Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeventeV
senior tag
válasz
barack1997
üzenetére
Ezeket fogják javítani a közlejövőben, nem írták pontosan, hogy mikor, szerintem Day 1 patch lesz belőle (holnap kiderül):
Wrap editor: lehessen másolni a festést egyik oldalról a másikra;
Progression: úgy REP mint pénz esetében, lassabb lesz az előrehaladás (launchra ígérték, valószínű day1 patch);
AI: javítanak a versenyzők viselkedésén (ezt is launchra ígérték, valószínű day 1 patch);Nem mondtak konkrétumot, de minden jel arra mutat, hogy még lesz egy day 1 patch, mivel PS4 update history alapján csak a Wrap editorral készültek el a Goldig, így valószínűsíthető, hogy az EA Early Access-ben kiadott verzióhoz képest még lesznek finomhangolások.
Emellett ma hivatalosan is elismerték, hogy lesznek ingyenes DLC-k a játékhoz.
Facebook-on valaki rákérdezett, hogy érkeznek-e új autók, erre azt írta az NFS, hogy terveznek folyamatosan új contentet kiadni a játékhoz, de fizetős DLC nem lesz. Mivel nem az autó, hanem a tartalom szót használták, szerintem fog jönni még egy városrész, drag versenyekkel, és új autókkal. Ez az optimista véleményem. A pesszimista az, hogy csak napi-heti-havi challenge-k formájában fog jönni új "tartalom" a játékhoz. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
barack1997
üzenetére
Én pont emiatt mondtam vissza. Még a maradék 6 órámat letolom és ennyi volt.

-
front3r
őstag
válasz
barack1997
üzenetére
Áhh ez sokkal jobb, mint bármelyik NFS, ami az Underground-ok óta megjelent. Nálam a beta alapján vastagon az év autós játéka.
-
LeventeV
senior tag
válasz
barack1997
üzenetére
Hát az egyik szemem sír a másik nevet kb.
Kicsit sajnálom, hogy nem lett nagyobb a város, viszont ez a szigetszerű megoldás jobban fekszik ennek a típusú multinak, ami számomra az eddigi leggyengébb pontja a játéknak.A rendőrökön pedig érződik, hogy csak azért rakták bele, hogy legyenek, kb mint a Midnight Club Los Angeles esetében. Látszik, hogy inkább egy underground szerű részt akartak összehozni, és nem a rendőrökre fókuszálni.
Viszont arra kiváncsi lennék, hogy a Day 1 patch-et megkapták-e az Xbox tulajok, vagy eleve a patchelt változat került ki az EA szolgáltatásába.
-
james001
veterán
válasz
barack1997
üzenetére
Olyan jó kis zúzós zenéket sajna már nem raknak bele mint pl. ami a MW-ben is volt:
Avenged Sevenfold - Blind in Chains
Static-X - Skinnyman
Disturbed - Decadence
vagy vmi jó kis rap:
Rock - I am Rock
Hush- Fired Up
The Perceptionits - Let's MoveVagy akár a klasszik UG2-es "ikon" zenét simán belerakhatták volna csak úgy poénból: [link]

De mivel a "modern" zene kell a népnek csak ilyen mosógép zajokkal van tele ahogy írtad

-
TBT
addikt
válasz
barack1997
üzenetére
Meet the Crew:

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
barack1997
üzenetére
Vannak versenyek amiket végtelenszer le lehet tolni. Én csak meg akarom szerezni a két Lambo-t (Aventador, Diablo) és hagyom a játékot.
Mondjuk online pár sráccal versenyeztem, király volt.

szerk:
Optikai tuning része az állat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS - Lian Li Galahad AIO SL Edition 360
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest