- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Analóg fényképezés
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeadBullet #9199 üzenetére
Sajnos nem tudok többet írni róla/Camino-m nincs és nem is lesz,a Spydert pedig csak egy verseny erejéig használtam/.Hónapok óta nem vettem elő,de jó gép.A garázs mélyén van,azért felejtem el mindig.
-
UFO1
senior tag
válasz
Crowent #9195 üzenetére
Jó a CCX de, drága és ha versenyt is szeretnél nyerni annyi boost-ból kijön pár jó gép T3-ban, pl. 911 GT3, M1, esetleg RTR-X ami mindent ver és így sorrendben esetleg MP4, bár utóbbi 2-be többször belepiszkáltak (butítottak rajta) és nem úgy mennek mint pár hónapja, skill rendszer ide, vagy oda. T2-t meg leírtam mit vegyél, de a döntés a tied ezek csak tanácsok.
-
Crowent
tag
válasz
noblem1983 #9196 üzenetére
Nem, nem adom el az autót. Ma nyertem több T2-es alkatrészt, igaz szarabbak mint ami benne van az alap COP Lamboba, de talán egyszer majd ha isten is úgy akarja nyerek jobb cuccokat hozzá, egy-két 3 csillagos Skillel meghúzom és szerintem már jobban is fog menni az autó. Csak nem lehet annyira szar csak kicsit foglalkozni kell vele.
-
-
Crowent
tag
válasz
noblem1983 #9194 üzenetére
Csakis az El Caminot esetleg a Skyline autót veszem majd meg IGC-ből, utána Boostból azt a Koenigsegget de utána kifújt. Nem akarom hogy az legyen hogy a hülye gyerek csak azért jó játékos mert megvette magának a legjobb autókat, és biztosan anya apa adott rá pénzt... Egyébként én is dolgozok, szóval én keresem meg rá a pénzt, csak nem akarom hogy mást higyjenek rólam.
Nem baj, ezzel a Murcival meg leszek 1 ideig, aztán meglátom hogy mi lesz végül.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Crowent #9190 üzenetére
A Diablo-t én is írtam hogy jó meg úgy a Lamborghinikről írtam de nem fogadtad meg és a Countach-t sehol senki még a szájára sem vette, hogy milyen jó választás. Ha újból megveszed fel tudod használni és ha megint kiváltod a 3 kocsit és el is adod akkor lesz +garázshelyed is ha jól gondolom az meg jól jöhet ha IGC-s autókon is gondolkodsz.
-
Crowent
tag
válasz
noblem1983 #9186 üzenetére
Tök8, ezt most bebuktam. De a következő autó amit megveszek az majd a Koenigsegg CCX Elite Edition lesz.... Drága dolog, viszont nem lesz olyan ember aki ott hagyna, kivéve a legelitebb játékosok!
Bár ez a Treasure Editionos Muci is iszonyat jól megy, kb 1 versenyt veszítettem el a 7-8 versenyből, pedig aztán voltak tényleg jó kis autók akik ellen versenyeztem!
-
válasz
DeadBullet #9185 üzenetére
Szerintem jó gép erős nitroval a T2-es Mustang Boss 302.
-
Crowent
tag
3600 Boostból mégis mi a faszt tudsz venni? Normális autót nem... Amúgy is, nem alap verda, hanem a COP Edition alapból meg van tuningolva, jó nem a legjobb de ez van... El kúrtam mindegy majd máskor...
Amúgy ha megint megveszem 4000 forintért azt a Packos kiadálst fel tudom használni? Vagy már nem?
-
odébbb
tag
Cső !
Min és mit változtattak ,mert én semmi változást nem érzek , de még látni sem ????
Há az uj mustáng kiru ...
-
UFO1
senior tag
válasz
DeadBullet #9185 üzenetére
Csak este, ha ráérek, most nem vagyok játék közelben, ahogy hallottam tuning-al nem rossz olyan amerikai autós csúszkálós fajta. Ha nem sürgős este, vagy ha nem jön össze pénteken lepróbálom.
-
Lycanon
csendes tag
válasz
Lycanon #9173 üzenetére
Kedves barátaim.
Rá kellett jönnöm, hogy semmit nem változtattak a lambon...
de ez számomra a kisebbik baj.Mikor most frissítés után kipróbáltam,
azért éreztem jobban, mert a gép billentyűzetéről játszottam, és nem a külső USB-ről, mint ahogy szoktam (elővigyázatosság, hogyha feldühítene és csapkodnám a billentyűt, akkor ne a gépet kínozzam, hanem az 1000 forintos vackot.).
És ügyebár így teljesen más a reakció ideje a gépnek is, az irányításban.
Laposabb gombok, rövidebb nyomásút, gyorsabb reagálást tesz lehetővé.Mert hiába látom merre kell mennem, HA mire érzékeli a gép, már csapódtam is a játékban.
Így elnézést kérek mindenkitől akivel tegnap este gurultam, és bénáztam.... ezért volt.
(felvállalom,hogy tévedtem, hibáztam, bár ettől még simán gyengébb lehetek sokatoknál)
Akinek van kedve gurulni, keressen majd fel a játékban.
u.i.: érdemes ezért valami jobb irányítót, vagy billentyűt használni.
-
Lycanon
csendes tag
Na megvolt a játék frissítése, és át állítottam a kliensben, hogy ne standard-ot, hanem maximumot töltsön le, így használható high beállításokkal is a játék, de amit nem értek, hogy úgy nagyon laggol... ("gyenge" kis laptop amiről játszom -> core i3-370m, 4gb ddr3, ati hd5470-512mb (plusz, shared-ből még 1 gb) )
Viszont aminek örülök, hogy valamit módosítottak a 7 nap free lambo-n MERT irányítható lett (szerintem) .
-
Lycanon
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy szerver leálláskor a rent-elt kocsik, illetve ami nálam is van (véletlen, rossz gombot nyomtam) 2x-es pénz/verseny... ilyenkor ezeknek a számlálója kitolódik a leállás idejével, vagy ilyenkor "bukom" azt az időt?
-
Crowent
tag
Akkor dobhatom ki a Murcialegro autómat... Király!
Ha előbb látom ezeket a teszteredményeket akkor el gondolkodok rajta hogy milyen autót vegyek, mind1 most már, nem fogok megint több ezret költeni a játékra, marad a Lambo, aztán majd meglátjuk mi lesz. Mindenesetre T2-re vagy El Camino, vagy BMW esetleg Diablo SV
-
UFO1
senior tag
válasz
Crowent #9169 üzenetére
A stat nem számít mert nem egységes (tehát össze-vissza van), ami számít milyen erőt, tapadást és nitro erősséget applikáltak az EA-nál egyes típusokhoz, erre majd rá fogsz jönni.
Egy jó példa a skill-es rendszer előtt MR2-vel simán verhetőek voltak a T3-es top gépek is egy arra alkalmas pályán. Ez most is hasonlóan lehetséges, csak jól kell megválasztani a tuningot és a skill-ek mennyisége, stb. stb. (kutyafüle) sem mellékes.Itt egy toplista sunny84-től. Egész használható.
(#9171) Crowent
Jó az a murci nem a leggyorsabb de … az R34-el meg csak Tutu tud menni, tehát ne vedd meg max. ha van sok helyed és mazochista vagy. -
Crowent
tag
De UFO!
Nem nagyon értem ezt az egésszet. Én láttam videókat a Nissan Skylineról, 351 km/h sebességgel repesztett, és a pali (jóval 3 másodperc alatt!!!!!!!!!!) volt fenn 100on, nitrós indulással. T2-be úgy halottam eléggé jó autó, erről az EL Caminoról is halottam, állítólag az is nagyon döfi, de ha jól tudom a Skylinenak jobb a statja. Nem mint ha győzködni akarnék most mindenkit hogy a Skyline ennyire meg annyira jó, csak nem értem, hogy ha jobb a statja akkor mégis miért nem jobb ténylegesen az autó? T1-es autóba most Mazda MX5 van, eléggé jó kis verda, nagyon szépen gyorsul, sokat nyertem vele! Persze haveromnak volt Nissanja amit mondtál, és úgy ott hagyott mint a fene, persze jobbak is voltak a statjai! :/
-
-Rolika-
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz
Crowent #9156 üzenetére
Hát ha nem akarsz nagyon mellényúlni T1-ből MR2, RX8, esetleg GPX a legmenőbb.
T2-ben az E30 mindent ver, de hasonlóan jó a 1 series M BMW is vagy Elise (van IGC-s), Exige, A1, de jól hasit az El Camino TE is, de az is van IGC-ért 20-as szinttől (és abból a boost-ból kijön 1-1 T1, T2).
Én személy szerint 15-20-as szintig Silvia-n vagy 240 SX-en kívül nem nyúznák mást.
Ezért: pályaismeret, lassabb tempó, gyengébb ellenfelek, több nyerhető verseny, szinte PU mentes futamok.
Persze ezek csak tanácsok nem kötelező megfogadni.Más: a gyémántok nem ugyan ott vannak, játékosonként eltérő városrészekben ill. azon belül más-más helyeken is előfordulhatnak.
-
Crowent
tag
válasz
Lycanon #9161 üzenetére
Úgy gondolom a vezetésemmel nincs sok probléma. Néha olyan helyzetekből sikerült nyernem, hogy az ember meg nem mondta volna hogy nyerni fogok. Jó, persze ehhez kellett a többiek bénasága is, illetve szerencséje is, de azért úgy érzem kezdek ráérezni a kanyargós pályákra is!
-
Crowent
tag
válasz
Lycanon #9159 üzenetére
Azóta már van Lamborghini Murcialegro autóm, már 1 versenyt nyertem is vele!
Most azt fogom csinálni hogy bekockulok ahogy csak tudok sok sok pénzt akarok nyerni és megtuningolni jobban a Lambot... Gyorsuláson ott hagytak, de aztán csak utolértem a Porsche autót! :/ Bár az a bajom hogy jó lenne még 1 autó, csak többen azt mondták hogy érdemes T2es autót is beszerezni, csak tudnám minek... Tényleg... Minek a T2es autó? Aki tudja írja már meg!
-
Lycanon
csendes tag
server down...
"sg-ről"
Mai frissítés:
Kezdés: 23:00
Tervezett befejezés: 02:00Újdonságok:
- Bekerül a Need for Speed Ford Shelby Terlingua a játékba, elérhető az autókereskedésben.Hiba javítások/Változások:
- Több ismert apróbb hiba javítva. -
Crowent
tag
válasz
noblem1983 #9154 üzenetére
Hát nem tudom! Most van nekem egy Murcialegro Treasure Hunter Editiont megvettem, még van 3650 Boostom, abból még lehetne venni 1 autót!
-
Milyen Mustang jön???
-
noblem1983
senior tag
-
tutuhawer
őstag
válasz
Lycanon #9151 üzenetére
nem kérdéses... sajnos. Boostos. Amivel nincs baj egyébként. Az új cucc legyen boostos. Sokan félre is értik még ma is : nem kell az Isten faszát is megvenni boostért, pontosan csak a kedvenc autókat - ha az boostos. És kész. ja, nem került bele alkatrész? Én vagyok az élő példa, ma is versenyzéssel építem a kocsikat, nem lengyel importból. Szóval pontosan 1 starter pack-ból simán 1 évig lehet élvezni a játékot - vagy tovább is. Ma is Skyline-Supra-350 Z a menő. Meg van egy S5-E30-TT RS a német vonalból. Az audi Tt elég tuttifrutti - a nitrója szépen skillekkkel erősített, gyilkos "meglepetézést" tud okozni a győri gyártmány. HUN
-
SylarHUN
senior tag
Nálam frissítést tölt! 265mb.
Ez mi ez? -
Lycanon
csendes tag
Most már értem!
Köszönöm!Nektek szokott olyan lenni, hogy csatlakoznál egy versenyhez, lejár a számláló, mindenki on (zöld), de a loading képernyőn csak áll a játék, közben, ha megnyomom a gáz-t akkor hallom, hogy megy a kocsim, ütközik, stb, de nem látom, és nem tölt be a versenybe!
Ilyenkor vagy 1 - 2 perc után bejön, vagy marad az alt+f4.... valami megoldás ezekre?
-
UFO1
senior tag
válasz
Lycanon #9135 üzenetére
A gyémánt szedést naponta kell, magyar idő szerint 02-től másnap 02-ig elintézni, naponta 15 db van. Ha lekésed, első naptól lehet kezdeni vagy 500 boost-ért folytathatod (ezt nem javasolt, mert ugye ezt kp-ért kell venni, nem játékpénzért), de azt inkább autóvásárlásra, vagy egyébre esetleg garázs beálló helyre szokás költeni.
Gyémántszedő autót venni kell van egy T3-as Murci és egy M1 (ezt érdemes választani mert versenyzésre is alkalmas igaz előbbi csak mérsékelt sikerrel) és egy T2-es Porsche (ez olcsóbb, de csak séta kocsikázni alkalmas), ismertető jegyeik zöld neon van alattuk. Ezekkel lehet látni a nagy térképen is a gyémántok pontos helyét, különben más kocsival csak a kicsin.A nagy gyémánt körül a zöld sávban.
És igen a 2. nap, mint a nevében is van holnap 02 utántól kezdődik.Azért vannak itt is válaszok csak ki kell várni míg valaki a gép elé esik.
-
Lycanon
csendes tag
válasz
LamerGyuri #9138 üzenetére
Értem. köszi.
Akkor ott keresgéljek?
A nagy gyémánt körül?
Vagy majd csak holnap fogok tudni day2-re menni? -
noblem1983
senior tag
válasz
Lycanon #9135 üzenetére
A gyémántszedésnek az a lényege, hogy minden nap csak egyszer lehet összeszedni de össze kell szedni mind a 15-öt nem 13-at mert 15/15-nél kapsz valamit. Ha egyetlen napot kihagysz akkor kezdheted az 1. naptól újra. 18 napig a jelek mutatják ,hogy kb mit kaphatsz azután már csak kérdőjeles a dolog az meg bármi lehet(akár ultra cucc is). Vannak speciális Treasure Hunter-e autók pl. Murcielago vagy M1 Procar , Cayman S de csak boostért lehet ezeket beszerezni.Ezek mutatják hogy az adott zónán belül hol vannak pontosan a gem-ek.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Lycanon #9135 üzenetére
Gyémántot egy nap egyszer tudsz összeszedni, (nyári időszámításkor éjjel 2-kor fordul a nap). 15 van, a nagy térképen a nagy gyémánt körül levő területen belül. A kis térképen, ha már a közeledben van, akkor látszik is. Ha egy napot kihagysz, akkor bukod a folyamatosságot: vagy reseteled és kezded az első naptól, vagy 500 Boost-ért folytathatod.
A gem-es autót csak boost-ért tudod megvenni; láthatóvá teszi a nagy térképen is a gyémántok pontos helyét. -
Lycanon
csendes tag
És ismét egy győzelem.
Tudom, kölcsön kocsival könnyű vigéckedni.
De szerintem ennyivel nem jobb ez mint az ő lamboja. -
Lycanon
csendes tag
Látom, hogy pörög a topic....
Regeltem az SG-re, is de ott csak holnaptól tudok írni aktívan.
Addig itt egy győzelmem, szegény hiába a jó BMW, nyomomba se ért.
Bár, hogy minek használt pajzsot? -
Lycanon
csendes tag
(nem hagyja szerkeszteni)
Valaki hozzá értő, megtudná mondani nekem, hogy ezek a gyémánt szedések... hogyan működnek?
Konkrétan nem mutat a térkép egyet sem ma reggel óta.
3 napja össze szedtem 15-öt, majd még 13-at.
Másnap bátyámmal játszottunk pár versenyt.
Akkor már pirosan mutatta, hogy day1.
Ma össze szedtem 15-öt, de nem adott semmit, mert azt írta, hogy "broken day1" (vagy valami ilyesmit), akkor becsuktam, nem nyomtam a reset day1-re.
Ismét össze szedtem a 15-öt, majd reset day1, és yes.
adott egy T1 motort, de azóta nem mutat 1 gem-s sem.
Ez, hogy van?
Nem tudok ma már össze szedni többet?
Láttam werewolf-nál, hogy van olyan kocsija amin "gem" ikon van.
Ezzel megmutatná a gyémántokat?
Ilyet miként tudok én is "szerezni"? -
Lycanon
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ha gondoljátok, és van kedvetek gurulni... Lycanon néven megtaláltok... ha vagyok mehetünk párat... -
válasz
noblem1983 #9130 üzenetére
Igazából 6 van,csak valamiért nem fért ki.
Nem nagyon,de a cél inkább az,hogy az alsóbb szinteken van verseny multiban.Tetszik,hogy nem kell várni perceket.
Ilyen neveken vagyok megtalálható. XENON54-58HUN és a CARRERASTEAM.
-
noblem1983
senior tag
Az lehet ha a sofőrön múlik akkor jó mindkettő. Viszont itt 8000 boost van ő meg Mustang fanatikus. Amúgy ,hogy boldogulsz a 4 profillal? Nekem kettő van de többet biztos nem vállalnék. Túl sok skill kellene annyi profilhoz meg alkatrész és ha nem veszed akkor bizony nehezen haladsz.
-
válasz
DeadBullet #9127 üzenetére
Szerintem a Silver starter mellé járó Carrera s elveri a Mustangot.
-
tutuhawer
őstag
válasz
DeadBullet #9125 üzenetére
tudom idézni magamat, mint mindig. 13 hónapig csak játékpénzes játékos voltam. Utána 4 hónapig a boostért garázsbeállót tudta venni , és mindig azzal mentem, amit szerettem. A lengyel boost mennyisége, 170 000, sem változtathat azon, hogy azt vezetem, amit csak akarok. Ennél jobb tippem nincsen és nem is lesz. Ha már a véres verítékkel előállított magyar Forintot ilyen mocsokra költöd, akkor azt vedd, ami a szívednek tetszik szerintem.
-
DeadBullet
tag
Na fiuk vettem egy Gold Starter Packot az Amazonon. Most jon a nagy kerdes. Milyen autot vegyek?
-
SylarHUN
senior tag
Akiknek nagyon hiányoznak a Ferrárik!
Új játék PC-re.
http://atari.com/ferrariracinglegends -
noblem1983
senior tag
válasz
Crowent #9101 üzenetére
Én is az 1. starter packomból egy Murcielagot vettem a Grey változatot (Hunter talán jobb valamivel) mert akkor még csak boostos volt de ha annyira szereted akkor 50-es szinten megveheted IGC-ért csak ugye az még messze van neked. A Valentino is nagyon jó és könnyebben fordul mint a Murcielago szóval kanyarokban nagyon erős. De akár T2-ben ott a Diablo ami elég kemény T2-esnek számít és persze a Miura ami úgy fordul,hogy mesébe illő. Szóval a Lamborghinik el vannak találva a játékban. A Koenigseggből van normál változatom az is nagyon jó de akkor elmegy az összes boostod arra úgyhogy inkább ne.
-
MBazsee
tag
Üdv mindenkinek!
A minap rendesen bepöccentem, mert nem tudtam a kódokat aktiválni, mert sok giftem volt. Ezért újra beléptem és ki is váltottam a korábbi Porsche Spydert, meg egy M3-as BMW-t. (Mi a véleményetek a Spyderről?)
Újra mentem néhány kört és azt tapasztaltam, hogy megint kezd kicsit lekötni. Lehet a Spyder tuningja amit beletettem, illetve sebessége miatt érzem?!
Viszont amit még tapasztaltam, hogy a kölcsön BMW nem a legjobb, persze megy, mint a golyó, de nagyon nehéz a tuningolt és skillelt gépek ellen egy gyári autót bevetni.Csalók és bugok még mindig vannak, ahogy látom elég súlyosak is (Pl. TE bugja).
Pályaötleteket várok, ahol érdemes versenyezni, és ahol talán kapok valami alkatrészt is.
Üdv: Bazsika85
-
tutuhawer
őstag
azt veszem, amire vágyom, azzal megyek, amivel kedvem van. Nem kell beszarni, nem kullog senki a versenyek végén. ALT+F4-et ne nyomjunk és ne lépjünk ki a futamból, és akkor bármivel megyünk, emelt fővel fejezzük be a futamot. Nem is tudjátok, hány esélytelen futamon mentem végig, mert ez nekem presztízs kérdés. Senki nem tud engem kiléptetni, befejezem, és mivel elbasztam, leszek mondjuk ötödik akár. Pont mint az oroszok: szívesen megyek velük, minden nap cirill betűsökkel 80%-ban, és ők is mindig rányomnak, és mindig végigjönnek - amijük van, azzal.A Murcielago ennél sokkal töbebt ér, minden versenyen győzelmi esélyt hordoz magában.
Közben benyomom a két legújabb befejezett festésemet: -
UFO1
senior tag
-
http://www.amazon.com/gp/product/B007JPKH16/ref=oh_d__o00_details_o00__i00 Én ezt venném a helyedben.Carrera s és Audi A1 +5750 boost.Amcsi címmel reg. az Amazonon és sima bankkártyás tranzakció...Ja és most akciós...
-
UFO1
senior tag
válasz
Crowent #9114 üzenetére
Hagyd a fenébe a T3-at amit írtam T1 kezdőknek teljesen jó, Silvia vagy 240 SX, jól fel kell húzni skill-ekkel a perfect startot 4-5* max. egy PRM sem árt, hogy el is találd, nitro erő és hossz fontos még, persze ha nincs 3*-os jó az IGC-s is kezdésnek. Amíg nincs meg a kp. singli-ben. Több csillagost gyémánton nyerhetsz.
Skill-ek. Pörgősebb fórum SG. -
UFO1
senior tag
válasz
Crowent #9110 üzenetére
De itt van olcsóbb is vagy az említett lengyel fele annyi.
(#9108) tutuhawer
Nem az a gond összeteszi M1-el, GTS-el, 911-el esetleg, tapasztalat. Nekem 15 szinttől egy másik acc-on a Silvia (igaz van benne pro cucc is) ellen MR2-ket dobált T1-es pályán. És ha nem ott megyek le sem írom miket szór mellé, lépek is kifele a lobby-ból, mondjuk letoltam vele 600-as stat feletti R35-otis meg sok egyebet, de kezdők, hát nem hinném.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #9106 üzenetére
Annak jó, aki ért hozzá, ha már Lambo akkor a Balboni Cop azzal elég sok tuningol gépet utolértem pedig alap. Elég neki a T1 gyakorolni a pályákat, csak semmi TE, mert hamar megy a szintlépés.
Vegyél csak úgy is sok az R34 abból mehet 1 a kukába.
Hoppácska van A1-ed, na csak gyere fel gurulunk vele párat, bár nekem az is full tuned, de azt is tudom, úgy sem számít. -
-
UFO1
senior tag
válasz
Crowent #9101 üzenetére
Feljebb irkáltam vegyél lengyelért, ha már van rá keret, mert fele annyi. Különben felesleges alacsony szinten a T3, mert összesorsolhat erős ellenféllel 15-20-as szintig teljesen jó a Silvia vagy a 240 SX (utcai cuccokkal, csak jó színsorral) utóbbi kényelmesebben fordul, bár nem annyira erős mint szilvike. Eclipse-t messziről kerülni.
(#9102) tutuhawer
Ha egy fossal kezd idő előtt elmegy a kedve és vesztünk még 1 magyar játékost, majd ha penge lesz mint te kísérletezhet a játékautókkal is.
Látom megint meló, hogy így ráérsz irkálni, azért azt elárulhatnád hogy érsz utol azzal az alap E30-al, multiban hasonló egy 2 körösben kap vagy fél kört!
-
Crowent
tag
válasz
tutuhawer #9102 üzenetére
Félreértés van. Én nem szeretnék rögtön mindent nyerni. Csupán azt szeretném ha nem az utolsó helyen végeznék mindig ha megveszem a Lambót. Eddig a Mazda 3 - MX5-el olyan szituációkat nyertem meg amire azt mondtam hogy tuti elbuktam.... Csak ha tényleg ratyi maga az autó és látványosan erősebb a többi akkor lehetek akármilyen ügyes ha simán állva hagynak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest