Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Tibko8

senior tag

Sziasztok elég érdekes hibába futottam bele
    Alaplap Asrock H97M
    CPU I7 4790k (soha nem piszkált)
    GTX 1650 1 éves
    RAM 4x4 GB
    Egyik napról a másikra nem kapcsolt be csak számítógépház ventilátorok egy pillanatra bekapcsoltak (2-3 másodperc) de le is álltak és utána folyamatosan ezt ismételték. Táp le kapcs majd vissza gép bekapcsol 3-4 próba után elindult windows minden elindult. Kikapcsoltam de utána már megint nem tudtam bekapcsolni. RAM, összes HDD, SSD lekötöttem. RAM-okat egyesével végig próbáltam összes foglaltban. Ugyan úgy nem ad élet jelet.
    Videókártyát is kivettem semmi ugyan úgy nem reagált.
    Vettem új tápot mert hát már 10 éves minimum van a mostani sőt több is.
    Összeraktam első bekapcsolas öröm rögtön indult. Nyitnék egy böngészőt majd fekete kép rögtön és a gép bekapcsolva maradt de semmi kép. Kikapcsoltam újra bekapcsolnám akkor ugyan úgy azt csinálja mint táp csere előtt. 2-3 másodpercre ház ventilátorok elindulnak és leállás. Volt hogy bekapcsolt de rögtön BIOS-ba bootolt be. Onnan kilepve volt hogy elindult de már csak fekete kép volt. Most viszont már 20 indításból egyszer mintha bekapcsolna de csak a ház ventilátorok mennek abból is van olyan amelyik elsem indul nem is világít és a CPU ventilátor sem indultel.
    Természetesen takarítva portalnítva van mindig tiszta belülről
    Elem, alaplap, vagy processzor hiba lehet? :F

Új hozzászólás Aktív témák