partíción csesződött el rendszerfájl. A HDD regenerator akkor nem javít 100%-ra? Természetesen logikai hibáról beszélek. És csak helyreállító disc van. Ha megpróbálok egy W7-et föltenni az nem piszkálja az X partíciót? Egyébként Kernel Inpage kékhalált dobott egyszer a szakértő mód használatánál. A másik opciónál pedig csak a kis türelmet felirat van semmi más. Nagy dolog kikapni a HDD-t egy laptopból? Eddig csak desktop pc-vel szereltem csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- eladó MSI Alpha 17
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest