Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
-
Tubi2
senior tag
A 2016-nak is?
Az 576 bedobott egy reklámújságot és megláttam, hogy 15-én jön ki PC-re. Mondom, rákeresek. A Carbon a kedvencem, azóta nem volt olyan NFS, ami végigvittem volna. Csak nekem tűnik úgy, hogy nagyon hasonlít ahhoz ez az új játék? Sajna eltölthető demót nem találtam, pedig eléggé elgondolkoztam a megvételén. -
Tubi2
senior tag
Sziasztok!
Az új NFS-nek van külön topikja?
-
boogie84
veterán
válasz
gainwardgs #372 üzenetére
Annyira nem jó?
-
BRIKLY
veterán
Azon a gépen még szép. Ha nem tenné,elég nagy gáz lenne.. Igaz így is az,hogy egy nem gyenge 6970-en nem megy...
Mikor indítottam először,az origin azt írta,az elért eredmények mentve lesznek,megvásárlás esetén ott folytatom,ahol abbahagytam. Szóval elvileg igen de hát itt már ki tudja..
-
Phobion
addikt
Ha most előfizetek az Origin Access-re, akkor még kipróbálhatom az NFS-t, vagy hogyan működik ez a rendszer?
-
gainwardgs
veterán
Hát ez a játék....
Gondoltam hátha végre lesz egy jó NFS de hát. .. -
mlinus
őstag
980Ti-n i7 6700k mellet max grafikán 85-140 fps között megy. Szépnek szép, sokkal élesebb és tisztább mint a konzolverzió, csak normális AA eljárás hiányzik belőle.. (TAA vagy FXAA).
Elég szépen javítgatták a játékot megjelenéshez képest, mondjuk maga a vezetési élmény még mindig elég szegényes szvsz
-
Phobion
addikt
A delux kiadás csak digitálisan lehet megvásárolni? Illetve, ha alapverziót veszek, akkor később lehet upgradeelni?
-
cross56
senior tag
Sracok! Ha eladom az ingyen kapott kocsikat (pl magnus walker kocsija) akkor kesobb is ugyanugy ingyen meg tudom oket venni ingyen?
-
SybenX
őstag
Elég jó lett a gépigény
-
SybenX
őstag
Március 15-ben jön PC-re !!!
[link] -
-
stvnppp
senior tag
válasz
s7evcsenko #360 üzenetére
Nincs.
-
Üdv.
Van ebben 2 játékos mód?
Tudunk itthon párommal osztott képernyőn együtt versenyezni? -
james001
veterán
Pörög a topik!
Kérdés:
Lehet olyat a játékban hogy ki-be kapcsolsz egyes zenéket? Tehát ha van egy-két szám ami nem tetszik azt le tudod némítani?
Még nincs meg a játék de gondolkodom rajta erősen,ez a legutóbbi Legends pack miatt főleg -
steven84
tag
Hogy lehet multizni a játékban?
-
marilllyo
veterán
Nos én nagyjából kiakasztottam. Gyorsan leírnám a véleményemet.
Pro:Grafika nagyon szép. Driveclub szintű de kicsit megeffektelve. Tuningolhatsz kívül-belül. Bármit bárhogyan. Az autók a normális keretek között maradtak. Van ezer éves Volvo meg honda meg minden. Nincsenek most Hyper kocsik hála az égnek! (Köngisegg stb.). A régi kedvencek benne vannak. Retro Mustang, Skyline, Eclipse, Subaru stb. A legkomolyabb kocsik talán az F40-es Ferrari meg a Lamborhini Aventador. De nem feltétlenül kötelező őket használni. Egy ronggyá tuningolt Fiestával is el tudsz döcögni a játék 75%-ban. Ha neked az tetszik.
Az éjszaka nem para. Nincs túl sötét soha. Az egész inkább városban játszódik szóval a sok lámpa ad annyi fényt mintha nappal lenne. Nem éreztem hiányát. Sőt. Nem is foglalkoztam vele.
Rendőrök csak szolidan vannak. A rendőrökkel igazán a challengek miatt kell foglalkozni. Rivalsnál azért zavaró volt, hogy egy kanyart nem tudtál bevenni de már loholtak a nyakadon.
A nehézség is stimmel. A vége felé azért már sok a restart.
Van Fast travel.Nem kell safehouseba ugrálni és azonnal lehet restartolni egy elbaltázott menetet. Ha épp nem üldöznek a rendőrök.
Irányítás baromi jó. Nincs agyon vissza driftelés. Pontosabban úgy állítod ahogy akarod.. Ha driftelni akarsz akkor olyan gumit kell rávenni aminek kisebb a tapadása.Contra:: Zenék felejthetőek. Egyiktől sem lettem libabőrös vezetés közben.
Ez a k*rva mobiltelefon.Ki az aki ezt kitalálta?
Ezen érnek el a spanok és közlik veled, hogy "Nagyon ügyes vagy és lenne itt egy újabb verseny...bejelöltük a GPS-en". Na de nem free roam-ban hívnak...neeem. A legnagyobb kanyarban a legkövérebb driftelésed kellős közepén csörög. Oké, hogy egy gombbal ki tudod lőni...de megtöri a figyelmet. Nekem hiányzik a rendes matchmaking lobby a multira.
Ez ugyanúgy nem ment a Rivals-nál. Itt sem fog. De legalább nincs "migrating to host" hiba. A net stabilabb. Gondolom dedikált szerveren futhat.
Kicsit soknak éreztem a drift versenyeket és kevésnek a sima circuit és sprint-et.Hogy visszahozza e a régi NFS hangulatot? Mi az a régi NFS hangulat? Annyi féle NFS volt már....plusz én mindig úgy gondoltam, hogy az idő megszépíti az emlékeket.
Nekem a 2012-es Hot Pursuit óta ez az az NFS amire azt mondom, hogy ez tetszik.
Nyugodtan vegyétek meg. Egyébként PS4-re már másnap 14-15 körül be lehetett szerezni használtan.
Sajnálom is, hogy előrendeltem. Egy napot várhattam volna.
-
stvnppp
senior tag
Tegnap én is beruháztam rá, és toltam bele ~ 6 órát. Szerintem nagyon jó játék, bár nálam erős a nosztalgiafaktor, mert az Undergroundokon és az első Most Wanteden nőttem fel.
Ami nekem így furcsa, az az autólista. Szerintetek fog ez még dlc-k formájában bővülni, vagy ez már végleges. Kicsit ilyen Speedhunters utánérzés a játék, mintha az elmúlt hónapok ott megjelent cikkei alapján válogatták volna ki az autókat. Ott is volt tuning 458 Italia meg F40, illetve akad Lambo is. De ugyanakkor azt nem értem, hogy hogyan fért be az F40 egy tuningolós játékba, és egy újabb Z Nissan nem. (350z és 370z)
Mintha olvastam volna valahol, hogy jönnek még hozzá (ingyenes) tartalmak, úgyhogy még reménykedek.
-
Omli85
őstag
válasz
zsolthee #345 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy bár gyengébb autókra több a tuning alkatrész de ugye ott alacsonyabb teljesítményről indul az autó így ott ezért van több lépcső. Az erősebb autókhoz kevesebb a teljesítmény növelő alkatrész de végeredményben kb ugyan ott vagy. Ettől függetlenül lehet, hogy egyszerűbb egy erősebb autót venni és arra aggatni pár fejlesztést de én nem így csinálom
.
Az első adandó alkalommal eladtam a kezdésnél választható autót és vettem egy AE86-ot és azzal csapatom, ha valahol elakadnék akkor rágyúrok kicsit és fejlesztek rajta. Eddig nem volt gond szóval elképzelhetőnek tartom, hogy simán hozhatóak a versenyek egy szét tuningolt olcsóbb autóval is max kicsit több játkidővel. Mondjuk pont nem is szempont nálam, hogy minél hamarabb végigérjek a történeten 5+ óra játékidővel alig haladtam valamit a storyban inkább egymás eredményeit javítgatjuk az ismerősökkel.
-
LeventeV
senior tag
Osztom a véleményed. Nekem is nagyon bejön a játék, már kb 10-12 órát öltem bele. Most vagyok 37-es szinten, a sztorinak meg kb az egyharmada van még hátra.
@zsolthee: végig lehet vinni egy sima kituningolt autóval is. Úgy vettem észre, hogy a te autódhoz igazítja az ellenfelek autóit is.
-
zsolthee
senior tag
Csak azt nem értem, hogy a
Scion FR-S - SUBARU BRZ Premium - Toyota GT86
triónak mi értelme?
2 másik kocsi elől vette csak el a helyet...Akik játszottak már vele:
Egy "gyengébb", kezdeti autó maxra tuningolásával végig lehet vinni a játékot vagy "rá vagyunk kényszerítve" egy újabb-erősebb verda megvásárlására? A csekély garázshely miatt az elsőre gondolnék.. -
front3r
őstag
Azért az én véleményem biztos megnyugtat téged: Én a bétát toltam, de ennyire még nem jött át sohasem játékból a badass, underground élmény, mint ebből! Majdnem folyt rólam a víz, annyira elkapott az élmény, a kanyarokban az autóval együtt dőlöngéltem én is!!! A zene elengedhetetlen a hangulathoz, nekem 80%-ban bejött a lista. Nem olyan mint a régi Undergroundokban, de a mai modern kornak megfelel, de mégis nagyon jó vezetés mellé, az élmény fokozásához.
Én ezt várom egy autós játéktól, nekem ez ezt meg tudta adni! Holnap elvileg meg is érkezik a játékom.Az eddigi NFS-eket skippeltem, de ez érdekelt, mert tényleg a régi Underground hangulatot akarják visszahozni.
GEIL: Jobban is teszed hogy jövőre(gondolom PC-re veszed), mert jelenleg pl. a PS-hez való Logitech kormányt ez a játék biza NEM támogatja(redditen olvastam). Valószínű amúgy később bekerül a támogatás, de látszik, hogy elsősorban a játékot kontrollerhez készítették el. De mivel minden frissítés a játékhoz ingyen érkezik, így nem kell aggódni sem.
-
GEIL
addikt
válasz
MeghaL0L #339 üzenetére
Értem amit mondasz...de ez nálam olyan kérdés hogy kell..mert NFS
....már youtube.on láttam pár videot...a játék elejétől kezdve...nekem bejön a hangulata...a garázs...olajszagú műhely...szerelő csaj...haverok...bandázás..a verdák....módosítások....stb stb......ezt olyan érzi át jobban aki ezt "élőben" is tapasztalta...vagy jelenleg is nyomja....mégha csak kicsiben is.
...........( nekem sem gyári a Seat-om....)
-
GEIL
addikt
válasz
boogie84 #336 üzenetére
Egy tömött buszon kapná el a hasmenés a fejlesztőcsapatot...hogy nemtudnak időre adaptálni egy játékot minden platformra......majd nagykegyesen megjelenik jövő márciusban, persze rá 1-2 hétre már jön majd a patch mert olyan bugos hogy én szégyenlem majd magam miattuk....addigra meg PS4 és XBOX one tulajok közül már páran unni is fogják....ehh.....
-
front3r
őstag
Alig várom a csütörtök estét, a tesztek sem tudnak elriasztani!
-
GEIL
addikt
Az összes Need 4 Speed játék megvan és végig is toltam mindet, nemis egyszer.
A mostani gépemen is fentvan:
Hot Pursuit II, Underground I, Most Wanted (2005), Carbon, Pro Street, Undercover és Most Wanted (2012)Az első Most Wanted (2005) és Carbon is tetszett történetileg is...átvezető videók is passzoltak.....azokban az időkben nagyon ment ez a "hangulat".......bele lehetett tenni pár órát mindegyik részbe.
-
TBT
addikt
-
Omli85
őstag
Én is csak a saját véleményemet tudom leírni, én a bétába beletoltam jóval több mint 10 órát
és nem untam meg pedig a bétában nem sok story volt. Ezért nem értem a béta után konkrétan ki mit várt ? A történet mindig csak egy kiegészítés volt az NFS-ben legalábbis számomra. Félre értés ne legyen én nem leszólni vagy beszólni szándékoztam azoknak akiknek nem tetszett, csak nem értem konkrétan mit is vártak a játéktól
. Főleg azért sem értem ezt a "csak 10 óra kampány" dolgot, hogy manapság a legtöbb játék ennél kevesebb játékidőt hoz kampány terén pár kivételtől eltekintve.
-
.LnB
titán
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni. De nekem a következő játékok vannak állandóan feltelepítve: Assetto Corsa, Project Cars, Dirt Rally, RaceRoom. Igaz ezek nem arcade játékok, de mindegyikbe több mint 10órát öltem. Ezek mellett régen természetesen én is szerettem a NFS Underground játékokat, és még párat. Kellemes kikapcsolódások voltak. De nagyon rég a NFS név egyenlő a szutyok jelzőkkel. Ezért ha be is jelentenek egy új címet szkeptikusan állok hozzá. Előzetesen ez a rész nagyon tetszik. De valami nagyot kell gurítaniuk, hogy ismét pénzt áldozzak egy NFS játékra. És a 10 órás játékidő nem túl biztató. Mélyről kell felküzdenie magát ennek a névnek, és azt hittem most akkor tényleg apait-anyait beleadnak, hogy sikerüljön visszakerülniük legalább a jó (nem is kiemelkedő) játékok közé. Nos az első beszámolók, értékelések alapján ez nem sikerült. Ezért én se biztos, hogy meg fogom venni.
szerk.:
Ja és, hogy majd a multiplayer opció biztosítja a játék szavatosságát? Kérdem én az ahol mindenki csak lökdösődik és semmi tisztelet, tiszta versenyzés nincs? Az nem túl szórakoztató, hogy az ember minden verseny előtt azért imádkozik, hogy értelmes emberekkel kerüljön össze. -
Omli85
őstag
Nem értem.. mit vártatok 50 órás kampányt vagy mit? Most komolyan ki az aki csak a story miatt vesz NFS-t?
Egyik NFS sem volt több mint ez szal nem értem a probléma tárgyát
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
EGM – 7
GodisaGeek – 6.5
Eurogamer Italy [Italian] – 7
USGamer – 4.5/5
Gamespot – 8
Hobby Consolas [Spanish] – 77/100
IGN – 6.3
AttackoftheFanboy – 3/5
Post Arcade – 7Sajnos 10 óra után el kell mondanom, hogy ez valóban ennyi.
Nem rossz, jobb mint előző NFS, de még mindig nem az igazi.
-
LeventeV
senior tag
Nagyon megosztó lett a játék a hivatalos orgánumok tesztjei alapján. 6.x és 8.x pontszámok vannak túlnyomórészt.
-
Omli85
őstag
Össze kéne gyúrni a kettőt és kapnánk egy eléggé etalon cuccot
-
MeghaL0L
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #318 üzenetére
Inkább Rivals-re hajaz ez nekem.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Itt most milyen rendszer lesz/van? Rivals vagy The Crew féle?
-
LeventeV
senior tag
válasz
barack1997 #304 üzenetére
Ezeket fogják javítani a közlejövőben, nem írták pontosan, hogy mikor, szerintem Day 1 patch lesz belőle (holnap kiderül):
Wrap editor: lehessen másolni a festést egyik oldalról a másikra;
Progression: úgy REP mint pénz esetében, lassabb lesz az előrehaladás (launchra ígérték, valószínű day1 patch);
AI: javítanak a versenyzők viselkedésén (ezt is launchra ígérték, valószínű day 1 patch);Nem mondtak konkrétumot, de minden jel arra mutat, hogy még lesz egy day 1 patch, mivel PS4 update history alapján csak a Wrap editorral készültek el a Goldig, így valószínűsíthető, hogy az EA Early Access-ben kiadott verzióhoz képest még lesznek finomhangolások.
Emellett ma hivatalosan is elismerték, hogy lesznek ingyenes DLC-k a játékhoz.
Facebook-on valaki rákérdezett, hogy érkeznek-e új autók, erre azt írta az NFS, hogy terveznek folyamatosan új contentet kiadni a játékhoz, de fizetős DLC nem lesz. Mivel nem az autó, hanem a tartalom szót használták, szerintem fog jönni még egy városrész, drag versenyekkel, és új autókkal. Ez az optimista véleményem. A pesszimista az, hogy csak napi-heti-havi challenge-k formájában fog jönni új "tartalom" a játékhoz. -
Omli85
őstag
válasz
MeghaL0L #315 üzenetére
Pontosan, ahány ház annyi szokás
.
BF esetén maga a játék rendben volt de nem éreztem az ezt meg kell venni hatást. NFS bétát meg kb le se tudtam tenni. Sajnos milyen áron dobálják ezeket most két game nem fér bele a költségvetésbe egy hónapban amúgy se szóval kivárok míg jóárasodik a BF ki tudja mi lesz itt még a megjelenéskor
.
-
MeghaL0L
addikt
Na látod, izlések és pofonok. Én PC-n bétáztam, eléggé átjött. Nekem ez inkább multi élmény mint az nfs. De amúgy nézek majd streameket, hátha valaki mutat nekem olyat amiért azonnal rákattanok megint. Pedig hidd el szinte remegve vártam , mert az underdgroundos korszakra emlékeztet... De úgy nem csak játék téren, hanem arra a szép időkre amik akkor voltak!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
barack1997 #306 üzenetére
Én pont emiatt mondtam vissza. Még a maradék 6 órámat letolom és ennyi volt.
-
Omli85
őstag
válasz
MeghaL0L #308 üzenetére
Gondolom a város instanszolt nem lesz egyszerre x száz ember a városban, versenyeken lehet egymás ellen meccselni, legalábbis a béta alapján én ezt így vettem észre de különösebben nem figyeltem. A durván 10 óra sztori nekem special bőven elég, amit láttam bétában az hangulatos volt ha azt hozza végig akkor nem lesz gond.
Viszont a 10 óra alatt max szint az tényleg kicsit gyors, béta adatok alapján kicsit finomíthattak volna rajta de gondolom az volt az alap elképzelés, hogy a történet végigjátszásával érd el a max szintet és utána úgy is multi mókázni fogsz meg autókat pimpelni arra meg elég a pár random verseny. -
Omli85
őstag
A 10 óra sztori jobb mint a nagy átlag, kivétel az rpg-k azok a történetre építenek logikus, hogy hosszabbak.
No de egy NFS esetén minek ide 30 órás kampány ? A legtöbb időt úgy is az autó csinosítására tuningolására és az időeredmények döntögetésébe fogja bele ölni az ember, no meg a multiba. Ezen a téren kell, hogy be tudja húzni az embert.
-
front3r
őstag
válasz
barack1997 #304 üzenetére
Áhh ez sokkal jobb, mint bármelyik NFS, ami az Underground-ok óta megjelent. Nálam a beta alapján vastagon az év autós játéka.
-
barack1997
senior tag
Nagyon nagy lelkesedéssel vártam a játékot, de az utolsó pár hétben meggondoltam magam, várok az előrendeléssel, majd csak később veszem meg. Ez olyan, mint a béta, csak fel lett oldva a szint korlát. A belváros hiánya, az extra idióta rendőrök (többesszámban mondom, mert van mikor kettő megy utánad, ha egyáltalán megy, nem pedig idétlenkedik, vagy lemarad). Mindenesetre pénteken kíváncsi leszek, hogy a végleges bolti verzió is olyan, mint az Early Access cucc. Ha igen, akkor ezt megint sikerült elcseszniük, pedig nagyon jónak indult.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest