- OLED TV topic
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothem79
csendes tag
válasz
Dell XPS #12101 üzenetére
Hali!
Most annyit elértem, hogy a legfrissebb Nvidia driver gond nélkül felmászott a gépre. Eszközkezelőben is megjelenik, nem csipog, hogy hibás a driver. A halvány csíkok még megvannak ugyan. Amikor meg akarom nyitni az Nvidia kezelőpaneljét azt a hibaüzenetet kapom, hogy: "Nem csatlakozik megjelenítő az Nvidia GPU-hoz". Ezzel tudok valamit kezdeni házilag, vagy mindenképp szervíz és átnézetni újra a chipet? (Nem akarom feleslegesen kidobálni a pénzt az ablakon, ha házilag is orvosolható). Az eddigi 2GB RAM helyett most kapott egy kis bővítést 3GB-ra, ez bekavarhat neki?
Előre is köszi a választ.
-
tothem79
csendes tag
Sziasztok!
ASUS G1S laptopom monitora minden különösebb előzmény nélkül átment függőleges kottafüzetbe (fehér, illetve világos hátterű alkalmazásoknál látható halványan a függőleges csíkozás kb. 6-7 csík/csoport). Mi lehet a hiba oka? Nemrég (2-3 hete), volt videokártya chip cserés a masina. Video drivert nem engedi frissíteni, mert amint megpróbálom, a telepítés közben restartol és marad minden a régiben.
-
tothem79
csendes tag
-
tothem79
csendes tag
Hello!
Hátha ebben a topikban van aki tud segíteni.
Egy ASUS G1S laptopom van, a tegnap esti leállítást követően ma már csak úgy hajlandó elindulni, hogy a monitort nem kapcsolja be, mintha a videókártya nem működne. Jól sejtem, hogy meghalt a kártya vagy lehet orvosolható hiba is? -
tothem79
csendes tag
-
-
tothem79
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek kérném egy ASUS G1S laptop helyre pofozásában. 1-2 napja a billentyűzetem elkezdett szórakozni azzal, hogy néhány karaktert nem érzékel (pl.: qwert iop, ent, bksp). Több fórumot is átböngésztem a hiba okát és megoldását keresve. Egyik tipp (Fn+End) eddig bevált, de már ez sem hoz pozitív eredményt. Egyéb ötlet, javaslat; vagy ennek szervíz lesz a vége? Eredetileg angol billentyűzettel vettem, amit 1-2 éve cseréltem magyarra, de ha visszateszem a gyári angolt, a hiba ugyanúgy fenn áll.
Válaszaitok előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Windows 7
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Mobil flották
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest