- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Wake on lan hogyan?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Akciókamerák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scribbler
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy Acer Aspire 5630 masinával kapcsolatban.
A problémám a következő volna: Három napja szereztem be a kicsikét, elvileg alkatrésznek. Mivel nem tudtak konkrét dolgokat mondani rá, csak azt, hogy kikapcsolt és többé nem mozdult, gondoltam, teszek egy próbát. Valami "szakember" már járhatott bennem előtte, mert elég leharcolt állapotban van, csavarok kiszakítva, ház törve, tapipad félig megnyúzva, egyik "szeme" kinyomva, stb.. Szétszedtem, megpucolgattam, újra pasztáztam, és legnagyobb örömömre beindult. Űgy tűnt, veszi a töltést is, aztán másnap reggel rám cáfolt. Tápot hiába dugom be, semmi led nem jelez, aksiról indítás nem igazán, max néha egy-egy felpörgés. Ha sokáig masztatom a bekapcsol, hajlandó jelezni, hogy kábelen van és indul is, szépen megy minden, semmi hiba. Utána leállítás és a táp eltávolítása után megint csak előveszi a makrancot. Utoljára mikor indult, épp a DC csatival piszkálódtam. Táp jó, megmértem, nem szakadt, nem beteg. Lehet ez egyszerű alaplapi DC csati hiba( nem látok fizikai sérülést, kimérve sem tűnik töröttnek), vagy komolyabb bajra számítsak, mint pl tápáramkör haldoklás? Fiamnak szeretném a masinát karácsonyi ajándéknak, de ha komoly a baj és drágán javítható csak, akkor leteszek róla, mert "szakszervizre" sajnos nincs pénzem, irdatlan árakon javítanak a környékemen.Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest