- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravensky13
tag
Hali !!!ASUS N71JV notival kapcs lenne kérdésem, remélem van gyógymód...
Szóval a cucc használja az NVIDIA optimus technológiát, i3-as intel proci van benne M350-es, amiben a beépített VGA aksi-barát de aknakeresőre elég kb, de ott dobog benne egy GT 325M-es Nvidia is, ami aksi-gyilkos, de elég szépen megy(menne).
Az új(abb) játékok mennek rajta simán(Crysis,COD6,GuitarHero.....) de sajnos warcraft 3-azni nem tudok rajta mert:
-Ha intel beépített GPU-t használok minden rendben van, csak gyenge az FPS
-Ha NVidiáét használom, a főmenü tiszta, DE az egér kb fél másodpercet késik ami elég idegesítő, startégiai játékot így nem lehet játszani, utána ha betöltök 1 map-ot, felbontástól függetlenül viszonylag gyenge FPS-el megy és az egér továbbra is vacakol
...
Az ég adta világon már mindent próbáltam, optimus driver csere, GPU driver(később rájöttem h nvidiáéknál ez ugyanaz) csere(kb 3-4 verziót próbáltam), egyedül az intel GPU drivert nem cseréltem le(de azzal nincs gáz, csak gyenge)...Szóval az nvidia control panelben próbáltam minent állítani, pre-rendered frames-el variálni, vertical sync off az kb annyit segít h ha elindítom a gémet MINTHA 1-2secig rendes volna a főmenüben a kurzor, de szinte semmi, élsimítást stb, mindent próbáltam sikertelenül. Majd rájöttem h "war3.exe -opengl" ha így indítom a játékot openGL-t használva valami emberi FPS mellett megy a game rendesen, viszont a textúrákkal valami gixer van.A frozenthrone főmenü ami szürkés, szürke helyett világos kék
meg a gombok oldalán rövid vízszintes vonalkák jelennek meg, ez annyira nem is zavaró, akik linux alatt próbálták wine-vel a war3-at futtatni, találkoztak már ezzel a jelenséggel( a vonalkákkal, a kékesedéssel nem
). Játék közben megint össze vissza keverednek a szinek. Egyszerűen nincs tűrhető megoldás, vagy talán ez a legutolsó.Plíz help, eléggé idegesítő, nem tudok rajta dotázni....Bármilyen ötlet/megoldás érdekel.
Előre is köszi!!!UI: CS-source sem indul video-kártya kevés vga-memóriára hivatkozva....de ezzel a kérdéssel még nem foglalkoztam annyit mint a fentivel...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Xbox Series X|S
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Acer Nitro 5 AN515-55
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

...
meg a gombok oldalán rövid vízszintes vonalkák jelennek meg, ez annyira nem is zavaró, akik linux alatt próbálták wine-vel a war3-at futtatni, találkoztak már ezzel a jelenséggel( a vonalkákkal, a kékesedéssel nem
Pyttawrx