- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajospeti
tag
Sziasztok!
Most vettem egy lenovo ideapad 16APH8 típusú lapost és egyszerűen nem tudok rá wlan-t varázsolni... az adapterek között sem található, mintha nem is lenne bene... próbáltam win10-el, win11-el, friss májkrosoft honapról letöltöttel is. volt kábellel nethez csatolva kb fél óráig, nem talált magának drivert... én a lenovo honapról elérhető drivereket próbáltam, de semmi... valaki ötlet?
eszközkezelőben sem látok ráutaló dolgot... -
hajospeti
tag
Sziasztok!
Egy pavilion dv6-os noteszgépbe raktam új kingstone 120-as SSD-t. Régebben egy satas vinyó volt benne. Minden fasza a cserekor, szépen felment rá a win7. Kb 2 hétig használtam mire az lett az eredmény hogy a gép nem indul, de annyira hogy a numlock és a caps lock villog csak fekete képernyő mellett... Visszatéve a sata-s vinyót szépen indul... Az SSD-t kipróbáltam másik gépen egy külső rack-ben, minden további nélkül megy.
Ötlet? -
hajospeti
tag
válasz
amdathlonxp #10565 üzenetére
Mind a kettőt megcsináltam de semmi...
-
hajospeti
tag
Sziasztok!
Lenovo g500-ra 64bites win7 telepítés után nem tudom felrakni a wireless drivert... Kicsomagolja és kiírja a végén , hogy "No appropriate driver to be installed". Mi gond lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- sziku69: Szólánc.
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest