- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DUNE médialejátszók topicja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Házimozi belépő szinten
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Vélemény: a HDR az új hívószó a tévéken
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
Helllo !
Nekem má mindegy én má megőrültem , mit is várhatnék ettül az eberektül !
No cset , No igc verda , No értelmes part - Ledobál - kirak - nemindul , nem akar betölteni............Má egy kicsit televan vele a t.ö.k.ö.m. !
jajjj má majnem elfelejtettem : k.a.p.j.á.k.b.e.-amiért nem tudom a barátomat összekapcsolni, hogy beszélgessek vele , erre csak ugy tutták feltenni a tortára a habot , hogy Nemtuttam meghijót küldeni csoportba se - meg sehogyse - megmég mitnem ?????Arról nem ejtek szót , hogy multizásnál cummmi van mert nemlátom az ellenfelet , közbe vagyunk négyen , tudodmit nemsorolom .....................
ámmmen.gémóver-enyit tudnak ott játéképítőszervezőcihopatavadbarmokakikamipénzünkbőlverikabrét
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Trollok komolyan
- DUNE médialejátszók topicja
- LEGO klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest