- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Hobby elektronika
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA® driverek topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
válasz
PCMedic+ #20934 üzenetére
Járt egy testvére/rokona nemrég nálam, de nem tudom már pontosan. Annak is volt valami hasonló nyavajája. Ha jól emlékszem, -de nem vennék rá mérget- a tápra csatlakoztatott gépnél csak simán be kell nyomni a bekapcs gombot. Ha akkuról kapcsolod be, akkor meg ~2mp-ig nyomva kell tartani a gombot, csak ekkor éledt fel. Próbáld meg.
Remélem a te esetedben is ez lesz!
Tavaly ilyenkor egy barátom hozott egy Machenike (made in China, de nem rossz!) gépet újratelepítésre. Annál meg az Fn gombot kellett nyomva tartani és úgy a PWR gomb, ha akkuról akartad üzemeltetni. Mivel szétszedtem takarírás miatt, láttam, hogy a billentyűzet azon része alól, ahol az Fn gomb van, egy kis kétszálas tyúkbél csatlakozik (JST1.0) az alaplaphoz, erről veszi a jelet (backlit, jelkábel külön). Hogy mi értelme van ennek ne kérdezd! Talán a véletlen bekapcsolásoktól védenék, vagy nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ANNO 1800
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest