- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Dell notebook topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, hogy szerintetek mi okozhatja az alábbi ismertetésre kerülő jelenséget. Én az alaplapra gyanakszom, majd azt is leírom, miért.
A következők történnek:
- A gép bekapcsolásakor azonnal "pattan" egyet a hangfal és a füles. A hangfal jack-kel van rákötve a gépre, a füles pedig egy külső hangkártyán, USB-n keresztül csatlakozik a géphez. Mindkettő pattan.
- A gép kikapcsolása után, amikor már minden leállt, elkezd furcsa szélszerű hang jönni a hangfalból. A szél zúgásához tudnám legjobban hasonlítani. Mintha valahol keresné a kiutat valami kóbor áram? Pár másodperc múlva elmúlik.
- A gép rendben bekapcsol és használható, de néha random módon működés alatt is előjön a pattanás, viszont csak egyszer. Ezt úgy kell érteni, hogy ha működés közben előjött, akkor legközelebb már csak egy teljes ki- és bekapcsolás után fog ismét előjönni. Ha újraindítom, akkor sem jön elő. Ezt a legjobban a GTA V indításával tudom tesztelni. Elindítom, jön egy pattanás, aztán működik tovább minden. Ha kilépek és újra elindítom, már sosincs pattanás. Gépet újraindítom, játékot elindítom, játékot elindítom = nincs pattanás. Gépet kikapcsolom, bekapcsolom, játékot elindítom = van pattanás.
- A pattanáskor néha, de nem mindig előfordul az is, hogy a billentyűzeten elkezd világítani mindhárom led. A hozzájuk tartozó funkciók nem aktiválódnak, tehát csak maguk a ledek kezdenek égni. A Num Lock alapból világít. Amikor látom, hogy mindhárom világít, akkor úgy is el lehet őket tüntetni, hogy megnyomom kétszer mondjuk a Caps Lock. Első nyomásra az egyik led tűnik el, másodikra a másik, és marad a Num Lock.
- Ha az alaplapra vannak kötve a ház ventijei, akkor nagyon lassan indulnak be, szenvedősen. Megpróbálnak felpörögni, nem sikerül, aztán látszik, hogy kapnak egy kis löketet, de még mindig szenvednek, aztán kb 1-2 perc elteltével végre elérik a rendes fordulatszámukat. Ha a tápra dugom őket, akkor rögtön pörögnek max sebességgel.Ezek tehát a jelenségek.
Elvégeztem néhány tesztet, és ezek alapján én az alaplapra gyanakszom, mást már kizártam. Kérdés, hogy tényleg annak van-e valami baja, és mi.
- Kipróbáltam két különböző tápegységgel, hátha a táp a hibás, de mindkettőnél ugyanúgy előjöttek a fenti dolgok. Azt még tudni kell, hogy a gép és a hangfal is ugyanabba a túlfeszültségvédős hosszabbítóba van dugva, ahova az előző konfig is, ami nem produkált ilyen hibákat.
- Kipróbáltam úgy is a dolgot, hogy az alaplapot kiszedtem a házból és a dobozára rakva indítottam el a gépet, de úgy is előjöttek a hibák.
- A videókártyát átraktam egy másik gépbe, de az nem produkált ilyen jelenségeket, a GTA is pattanás nélkül indult ugyanazzal a hangfallal, és ugyanazzal a táppal, amivel szintén kipróbáltam.Azt hiszem, ennyi. Különböző tápokkal is előjött a hiba, házból kiszedve a lapot is előjött, a VGA máshol használva nem produkált ilyet, illetve a tény, hogy kikapcsolás után furcsán "szelel" a hangfal, nekem azt súgja, hogy az alaplapnak van valami elektromossággal kapcsolatos baja.
Alaplap: MSI Z170A Gaming M5
Táp 1: Seasonic X-650 Gold
Táp 2: Corsair Gaming 600W
VGA: EVGA GTX 980 Ti HybridNagyon hálás leszek, ha valakinek van ötlete, hogy mit lehetne tenni, mert nem merem így használni a gépet (nem volt olcsó mulatság beszerezni).
CWorm
-
RedCactus
senior tag
válasz
hundavid80 #30997 üzenetére
A memóriával van valami baja, azért állt meg ott ahol. Próbáld meg a két szűrke slotba átrakni őket. Ha ez sem segít, akkor processzort kivenni és alaposan átnézni, kifújkálni és visszarakni óvatosan.
-
hundavid80
csendes tag
válasz
hundavid80 #30996 üzenetére
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
Játék közbeni gépleállásaim vannak.
Először csak állóra fagy a cucc, újraindítom, játszok újra, és akkor már kikapcsol, de kapásból.
Gondolom táp vagy vga problem?
A táp egy chiftech ctg500 80p, nem az az elbaszódó fajta
A vga egy giga r7 260x, ez meg nem egy hőerőmű.
Ám 2-3 hónapja beraktam egy 14 centis ventit a VGA fölé, és ez látszólag megoldotta a problémát, ezért GPU problémát könyveltem el.
Ezzel a probléma meg is szünt egészen ideáig, az elmúlt napokban újra előjött a probléma, pedig a venti pörög a VGA-n ugyanúgy.És van olyan progi amivel cpu+gpu tempet tudok megjeleníteni játék közben? Sokra nem megyek a GPU monitoringgal ha játék közben nem látom és egyszer csak kikapcsol a gép.
Ha overheating miatt volt a leállás annak van valahol nyoma a rendszerben? -
Szabi46
csendes tag
Dell Inspirion N7110 Intel i7 laptop az elmúlt hónapban lett Win7-ről win8ra frissítve és eddig is lassan állt fel a rendszer, de most pár napja be sem tölt.
Win10 logo középen, alatta: "Számítógép diagnosztizálása", de sokáig diagnosztizál 10-20 perc is lehet nagyjából, majd beadja az "Automatikus javítás" ablakot "Nem megfelelően indult el a számítógép"
Alatta 2 gomb: Ujraindítás és Speciális lehetőségek
Akármilyen opciót választok, mindig ebbe a "menübe" kerülök vissza, sehogy nem tölt be a windows. Csökkentett módot is csak innen tudom elérni, boot közben a del, F2, F8 nem hozza be azt a választó menüt ami a csökkentett módot betöltené, szóval ebből a Speciális lehetőségek közül ami bejön csökkentett mód, az egy szomorú fej -> : ( És olyan szöveg, hogy: A számítógép problémát észlelt, ezért újraindul. Újraindíthatja a rendszert. További részletekért keressen rá az interneten a következő hibára: BAD_SYSTEM_CONFIG_INFOSehogy nem tölt be a win :/
Kérlek segítsetek. -
RedCactus
senior tag
válasz
hundavid80 #30989 üzenetére
Egyik VGA-n se ad képet? Ventillátorok pörögnek?
-
hundavid80
csendes tag
Konfig: ASUS Z170 PRO
I5 core
2X8 Gb RAM (ez elvileg nem lehet hibás, mert volt cserélve 2400 Mhz-es és 2133 Mhz-en ua a probléma)
vid kari ASUS GeForce GTX 750 Ti 2GB GDDR5 128bit PCI-E (GTX750TI-PH-2GD5)
más nincs rádugva s nem ad képet, ha memóriát kivesszük, pittyen, ha betesszük akkor semmi, még az indulásos pitty sincs meg...
táp: DeepCool DA550 550W 80 Plus Bronze (erre gyanakszom, de sajna nincs csere)
képen, hogyan van össszerakva...
minden segítség jól jön! -
szkorhetz
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem új lapot és procit (Gigabyte Z87-D3HP, i5 4570) és mikor összeraktam, egyből ment rá egy friss win 10 telepítés.
Azonban, a gép nem tud kikapcsolni, ha ki isz kapcsolom windowsból,a proci és a táp ventilátora folyamatosan pörög tovább, nem állnak le.
Mi lehet a gond? BIOS a legfrisebb és többször cleareltem is.
Köszi!
-
Razzul
őstag
Sziasztok!
Tegnap updateltem a Lenovo G500 laptomomat Windows 10-re és eddig minden tökéletesen működik.
Csupán egyetlen problémám lenne a rendszerrel. Mégpedig az, hogy nagyon lassan indul el a Win10, jóval lassabban, mint a 8.1. Ráadásul miután beírom a jelszót utána is gondolkodik egy jó darabig az "Üdvözöljük!" feliratnál.
A Win10 töltése a következőképp működik jelenleg:
1. Megjelenik a Lenovo feliart, eltűnik.
2. Bejön a Windows logó, kb. fél percig gondolkodik a gép.
3. Utána fekete képernyő olyan fél, 1 percig.
4. Lockscreen bejön végre.A furcsa mindebben, hogy bejelentkezés után a rendszer tökéletesen üzemel, semmi lassulás vagy ilyesmi nincs. Mi lehet a baj? Köszi a segítséget!
-
Strayer
csendes tag
Sziasztok.
Olyat tapasztalok a gépnél hogy bekapcsolom a ventilátorok felpörögnek és aztán azonnal újra indul. Tesztelve integrált videókártyával és normállal is. Memóriák helyzetét cserelgettem de az se segített, adathordozokat lehuztam. Az se oldotta meg a problémát.
Előtte tapasztaltam hogy el -el dobálta az adathordozokat minden indulaskor. Néha kidobot egy Inaccessible boot device kék halalt halál, de ezt iscsak indulaskor. De mikor elindultam akkor gond nélkül működött egész nap.
Ma már ne se indul. :-(
Mi lehet a gond? -
Taru
tag
válasz
RedCactus #30975 üzenetére
Köszi a tippeket. Lecseréltem a PSUt, azóta nem produkálja magát (kb 2 órája telepítgetek vissza és egyenlőre semmi jele a hibának). Tettem be még 1 ventit, bár a hőmérsékletek jónak mondhatók, de +1 venti nem árthat és elfér (CPU:minden mag 40C alatt, VGA: 36C körül mozog). BIOS csere is megfontolandó, gyári van rajta.
HDD kábelre nem gondoltam, de megér egy cserét. HDD-ket még biztos fogom nyaggatni mert furák voltak a fagyások (ráadásul most nyáron HDD csere is azért volt mert leállt egy HDD (az is így kezdte).
Az előlapi USB-vel mi a gond? Az egér mondjuk ha nem tesztelem (és darabokban van épp a gép) akkor hátul van, de az infra érzékelője a billentyűzetnek állandóan elől van. Milyen gondot okozhat?
Pyrandus: Érdekes ötlet, de gondolom akkor más is újra indult volna, de azért majd figyelek rá, Kösz a tippet.
-
Pyrandus
tag
válasz
MartinIsti #94 üzenetére
Üdv. Nekem hasonló esetem volt az őskorban, úgy 20-22 éve. Nagynehezen kiderült, hogy áramingadozás volt az oka. (Csak ötlet).
-
bekesics
tag
Sziasztok!
Bocs hogy ilyen kérdéssel fordulok hozzátok!
Volt egy b75-ös alaplapom, amiben 2db ddr1600-as ram mellett ment egy 1866-os. A cuccom eladtam, márcsak ez a 1866-os hyperx fury ram maradt meg, amit bele tettünk egy p61-es alaplapba. Az meg nem indul. Lehet hogy a p61-es nem tudja kezelni ezt a modult? Tudom hogy nem fog 1866-on menni, de alacsonyabb frekin nem kellene mennie?
Minden más cucc ki van próbálva, de az én gépemben már ddr4-es van, így a ramot nem tudom letesztelni.Még annyi, hogy amikor bekapcsolom a gépet, akkor picit moccan a cpu ventije, felpörög a hdd, majd újraindul a gép. És mindez addig, amíg le nem kapcsolom a tápot.
-
RedCactus
senior tag
Nagyon nehéz kiszűrni, mi lehet a gond. Nem zárnám ki a HDD-t, vagy a kábelét is kicserélhetnéd első körben. Nem egészséges az előlapi usb portok használata sem. Processzor és VGA hőmérsékleteket is kéne mérni. Tápegység is lehet ludas, mint írtad is. Talán BIOS frissítés sem ártana. Szóval még lehet futni néhány kört.😊
-
Taru
tag
Sziasztok!
Már egy ideje (kb 1,5 hónapja) fagyogatott és néha BSODzett is a gép így a hétvégén, amikor lett egy kis időm gondoltam újra rakom, és letesztelem a HDDt mivel olyan érzésem volt, hogy néha azért fagyok mert megáll. Ez nem egy új gép, kb 2 éves, csak 1db HDD csere volt és 1db ram csere azóta (ram csere kb 1 éve, HDD most nyáron lett cserélve), Windows kb 2 éve van rajta, nem volt eddig újra rakva, így tuti megérett az újra telepítése is.
Miután leteszteltem HDRegeneratorral (ha már ott voltam mind2 régi hddt nem csak azt amin a rendszer volt) kiderült, hogy hibátlanok (Sentinel is ezt mondta win alatt de nem hittem). Ezután szerettem volna telepíteni. Először random nem kaptam képet (mármint már a BIOS képig se jutottam be), ekkor kitisztítottam a házat (hátha por), kiszedtem azt az 1db racket ami benne volt (ekkor lett kép, de nem mindig csak minden 3x próbára) és ellenőriztem mindent, hogy helyesen van-e berakva, nem-e laza, a biztonság kedvéért még lement pár kör memtest is hátha azzal is van valami (azok is jók), töröltem a CMOST és ezután már minden alkalommal van kép amikor bekapcsolom.
Majd telepítettem de itt kezdődtek a gondok amin nem tudok tovább jutni. Először Win10-t raktam fel, de az automatikus beállításokban egyszer csak elmegy a kép, majd "No signal" és ott megakad, csak indító gombbal tudom lekapcsolni és újra indítani (ilyenkor az automatikus beállításokat kezdi előről). Ezt feladtam és úgy döntöttem rakok fel egy régebbit (hátha terhel vmit ami hibás, most lett volna elöször fent win10), így lett Win8.1, itt már manuálisan állítottam be mindent, de kb 1-2 (maximum 2) percenként ugyanaz a helyzet (feketére vált, "No signal" és beragad). Így is sikerült bejutnom és lenyomnom egy FurMarkot rajta, ami gond nélkül lement, így gondolom nem a VGA (bár a "No signal"-ból arra gondoltam), és egy HeavyLoad-os is lement az se látott semmit. Raktam fel BSOD viewert hátha csak nem látom mi történik, de nincs BSOD, egyszerűen csak leáll a gép. Legutoljára egyszerűen felmentem YT-ra és vártam, hogy leálljon, hogy haljam megáll-e a hang vagy beragad-e (mint amikor SW hibával befagy néha) de simán csak elment a kép és leállt a hang, mintha csak kinyomtam volna, még csak nem is sípol.
Pillanatnyilag semmi sincs rákötve csak az az 1 HDD (500GB Samsung (HD501LJ) S-ATA II) amin a rendszer van (semmi más nincs rajta, totál le lett formatálva a teszt miatt), még a DVDt is kihúztam de a helyzet változatlan. Ellenben ha nem a rendszerben vagyok akkor nincs újra indulás. Már kb 30 perce keresem a megoldást a neten, laptopon, közben itt van mellettem a Windows Recovery menu, és nem indult újra, nem lett fekete képernyő, van jel és működik az egér. Valamiért csak rendszeren belül produkálja magát, hiszen a tesztek alatt se indult újra, sőt a hddt se akadtak meg a tesztek alatt pedig kb 10 óra volt mindkettő tesztje, gondoltam a telepítő lemezre is de ezekkel telepítettem anno a laptopot is (az Win 8-t is meg a mostani Win 10 is ugyanaz a lemez) és a laptopon nincs hiba, így gondolom nem a lemez a gond.
Arra is gondoltam, hogy melegszik, de ha össze van rakva akkor elöl és hátul 1-1db 12cm-es venti megy és a VGAval szemben 2db 8cm-es, elől kiszedtem 3 takaró panelt így jár a levegő, most meg éppen nyitva az oldala a szerelés miatt és amig nem oldódik meg a gond nem zárom vissza így gondolom nem lehet melege..PSU teszterrel megnéztem a PSUt is de szerintem azt sikerült tönkre vágnom (a tesztert), mert eleinte mutogatta a dolgokat majd csippant egyet és már csak azt mutatja, hogy 5V (egyébként az elején azt mutatta, hogy az alaplapi kábel (24pines) -5V-os ága nem megy és SATA kábelt hiába nyomtam bele, nem villant fel semmi).
Így megtippelem, hogy a PSU (főleg, hogy kb 10 éves lehet) de biztosra mennék és ezért kérnék segítséget azzal kapcsolatban, hogy ilyen tünetet még mi okozhat (PSUn kívül) és azt mivel tudnám tesztelni?
Konfiguráció (hátha segít):
X4 955 BE
MSI 870-C45
Gigabyte 550T
Kingston DDR3 4GB
CSX DDR 2GB
500GB Samsung (HD501LJ) S-ATA II (most ez van benne, egyedül)
500 GB Seagate (ST3500413AS)
TOSHIBA 3TB 7200rpm SATA-600 (DT01ACA300)
LG 22x DVD-RWkb 10 éves:
BlueStorm II 500W
Raidmax Sagitta+1db usb egér a front usb porton és egy usbs infra érzékelő a billentyűzethez szintén előlapi usb panelen.
Segítséget és tippeket előre is köszönöm!
Taru
-
Strayer
csendes tag
Sziasztok olyan gondom lenne hogy:
Elinditok a gépet és Gigabyte logó fogad,de bootig nem jutok el ilyenkor, hanem a boot screen logonál újraindul, és az ujraindulás után már jó. Viszont hajlamos elveszteni a HDD/SSD-t (sata 2 és 3-nál is) és ilyenkor nem tud a gép se elindulni.
Esetleg tud e valaki erre megoldást? Vagy Bios beállitás lehet a probléma? Uefi van bekapcsolva.
Minden újj a gépben.
Sata-nal achi módban van.
Gigabyte B85M D3H rev1.1 F13
I5 4440
2x4Gb Kingstone HyperX Fury memoria
Asus Gtx960 2Gb Strix -
bigrob
őstag
Üdv!
WoW botot futtatnék a háttérben miközben csgozok vagy nosgothozok, viszont ha elindul valami fullscreenben a wow mintha nem is menne. Úgy emlékszem régi radeon driverrel ment, de most már nem.
R9 280x legfrissebb driverrel, win7 x64.
(csgonál borderless window beállítás nem jön be mert 4:3 arányú 1280x1024 felbontásban játszom és azt húzatom szét a full hdra, nem szeretném a windows felbontást állítani mert összezavarná az asztalon az ikonokat)Bármi ötlet?
-
gg72
veterán
Sziasztok! Adott anyósomék Acer Switch 10-es tabletje, amire éppen elkezdett feltelepülni a 10-es Win, de rögtön az első újaindítás után azt mondja a tablet, hogy "no bootable device" és hiába megyek be a bios-ba, valóban nem látja a flash háttértárat... Ha bootolható win-es pendriveról indulok, akkor a telepítő látja aaz Acer rendszermeghajtót, de csak tiszta telepítést enged, anyósom viszont nem szeretné, hogy teljesen legyaluljam a gépet, mielőtt nem mentettünk róla dolgokat. Ha a meglévő fájlok/beállítások megtartására kattintok, akkor azt kéri a win telepítő, hogy vegyem ki a pendriveot és frissítsem a rendszermeghajóról a rendszert, mivel úgy érzékeli, hogy félbeszakadt egy frissítés, ami igaz is, és akkor ugye innen indul újra az ördögi kör.
Most mitévő legyek? -
zolee3000
tag
válasz
Vakegérke #30927 üzenetére
Köszi. Apám gépe, aminek a beüzemelését rám bízta, csak a hétvégi melóm elszólított itthonról, ezért is reagálok csak most.
Mondjuk szívtam azért még vele, mert mint utólag kiderült, a telepítő 3 partíciót hozott létre - az alap mellett egy 100 MB-osat a rendszerfájloknak meg még egy védett pár megás logikai meghajtót, ami kicsit bekavart, úgyhogy újra kellett telepítenem az OS-t, úgy hogy leformáztam az egész meghajtót és kézzel adtam be a partíciókat. Végül aztán csak felállt a rendszer.
(#30922) tatala77 Köszi, szerencsére hamar kiderült, hogy a régi gépből átmentett kártyaolvasó hibásodott meg. Ha azt kikötöttem, akkor már ment minden, ahogy kell. Pedig csak az alaplapi USB portokra volt csatlakoztatva - nem értem, hogy okozhatott ilyen galibát, hogy ti. megakasztotta a Bootolást.
Azért egyszer egy CMOS resetre is szükség volt sajnos. Mikor a Boot sorrendet lőttem be a BIOS-ban, véletlenül átállítottam a Legacy+UEFI módot csak UEFI-re. Na onnantól kezdve se kép se hang nem volt az újraindítás után... Ezt sem igazán értem, hiszen ez tudtommal már egy masszívan UEFI-s rendszer. (Igaz, biztos ami biztos még a Boot pendrive-ot is MBR sémájúra készítettem, nem GPT-re.)
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Adott egy MSI CR610 laptop.
Az a gond vele bekapcsolás után nem ad képet. HDMI-n keresztül monitorra kötve sem.
Aki idehozta elmondása szerint működőképes. Próbáltam memóriát cserélgetni benne, HDD nélkül indítani legalább biosig, de semmi. Alaplapi elemet kivettem, akksi nélkül is próbáltam.
HDD, venti felpörög.Ötletek mi lehet a baja?
-
RedCactus
senior tag
válasz
ctrlaltdel13 #30954 üzenetére
Kikapcsoló gomb nincs eselteg felcserélve a resettel? Lapra minden csatlakozó rá van dugva? Egyenként kipróbálva a memóriákat is megnézném.
-
Apollo_21
addikt
válasz
tatala77 #30961 üzenetére
Ilyenekkel már játszottam..ami feltünt hogy nemszereti a memória a xmp profilt illetve egyszerre az xmp profil beállítás és cpu tuningot, érzékeny rá..miközbe a lap és a memó is képes rá...a memória gyári xmp-s 1866...és ezt van hogy procituninggal nemszereti és instabillá válik a gép, de ez csak hab a tortán az indulás mizéria jobban zavar....
-
tatala77
tag
válasz
Nekem anno ez alaplapcserébe került... de ott alaplapra integrált videóvezérlő volt. Neked is úgy megy?
-
RedCactus
senior tag
válasz
Készen vetted vagy te raktad össze?
-
ctrlaltdel13
őstag
Sziasztok.
Az alábbi problémára keresnék megoldást.
Adott egy zsír új asrockb85m pro4 lap,i3 4330 ,seasonic táp,kingstone ramok.
Minden normálisan összerakva,indítanám a gépet és a venti felpörög,de azzal a lendülettel le is áll,sokadik próbálgatás után egyszer a biosig eljutottam,de ott apro kockákban adta be a képet,és újból le is állt.Azóta semmi,picit pörög a proci venti és leáll.
Akkor: bios reset megcsinálva,jumper rel és elem kivétel után rövodzárással is.
Alaplap power tűk is rövidrezárva egy párszor,de semmi.
Próbáltam másik táppal,másik ramokkal,minden slotba egyesével.
Valakinek ötlet???
Vagy marad a gariba küldés -
h.adam.92
őstag
válasz
prmcsk #30948 üzenetére
Úgy tűnik nem csak nekem van ilyen problémám. Valami Corsair betegség lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Edit és gamer PC - i7 13700k, 48GB DDR5 (3x16GB), 1.5TB, RTX 3070 OC- 1.5 ÉV GARANCIA
- Erős Gamer PC - I7 / RTX 3080 Ti / 32GB RAM
- Intel i5 8600K / Gigabyte Z370 / Deepcool l120t vízhűtés
- Kicsi, de erős Gamer PC /Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 5070 12GB/FSP 80+Gold/Karcmentes/Gar
- Eladó Új Gamer PC - i5-14400F / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest