Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
válasz
PCMedic+
üzenetére
Járt egy testvére/rokona nemrég nálam, de nem tudom már pontosan. Annak is volt valami hasonló nyavajája. Ha jól emlékszem, -de nem vennék rá mérget- a tápra csatlakoztatott gépnél csak simán be kell nyomni a bekapcs gombot. Ha akkuról kapcsolod be, akkor meg ~2mp-ig nyomva kell tartani a gombot, csak ekkor éledt fel. Próbáld meg.
Remélem a te esetedben is ez lesz!
Tavaly ilyenkor egy barátom hozott egy Machenike (made in China, de nem rossz!) gépet újratelepítésre. Annál meg az Fn gombot kellett nyomva tartani és úgy a PWR gomb, ha akkuról akartad üzemeltetni. Mivel szétszedtem takarírás miatt, láttam, hogy a billentyűzet azon része alól, ahol az Fn gomb van, egy kis kétszálas tyúkbél csatlakozik (JST1.0) az alaplaphoz, erről veszi a jelet (backlit, jelkábel külön). Hogy mi értelme van ennek ne kérdezd! Talán a véletlen bekapcsolásoktól védenék, vagy nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VGA kibeszélő offtopik
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx