- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHM
addikt
Benq Joybook A 52-820 notebookon szeretnék XP-t futtatni.
Ha valakinek ez sikerült netán, jelezze nekem, legyen szíves! -
Ferrarer
tag
Hali
Egy oan problémám lenne hogy a notimban /hp nx6310/ eltört az usb műanyag /ami belül van, 4 csatlakozót tart/. Ezt hogyan lehetne megcsinálni? Ragasztani vagy lehet kapni ien modol ami 2 usb-t tartalmaz és azt beszerelni?
Ha ragasztani kell akko rmivel lenne érdemes? Pillanat, technokol vagy vmi speciális?
thx -
gyiku
nagyúr
amilo 1705 li mostanaban olyat csinal, hogy ha irok vmit, a kurzor elmaszik ide oda, pedig hozza sem erek a tapipadhoz. mi lehet ez? rohadtul idegesito
-
Someballs
tag
lenne még egy probléma. Felcserélődtek a gombok,mármint a numpad elkehelyezkedett valahol a billentyűzet közepén( O volt a 6-os ) és stb...ez miért van/volt?
-
Someballs
tag
Sziasztok! Egy Fujitsu Siemens amilo pro-val lenne az alábbi problémám: Bekapcsolom,alul megy a boot csík,de még az első fázisnál megakad,vagyis nem megy tovább,és még bioszba sem tudok belépni. Valamit pittyeg szóval gondolom valami hibajelzés lehet,de nemtudom mi. Probáltam meg gúglizni,de nem sikerült. Szerintetek mi lehet a probléma?
-
Marco_83
csendes tag
Szeva!
Nekem is Pa1510 -em van, lassan 1 éves lesz. Rengeteg gondom van vele:
-dvd iro havonta megy tönkre
-nagyon melegszik, szinte izzik
-lett 1 pixel hibám is nemrég
És a te problémád:
Ha lecsukom, nekem ki se kapcsol, a gombja jo, ha beállitom h lecsukásra hibernáljon, akkor hibernál, de ha kiveszek mindent akkor nem csinál semmit. Volt Már amilom ez elött is, ugyanebben az esetben azon kikapcsolt a kijelzö, hisz nincs értelme h csukott állapotban menjen. Emlitettem a szervizben, kb 20 perc volt mire felfogták h mit akarok és erre elintézték azzal h jo a gomb, ez nem tud ilyet....
még vmi:
amikor vettem 1 db drájvert nem adtak hozzá csak linuxot, akor letöltöttem mindent a hivatalos honlapról SZERENCSÉRE ma már semi nincs fent hozzá, se drájver se firmware-ekHa vkinek van tapasztalata a témába irjon pls
-
C^^
őstag
Hello,
Adott egy Asus F5M notebook. Néha olyat produkál, hogy bekapcsolásnál, miután felvillan az ASUS logo, azonnal kikapcsol, mintha megszűnne az áramellátása. Viszonylag ritkán csinálja, de nagyon idegesítő, hogy néha csak másodszorra, harmadszorra lehet bekapcsolni.
Használat közben nem kapcsol ki váratlanul, legalábbis még ilyet nem csinált.Mire utalhat a hiba? Valakinek van ötlete?
-
fnatic
tag
Üdv.
Adott egy notebook, (valamilyen fujitsu-siemens, nem tudom a konkrét nevét ugyanis nem az enyém, legközelebb írom azt is) a probléma az vele hogy bekapcsolás után nem jön be rajta semmi. Egy arc megnézte, azt mondta alaplap-hibás és nem lehet benne kicserélni ergo használhatatlan a noti. Kérdésem az, hogy ez lehetséges-e, mármint, hogy tényleg nem lehet kicserélni a lapot.. (ha egyáltalán igaz az, hogy az alaplap a hibás)Fontos lenne egy hozzértő válasza, kösz.
-
Stimpy
senior tag
Oprendszercsere nem volt, mivel az usb-sről nem telepít, biosból a legfrissebb van fennt.Viszont már három optikaival próbáltuk, és egyikkel sem megy, viszont másik gépben megy mind a három.A foglalat sem hibás valószínüleg, mert más egységet (akku, floppy) kezel.Kezdek marhamód tanácstalan lenni.
-
Stimpy
senior tag
Jóreggelt Mindenkinek !
Olyan nyűgöm van, hogy a FuSi Life E6595-ös notim nem akarja kezelni az optikai meghajtót.A kijelzőjén megjelenik az ikon, hogy csatlakoztattam, de nem használható.Drivert sehol nem találtam hozzá.Kérdésem az lenne , hogy valakinek van-e bármi ötlete a hiba kezelésére?
Köszönettel : Stimpy
-
Ebke
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni Toshiba L100 122 laptomomhoz!
kb másfél évvel ezelőtt vettem. Vásárlás után nemsokkal, alaplapot kellet cserélni, mert a gép nem töltötte az akkut fel, csak 97%-ig. Akkor még a gép garis volt, így sok problémám nem adódott vele. De mostanság kezdi megint nem tölteni az akkut. Ha lemerítem 60%-ra, onnan feltölti, De aztán már nem.
Gondolom töltő IC-vel lehet valami gondja.
Valakinek van tapasztalata, vagy elképzelése mit lehetne ezzel kezdeni? Vagy ajánlani valami olcsóbb szervizet. Nem szeretnék alaplapot cserélni. Gondolom az 1 vagyon.
Mit gondoltok? Ez a töltési gond adódhat abból, hogy sokat megy a gép? Vagy egyszerűen csak kifogtam 2 rossz alaplapot?Keresek még ehez a géphez billentyűzetet is. Hibás is érdekelne.
Köszi előre is a segítségeteket!
-
kistita
csendes tag
-
adyh
tag
Hali!
Olyan gondom lenne hogy:
Van egy hp notebookom és vista basic van rajt, no most elindul betőlt majd megjelenik az egér és a képernyő fekete marad az egér működik de semmmi tobb.
Tipp? mi okozhatja és , hogy hozhatom helyre? -
roff
csendes tag
Sziasztok!
Egy Toshiba laptoppal kapcsolatban kérnék segítséget.
A gép típusa: Toshiba S1800-814A probléma a következő.
Bekapcsoláskor a gép feláll, de a képernyője hamar elsötétedik.
Ilyenkor ha megnyomogatom azt a kis pöcköt, amit a fedél nyom le, amikor lecsukom (hibernálás...?), akkor visszajön egy rövid időre.
Amikor megint elmegy a kép, akkor megint megnyomom párszor és visszajön.
Ahogy telik az idő, egyre többször csinálja és egyre többet kell nyomogatni a gombot, hogy visszajöjjön a kép.Mi lehet a probléma? Az a kapcsoló, amelyiket megnyomja ez a pöcök?
Szétszedtem, befújtam kontaktspay-vel hátha jó, de nem változott...Ugyanezt csinálja a Windows és a Bios alatt is.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Gábor -
mrkorathadam
csendes tag
Hello,
HP Compaq nx9020 laptopom van, de már a második vinyómat nyirta ki, 1 hónapon belül, ugyanúgy mindkettőt. USB-ről mennek, de bootolni nem lehet róluk, jelenleg minden inditás kékhalálba torkoll. Állítólag az alaplapommal van a baj, de az meg elég drága ha cserélni kell. Ma cseréltem vissza uj vinyóra a régit, de már ezzel sem indul a gép, kékhalál, és valami acpi.sys fájlal van problémája.Mivel nem értek igazán a témához, kérem segítsetek, hogy mi lehet a baj, és lehet e javitani a dolgot, vagy csak csere, ja és aki pécsi, hova érdemes vinnem.
Előre is köszönöm a válaszokat, tanácsokat, ötleteket!
Ádám
-
mminer
csendes tag
Üdv!
Mint mindenkinek nekem is egy kis segítségre lenne szükségem.Adott egy FuSi Lifebook E4010 elég régi gépecske, probléma a következő:
Gép a power gomb többszöri benyomására hajlandó csak bekapcsolni, ha be is indul bármikor kikapcsol mintha nem lenne áram ellátás alatt! (töltőn és akksin is ua. a probléma)
Bekapcsoláskor mintha nem pörgetné fel a winyót sem csak sokadik alkalomra.Remélem érthetően sikerült leírnom.
Valami ötlet valakinek? És valami megbízható szervíz címe esetleg?
-
Fjoe
tag
Sziasztok!
Adott ez a noti: IBM ThinkPad R32 (1,8Ghz P4-M, 256mbSDRAM, Ati Mobility VGA, 30GBHDD)
A probléma a következő:
A kijelző mozgatásakor illetve, ha a billentyűzet alatti műanyag borításhoz hozzáérek (elég ha ráfektetem a kezem) a kép becsíkozódik, kb. úgy, mint amikor a vga memóriahibás. Először a kijelzőre illetve annak a kábelére gondoltam, de kitettem crt monitorra a képet és akkor is produkálta a hibát. Fagyni nem fagy le, futnak az alkalmazások, op rendszer, mindent lehet csinálni tovább, csak ugye nem sok minden látszik belőle.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek ötlete, mi lehet a gond. -
Horysz
csendes tag
Hall
Vettem egy Clevo [albacomp] d22es jelzésű használt notit, user's manual-t nem kaptam hozzá, töltöttem le netről, viszont az nem írja, hol lehet kisütni a biost.
Van valakinek hasonlója?
Az egyik RAM SLOT alatt van egy címke, hogy bios, 2004 blabla.. de egyébként tök lapos a nyák, nincs ott semmi.
Szétszedtem a gépet csupaszra, lehet, hogy én vagyo ka hülye, sőt, biztos, de én egy darab jumpert nem találtam a gépen, bár nagyon nem feszegettem a dolgokat, eltörni nem akartam.Szóval ha valakinek van hasonló gépe, vagy ötlete, kérem szóljon mindenképp
Előre is köszi:
Horysz -
makabanan
csendes tag
hello
Van nekem egy Acer Aspire 3103as gépem (kb. 14 hónapos). Pár napja minden előzetes jelzés nélkül kikapcsol. (van fenn egy program: HDdLife for notebooks, ez folyamatosan mutatja a rendszerhőmérsékletet, eddig ha kicsit túlmelegedett, akkor jelzett, de nem szokott kikapcsolni). Tehát, a kérdésem, hogy van e vkinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Általában 1-2 órát simán kibír, de ha elkezdek vele dolgozni, akkor melegszik, és előbb-utóbb kikapcsol...
köszi előre is a segítséget -
szeku
tag
Hali,
hasonlot lattam mar. Sajatgep/eszkozkezelo kamera es mas eszkoz tulajdonsaganal az "ez az eszkoz kikapcsolhato v ilyesmi - energiatakarekossag - cimszo mellol vedd ki a pipat. Egy ujabb Acernel volt ilyen gondom, gyarilag Vistaval jott, xp alatt viszont gagyizott.
Sok szerencset -
kogyuri
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem ...
Vettem egy Acer TRAVELMATE 5720-as notit,
mivel erre még gond nélkül felmegy az XP (legalábbis azt hittem).Mindennel meglennék, de 1 dolog az istenért nem akar sikerülni:
az Everest szerint ez a PCI cucc nem működik megfelelően:
PCI eszköz Intel 82801HBM ICH8M - SMBus Controller.1. Leszedtem az Intel honlapjáról a legfrissebb chipset-illesztő utility-t innen
[link],
2. install, majd
3. MEGHAL AZ ÖSSZES USB & a WEBCAM is
(minthogy ezt is USB videoeszközként kezeli)Van valami tippje valakinek? Ma már 4-szer teszem újra az XP-t és
kezd kicsit elegem lenni a dologból ...Előre is köszi, remélem vannak itt nálam okosabb felhasználók is ...
-
Zebulon59
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, illetve van: Hogyan lehet elérni, hogy külső mobil racken lévő XP bootoljon, ha azt szeretném? USB-s Sata wincsi, ha a gépbe teszem, simán megy (onnan van kivéve), de rackról elindúl, majd gondolom, amikor az XP reseteli(?) a portokat megáll, és újraindul. Nem akarom állandóan cserélgetni a wincsesztereket, viszont kellene
(céges gép, "nagytestvér" funkciókkal)
Meg lehet ezt oldani?Köszi!
-
pkiraly
csendes tag
sziasztok,
szeretnék segítséget kérni Tőletek a következő problémához:
kb. 2 hónapos aspire 5920-ast nyúzok, és gyakorlatilag az elejétől kezdve valami nem stimmel a touchpad-dal...a hibajelenség:
1. vagy egyáltalán nem működik bekapcsoláskor,
2. vagy egy ideig működik, aztán leáll,
3. vagy egy ideig működik, aztán meghülyül, össze-vissza ugrál, és "megynom" mindent, ami az útjába kerül
ezért aztán csak egérrel tudom használni a notit, ami azért kevésbé mobil megoldás....
már az összes drivert letöltöttem/kipróbáltam (synaptics van rajta), de az sem segített...
találkozott valaki a fenti problémával? sikerült megoldani?
köszi -
spyduck
nagyúr
[link] Nézz utána itt! Ha nem találsz semmit akkor küldj privátot azoknak akiknek ugyan ilyen problémájuk volt hátha ők megoldották, mert ahogy néztem sok embernek van ilyen problémája!
Az én sejtésem viszont az, h másik bios kell a gépre (az én HP-nál is ez volt a probléma, ott a 10/100-as lan kártyát nem ismerte fel!) -
zsolt.gal
csendes tag
Sziasztok,
Az én kis problémám a következő: a laptop amihez hozzájutottam csak külső monitoron keresztül látszik.
Bios felállásig még van kép a kijelzőn, de utána sötét, lámpával megvilágítva a kijelzőt akkor sem lártszik semmi.
A gépre, csak egy csupasz XP volt telepítve a gyártó holnapjáról szedtem le és telepítettem fel amit lehetett.
A gép egy Compaq EVO610c kb. ennyit tudtam róla.
ATI videokártya vezérlőt dobott fel a rendszer, viszont az ATI Catlistmonitorban, nem tudom beállítani, hogy a gép LCD kijelzője legyen az alapértelmezett kijelző. Inaktív az ikon.
Ilyenkor mi van?Köszi
-
Feq
csendes tag
Sziasztok, kérlek segítsetek, súlyos problémával állok szemben.
Vettem egy Acer Travelmate 5520G laptopot. Ez még nem is nagy baj, viszont a driverek közül az audiót nem tudom feltelepíteni. Nem hogy nem megfelelő, mert addig el sem jutok
Már bejártam az Acer oldalait, meg a realtekét is, leszedtem drivereket, de egyszerűen nem tudom telepíteni.
Néztem a BIOS-t is, hátha le kell tiltani előbb, de még lehetőség sincs rá, mivel nincs ilyen opció. Ja, a biost leellenőriztem, a legfrissebb verzió. Szóval nagyjából ennyi. Előre is köszönök minden segítséget. -
válasz
LALA_kiraly #742 üzenetére
Kivülről nem igen láccik porosnak v totál szét kéne kapni??Bár az az igazság h magával a ventivel ugy van problémám, h ritka keveset pörög...mintha korábbna többet pörgött volna nekem ugy rémlik(csakhát maj 6 hónapig nem használtam..)
Pasztázás az volt, kapott bőven... -
kapocs
csendes tag
Sziasztok! Dell Latitude D610 lapimon a bekapcsológomb melletti kijelzőn a bal alsó lakat és benne egy 9-es világít, amióta virus miatt újra kellett telepítenem a gépet. Sehogy sem tudom kikapcsolni. Aki tud rá valami okosat help, please!!! Köszi.
-
Padree.c2
tag
Hali!
van egy notebookom, és vele egy gondom..
egy Fujitsu-Siemens Amilo Xa 1526os gép
a probléma pedig az, hogy amint az asztal képe megjelenne, a képernyőn, ami amúgy egy vista, azon nyomban kékhalál fogad, a következő üzenettel:
***stop: 0×0000007E (0xc0000005,0x820988A2,0x9AD73A58,0x9AB73764)kérem, akinek mndanak vmit ezek a jelek-kódok, az ossza meg velem a jelentésüket, vagy ha olyan helyet tud, ahol a kódot hiábává fordítják nekem. előre is köszönöm a segítségeteket..
Pp -
Tiszteletem
Adott 1 FuSi Amilo M3438G. Lassan 2,5 éves, éshát mintha a hűtés egye gyatrább volna.Monjuk ugy 1 évvel ezelőtt ha nem játszottam csak pl winamp, wőrd ment akkor ha jól emlékszem 40-50 fok között lehetett a GPU hőmérséklete néhány óra után, tööb órás játék után pedig max 67 fok.
Most: felkúszik 65-66 fokig üresjáratban venti pörög 2őt aztán 60-65 fok között stagnál.néhány perces játék után már 75 fok!!Ja a legfontosabb: VGA (Ge 6800 Go)csere volt a gépben nemrég.
Szal félek, h az előző kártyát is a hűtés folyamatos gyengülése vitte el, hallottam olyat is , h ezeknben spec gáz van.Lehet, h eza gáz elillant volna??Egyáltalán mi a határ a hőm.-t illetöen??Lehet e a fan speedet szabályozni??Új borda+hűtő kell??Vagy ne törődjek az egésszel semmit, nyugottan leeht tolni a játékot egész anp??Válaszotokat köszönöm.
-
kecskesadam
csendes tag
Sziasztok!
Sony Vaio FE41M, 2006. áprilisi.
Az a gondom vele, hogy a képernyő alján, középen, és a két szélén, középmagasságban egy-egy sötétebb folt van (ezeken a területeken a képernyő kevésbé fényes). pár hónapja "lett". azelőtt nem tűnt fel, hogy lenne. nem vészes, de zavaró. pixelhiba nincs. szerintetek ez garanciális probléma?
előre is köszönet
-
ABE
őstag
Sziasztok!
Mai napon eltörött a Toshiba Satellite L30-as notimon a bal oldali zsanér, és érdeklődnék, van-e tippetek, hol érdemes javíttatni. A gép működik, a műanyag burkolat tartja helyén a kijelzőt. A hivatalos képviselet a Technotrade Kft., de nem tudom, mennyiért vállalhatnak ilyen javítást, és félek attól is, hogy elhúzódna a dolog. Érdemes inkább valami "sufni" szervizbe vinni, vagy nem érdemes próbálkozni?
Előre is köszi a válaszokat!
-
zocsi80
csendes tag
Sziasztok.Vettem egy MSI VR601 notebookot beépitett kamerával ami egy darabig működött is de egyszer csak az irta ki , hogy " You have no video capture device" Újratelepités nem segitett!! Ha esetleg van valakinek ötlete az legyen szives irja meg! Köszönöm
-
christha
csendes tag
Sziasztok!
Na meg van a ludas: az egyik kábel elszakadt. De azt mondjátok meg: mi kerül egy kábel összeforrasztásán 12.000 Ft-ba????????ezt itthon is megcsinálhattuk volna... -
christha
csendes tag
válasz
LALA_kiraly #727 üzenetére
Köszi a segítséget, sajnos már nem garanciás, majd meglátjuk. Holnap valószínű elviszem.
-
christha
csendes tag
Sziasztok!
VAn egy FuSi Amilo Pi1505 notebookom és van egy problémám vele. A monitor (ha jól tudom TFT) háttérvilágítása normál kinyitott állapotban nem világít, csak ha elkezdem becsukni. Valami érintkezési hiba lehet? Ugye javítható? Kb mennyibe fog kerülni?
Előre is köszi!
-
LonG
csendes tag
Sziasztok, a gondom az hogy vettem baratnomnek egy Aspire 4315-ot, kulfoldon, csere nincs, csak javitas 1 honap, ami sajnos nem igazan kivitelezheto mert utazom tovabb, a problema az hogy a kijelzo villog illetve nincs kep, csak ha addig baszogatod mig egy bizonyos helyzetben jo lesz a kep, a hely nem allando, tehat valami kontakt hiba lesz. Valaki tud tanacsot adni hogy mihez nyuljak, elektronikahoz ertek, tehat szetkapom se perc alatt csak nem e tud valaki kozelebbit mondani hogy hol lehet a hiba es hogy mi a helyes szetszedes menete? Vagy van e arra lehetoseg hogy az otthoni szerviz gariban megcsinalja?
Koszi
-
Garffi
tag
Sziasztok!
Adott egyASUS laptop! Az a probléma, hogy a filmeknél a beszédhangokat nem lehet hallami és torzít a winamp is! De nem mindegyik mp3-as zenénél.
Valamelyik zene jó valamelyik vízhangzik.
Már próbáltam a fílmeknél állítani ac3 filteren, egy kicsit hangosabb lett, de nem lehet hallani a beszédet. Már rákötöttem külső asztali hangszórókra is, de úgy sem jó!
Próbáltam kikapcsolni a driver adta efekteket is (szoba, hálószoba, fürdőszoba) de semmi!
Lehet driver probléma? XP van fent!
Valakinek volt ilyen jellegű problémája és tudna segíteni? -
Janika80
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, amire választ várnék, remélem itt megkapom, és megoldódik. Leszögezném, hogy nem vagyok egy számitógépguru, csak mezei felhasználó.
A problémám:
Van egy ASUS A3H-m, amin olyan probléma lépett fel, hogy a billentyűzet alapállapotban, a 2. funkciójú, FN gomb lenyomása utáni karaktereket használja. Hiába nyomogatom nem áll vissza. Most is ugy tudok csak írni, hogy lenyomva tartom az Fn-t.
Mit lehetne vele tenni? Mert én már kifogytam az ötletekből? Van rá valami itthon általáam is megoldaható módozat? Vagy szerviz lesz? (Már nem garanciás.)
Várom a segítségeteket. Bizom benne, hogy nem hiába.Janika
-
Kovács84
aktív tag
Ha garis akkor hívd fel az NSE Hungáriát, ők szervizelik, kimegy érte a futár. Ha nem garis, akkor a számítógépházat hívd fel ott van a Tecsó mellett, ők szerelnek Asust.Ilyet még nem láttam ha a Ac ment voln szét akkor váltana akkura
és menne tovább,de így, mindenesetre tuti, hogy hardweres a hiba.
-
duduati
aktív tag
Helló mindenki.
Adott egy Asus A6mQ014 es lapi. Olyan problémám van vele hogy néha mikor rájön akkor gondol egyet és kikapcsol. Csak katt s kész. UTána bekapcs gomb és elindul szépen. Semmi hibaüzi utána semmi. Valamikor nem csinálja pár napig valamikor pedig óránként. Eddig nem csinált semmi ilyesmit. MInd1 neki hogy játszok vagy hogy csak netezgetek rajta. HA valaki tud nekem segíteni azt megköszönném! -
Skót
aktív tag
Üdvözletem mindenkinek!
Volna egy olyan problémám, hogy van egy frissen vett Acer aspire 5720z notebook, friss winXp, driverek rajta tegnap még működött, mára pedig azt csinálja, hogy _használat_közben_ fogja magát és egyszerűen kikapcsol.
A bekapcsológombbal kérdés nélkül újra beindul, de ugye előröl boot minden, és amivel foglalkoztunk az bíz veszett...
Valakinek volt hasonló tapasztalata? Esetleg megoldás?Üdv. Skót
-
Boyfish
senior tag
Sziasztok!
Érdekes probléma állt az imént elő csodálatos Dell 6400-es gépemnél!
Telepítettem fel a Bluetooth driverét, amikor feltelepült, azt hittem megfagyott a gép, de gép tökéletes működött, csak a touchpad nem volt hajlandó működni, de ha megnyomom a billentyűzet bármelyik gombját, akkor a touchpad simán működik, csak folyamatosan nyomnom kell hozzá egy gombot, és akkor minden rendbenMi lehet a probléma, nincs energiám egy win reinstallhoz!
Köszi
-
nagyapo65
csendes tag
Odáig eljutottam, hogy a mikrofon működik, csak a hangszóró nem, még akkor sem ha fejhalgatót teszem be.
-
nagyapo65
csendes tag
Van egy GERICOM D22ES Notebookom. A segítségeteket kérném miért nincs hangja? A hangkártya tesztnél kijelez a mikrofon és a hangszóró, de mégsem hallom a hangját. Hiába futtatam a gyári telepítő lemezt.
Köszi a segítséget nagyapó. -
basskilla
csendes tag
Benq a52-es core duo 1,8 ghz-s notin frissítettem a phoenix 1.10 bios-t 3.0-ra,a hivatalos oldalárol szedtem le a benq-nak.
A problémám a következő:
A bios most celeronnak ismeri fel a procit,windowsba core duo-nak.
Régebbi Phoenix 1.10-es biost illetve más működő képest nem találok.Ha tud valaki okosat mondani ne tartsa vissza magát!
Köszönöm!
-
LCO
csendes tag
Hello, egy kis segítség kellene, így Karácsony előtt kis gondban vagyok. Adott egy Dell 1520-as gép. A probléma, hogy a vga-out hozzá van kötve a tv-hez, de nem ad jelet. Eddig működött, de kikapcsolt (tv és gép is) állapotban szét lett húzva a kábel, és ujra össze lett kötve. Ekkor már nem reagált, illetve a tv-n nem ad képet, ha ha menet közben széthúzom, azt érzékeli, hogy nincs bedugva. A szomszéd gépével megy a tv, szoval az jo. Most tönkrement a vga-outom? (Az asztal kiterjesztése a 2-es képre nem reagál.) köszi előre is, hátha mégis néz a család dvd-t a tv-n, ha sikerülne megoldani.
-
renatto
őstag
Remélem valaki tud segíteni! Hozzájutottam egy ASUS F3TC-AP095 notebookhoz aminek elvileg GO 7300 128 MB kártyája van amit - elvileg - RAM ból lehet bővíteni 256ra. Erről tud valaki ill ha tud hol lehet beállítani? A másik probléma hogy az nvidia/tulajdonságoknál azt írja 512 MB a beépített memória és az everest is ezt hozza... Most akkor mi van?
-
AmiTecH
csendes tag
Sziasztok!Némi segítségre lenne szükségem! (Milyen meglepő
Van egy 700MHz-es Acer Travelmate 737TL notim 700MHz Coppermine procival, 10GB 4200rpm HDD-vel,40perces akksival, a problémám az, hogy amikor a gép olvas a vincsiről a háttérvilágítás vibrál, ha akksiról megy, ha tápról.Ennek milyen oka lehet?Egyszerűen csak régi és szokjak hozzá?Remélem hogy nem a háttérvilágítás fog kipurcanni, mondjuk akkor a HDD-től függetlenül kellene vibrálnia, de pontosan annak ütemében teszi,feltettem a HDSentinelt is 115 napot volt használva a HDD eddigi életében és minden rendben vele,több mint 1000 napja van hátra!Minden tippet köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest