Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Teclast Tablet Topic
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumm-dumm
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni.A gép azt csinálta,hogy alvó állapotból nem nagyon akart felébredni.Nagy nehezen sikerült beindítani.Másnap ugyan ez a jelenség viszont nem lehetett sehogy bekapcsolni.Tápot lelőttem közel 24 órán át nem volt áram alatt a gép.Nehezen de bekapcsolt.Három napja ugyan ez de sehogy nem sikerült képet varázsolni.Ezért tegnap kicseréltem a tápot mivel a régi sípolt.Mikor benyomtam a gépet nem volt kép viszont minden ventilátor pörgött(valószínűleg nem elég a csere táp).Be raktam a régi videokártyámat azzal elindult.Párszor azért ki kapcsoltam.Olyan 6. alkalom után jött a következő probléma.Megnyomtam a bekapcsoló gombot és beindult minden venti aztán leállt, újra elindult és újra leállt.Az idő alatt amíg lenyomtam EGYSZER a gombot.Berágtam és elvágtam a gomb vezetékeit kihúztam a gépmellé.A két vezetéket érintve elindult a gép(nem fog a végtelenségig így maradni).Ma megint alvóállapotban volt mikor megnyomtam a "space" gombot ugyan azt csinálta mint tegnap a bekapcsoló gombbal.Elkezdtem püfölni és lás csodát bekapcsolt a gép.
Volt már ez előtt számtalanszor hogy nem volt kép alvó állapot után de mivel amd kártya és volt róla hír,hogy valami gebasz van nem érdekelt.Legtöbb alkalommal elég volt, hogy a kártyából kihúztam a csatlakozót és vissza dugtam.De volt amikor újra kellet indítanom.
Bármi fajta ötlet?Válaszaitokat előre is köszönöm.
Szerk:Meg van még a régi lapom.Ha másnap berakom és azzal is letesztelem,hogy mi történik.Csak most nem akarom kikapcsolni mert tanulni szeretnék/fogok.
Gép:
Alaplap:Asus M5A97 EVO R2.0
Ram:HyperX 8GB(ha nagyon kell a pontos típus kikukázom a gépből)
Processzor:Amd Phenom II X4 960T
Processzor hűtő: Deep Cool Gammaxx 400
Gépház: Cougar MX310
Gépház ventik:3 darab Be Quiet Pure Wings 2(120mm)
Videókártya:Asus Rx 460 Strix 4Gb Gaming
Csere videókártya/régi:Msi Gt440 512mb
Tápegység: Hipro HP-D4802RWB2
Csere táp: Fsp350-60hln
Jelenleg csak 1 darab Samsung 256Gb-os ssd van rádugva mivel nincs több sta csatlakozó az FSP tápon.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest