- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlacika
csendes újonc
Sziasztok!
Van nekem egy Dell Inspiron 3521 tipusú laptopom egy Intel HD és egy Ati 8730M kártyával.
Olyan gondom lenne, hogy ma elkezdet remegni a monitor képe, de csak World of Tanks közben 1920*1080-as felbontásban (más játékom nincs, így nem tudom kipróbálni másik alatt). Ha le veszem a felbontást abbahagyja, illetve a windowsban sem remeg a kép pedig a felbontás ugyanaz (bár ott gondolom az Intel HD gpu-t használja). Képernyőfrissítés 60Hz. Próbáltam ezt is változtatni illetve a vertikális szinkronizációt a játékon belül ki/be kapcsolni, de semmi nem vezetett eredményre. Eddig soha nem volt ilyen gondom.
A laptopra van kötve egy 22" LG IPS Full HD monitor.Próbáltam frissíteni az Ati új driverére, de lehet csak többet ártottam vele, mert most meg minden kikapcsolásnál lefagy az agész Win7
Ezek alapján lehet, hogy az ATi GPU-val van a baj, ami csak HD felbontásban jön ki? Lehet ezeken javítani esetleg cserélni a GPU-t?Köszönöm előre is,
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest