Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
Sziasztok,
A következő problémában szeretném a segítségeteket kérni:Van egy kicsit több, mint 2 éves laptopom, Asus K501L. Egyik nap 2 óra alvás után nem ébredt fel. Bekapcsoló gombra nem reagált, így hosszan nyomva kikapcsoltam, majd mikor újra be próbáltam kapcsolni felvillant az egyik led, kialudt, és semmi sem történt. Ezután szétszereltem, kitakarítottam, lehuztam akksirol, majd visszacsatlakoztattam, hdd nélkül is próbáltam bekapcsolni. Azóta beindul, ég a power led, és egy pillanatra felvillan a hdd led is, viszont kép nincs. Elvittem szervizbe (laptophardware), két hétig náluk volt, azt mondták megnézték, elküldi a jelet a monitornak, meg is kapja a monitor a jelet, de nem történik semmi, és ez cpu hiba, nem tudják megcsinálni.
Volt egyébként tavaly egy garanciás alaplapcsere, sajnos most május közepén járt le a gari.
Érdemes lehet elvinni márkaszervizbe, vagy felejtsem el, tutira halott? Vagy tudtok esetleg valami megbízható másik szervízt? Bármilyen segítségért előre is köszi!
-- aka p3d3str1an
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest