Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
::Trunks::
senior tag
válasz batmab #14591 üzenetére
g.skill ripjaws ddr3. Bekapcsoltam a turbo módot is, úgy magának állítja be a lap a cuccot, meg aktiválja a magokat,feszel,ilyesmi. Eddig nem volt vele gond,se alapon,se tuningba.
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
dascream
csendes tag
válasz batmab #14566 üzenetére
Na, hát kiszedtem az elemet, közben kihúzgáltam a ventiket meg kivettem egy ramot mert 2x2-es úgy 4 giga, aztán csak elindult a gép. Újratelepítettem egy windowst és sikerült elindítanom az egészet, aztán visszatettem mindent a helyére és nem indult, amikor a második ramot betettem a 3. slotba akkor elindult. Szóval valami gubanc lehet a 2. memória helyével.
-
Johnny1989
csendes tag
-
Johnny1989
csendes tag
válasz batmab #14529 üzenetére
régebbi gép, már kb 1 éves körüli. asszem volt már olyan h sípolt is.. de ez az egész úg jött h 1 hetet kikapcsoltam hazajöttem és semmi, senki hozzá nem nyúlt 1szer vagy fél éve ugyanezzel a problémával elvittük szervízbe, mire odaértünk "megjavult" azt mondták nincs semmi baja... :\ szóval érdekes..
-
-
Nesti
tag
válasz batmab #14281 üzenetére
Engedélyeztem a SMART-ot a Bios-ban , rádugtam a vinyót....de ugyanazt a hiba üzenettet dobja ki....kivéve a végét most már a "disabled" helyett "OK" van ott.
Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P
-
waterdragon1
tag
válasz batmab #14256 üzenetére
Szuper a winyót még 17k-ért vettem de a bolttal össze rúgtam a port mert az alaplapom bevizsgálásáért 1.5k. akart elkérni !! nem fizettem mert náluk volt garis és csere is lett mert kuka volt DE 2 hónapot várattak a cserével és kicsit zokon vettem. Most oda kell visszavinnem a winyót de van még rá 1.5 év gari..
-
törölt tag
válasz batmab #14077 üzenetére
Szevasztok kollégák!
Most én is kérdezek tőletek!
Van egy laptop és a következő dolgot produkálja. Az LCD bal oldalán kb 1,5cm függőleges területen nincs kép, csak 1db kb. 1mm széles kék csík. Na a pláne, hogy ha BIOS-ban vagyok vagy éppen windowst újratelepítek (már megvolt) az üres területen is van kép. Viszont ahogy betölt a windows nincs kép. Próbáltam az összes létező felbontást, frissítési frekit de semmi. a legújabb driver van fent bár ez nem változtat semmin .
Egyedül a csatlakozókat nem néztem át, sem a szalagkábelt sem mást. Majd holnap szétszedem. Próbálom kizárni az LCD hibát de valahogy nem megy.
Tipp, ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz batmab #13364 üzenetére
Most ne legyél durcás . Nem az egyetértésről van szó. Örülök, hogy sokan segítünk (beleértve téged is) másoknak. Vannak azonban egy topiknak is szabályai. A legfőbb, hogy lényegre törő legyen a kommunikáció és átlátható! Engem is sokat csesztettek e miatt .
Szóval szívesen veszük továbbra is a segítő szándékodat!
[ Szerkesztve ]
-
atilla100
tag
válasz batmab #13324 üzenetére
Pontosabban a vinyó kábeleit és a dvd meghajtó kábeleit cserélgettem, mert 30 perc után eltünt az egerem a gépen, vagyis volt egér de nem láttam hol van csak találgatni lehetett. Meg sokszor megfagyott a gép, lassú lett a másolás. Most elinditom vinyó és meghajtó nélkül a gépet.
Na szóval vinyó nem volt bekötve akkor nem pittyegett , szépen el is akart indulni, de mivel nincs vinyó rákötve így nem tudott. Hogyan tovább? A lapom gigabyte m55plus-s3g segate ide vinyóval, melyik ide kábellel kössem össze? tápkábelnél mindegy hogy melyiket kötöm rá a 3 közül? Héten nem akart 1x indulni nem pörgött fel a vinyó átcseréltem a tápkábelt és elindult simán. De tegnap dvd-zni akartam akkor meg a meghajtó szarakodott, össze vissza nyekergett. Mikor be akarta tölteni a cuccost akkor az oprendszer meg is fagyott...
[ Szerkesztve ]
-
GabiBlue
csendes tag
válasz batmab #10234 üzenetére
Bocs az újabb láma kérdésért de mi az és pontosan hogy tudom megnézni? Közben próbáltam volna a vinyót megnézni, de se a HSentinel, se a HDTune nem indul el. Hiába kattintok rá 2x, nem indul el. Az AIDA az elindul, de ott nem tudom megnézni, így a kondícióját vagy mit.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
hesszan
aktív tag
most két napja ki van véve 2*512 ram. igy 1gb rammal nem fagyogat.
Ezen mondjuk csodálkozok, mert volt benne 2 azonos kingston (ezt vettem ki) meg egy eltérő típusú kingston meg egy corsair.
Most tesztelem pár napot, hétvégén majd visszarakom az azonos memóriákat, megnézem mi a csízió. Még lehet a ddr slot is (bár nem vágom az hogyan és miért ment volna tönkre)
Aztán ha azzal a kettővel is fagyogat akkor szelektálok belőlük.más:
i865+ p4 800mhz fbs
DDR ram dualban megy 333mhz-en (nem tudom miért nem 400on pedig az kéne)Ehhez jobb a dual memóriás használat vagy lehet 3 modullal is hajtani, mert nem mind1 hogy 1 vagy 1,5 gb lenne a konfigban, de gondolom lassabb lenne. Nem tudom mi a jobb.
Sungdurung
-
psg5
veterán
-
FrozenRouse
csendes tag
Angol vistam van, de asszem megtalaltam
Most visszatettem a masodik ram modult is, felemeltem 1.25-re a cpu feszt, hatha keves volt alapbol, megemeltem ram szorzot, igy mar tenyleg 1066-on megy es egy kicsit neki is felvittem a feszt, asszem 1.9-re.
Amint ujraindul igyekszem megegyezni hogy mit ir es akkor megosztom veletek
Es 450-es tap eleg egy ilyen rendszerhez, el kell meg vinnije? -
Nem értem, hogy mire akarsz célozni.
Miután nem indult a gépem, kiszedtem az alaplapot, és átvizsgáltam/tisztítottam, ezért természetesen a resetgombot, powergombot, mindent kikötöttem. Utána visszatettem, visszakötöttem de a hibajelenség ugyan az. Sok köze nem lehet a power, vagy a reset gombhoz.Szerk.:
Próbáltam másik házban más pwr, és reset gombbal, hátha az én házamban elromlott vmelyik kapcsoló, de nem ez volt a baj.[ Szerkesztve ]
And all the other voices said, Change your mind , You're always wrong.
-
procax
csendes tag
Az az érdekes benne hogy néha nem csinálja, ha pl be van dugva a hálókábel akkor úgy emlékszem jó, átlép gyorsan a bioson és már boot-ol is. Olyan mintha várna valamit a hálózat felől. De a biost már átnéztem 100-szor nem találok semmi olyat ami befolyásolná. (p3 650-e s 384M-ram-al)
-
Ry0K3N
senior tag
Egy virágboltos XP telepítőm van de SP2-es. SATA drivert hogy kéne beadni neki? CD? Amúgy a laptop típusa AMILO Pi 2515 és a hivatalos oldalon csak a Vistához vannak driverek a többi OS Unsupported, szóval akkor ezen felejtős a Vistán kívűl minden?
[ Szerkesztve ]
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitedesk 800 G2
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- Gamer PC: Ryzen 5 5600X // RTX 4060 Ti // 32Gb Ram // 1Tb SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Ryzen 5 5600, Asus Tuf B550M, RX 5700XT, 16Gb DDR4 3600MHz CL16, 1Tb M.2 Gen4 SSD, FSP 600W 80+Bronz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest