- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scribbler
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy Acer Aspire 5630 masinával kapcsolatban.
A problémám a következő volna: Három napja szereztem be a kicsikét, elvileg alkatrésznek. Mivel nem tudtak konkrét dolgokat mondani rá, csak azt, hogy kikapcsolt és többé nem mozdult, gondoltam, teszek egy próbát. Valami "szakember" már járhatott bennem előtte, mert elég leharcolt állapotban van, csavarok kiszakítva, ház törve, tapipad félig megnyúzva, egyik "szeme" kinyomva, stb.. Szétszedtem, megpucolgattam, újra pasztáztam, és legnagyobb örömömre beindult. Űgy tűnt, veszi a töltést is, aztán másnap reggel rám cáfolt. Tápot hiába dugom be, semmi led nem jelez, aksiról indítás nem igazán, max néha egy-egy felpörgés. Ha sokáig masztatom a bekapcsol, hajlandó jelezni, hogy kábelen van és indul is, szépen megy minden, semmi hiba. Utána leállítás és a táp eltávolítása után megint csak előveszi a makrancot. Utoljára mikor indult, épp a DC csatival piszkálódtam. Táp jó, megmértem, nem szakadt, nem beteg. Lehet ez egyszerű alaplapi DC csati hiba( nem látok fizikai sérülést, kimérve sem tűnik töröttnek), vagy komolyabb bajra számítsak, mint pl tápáramkör haldoklás? Fiamnak szeretném a masinát karácsonyi ajándéknak, de ha komoly a baj és drágán javítható csak, akkor leteszek róla, mert "szakszervizre" sajnos nincs pénzem, irdatlan árakon javítanak a környékemen.Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest