Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Balller #1655 üzenetére
én habár már 1 éve tolom, még mindig tanulok, és azt láttam, hallottam hogy:
Szina silviája régen 397-es végsebesség értékkel ment X-et, majd mivel ő megteheti, befizetett és/vagy nyert alkatrészeket, átépítette, hogy kisebb legyen az érték, és úgy is X-et megy a silviája,csak sokkal jobban gyorsul.valami egyensúly kell, mert szerintem is túl magas az érték, nfree gépe is sok, meg ez a 392 is. Ezt gondolom én, ezt hallottam sokat tuningoló emberkéktől. Én ugyebár nem válogathatok, mert ami esik, azt be kell építeni, még ha nem optimális, akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Boya BY-M1 mikrofon
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest