- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
Csak azt nem értem, hogy a
Scion FR-S - SUBARU BRZ Premium - Toyota GT86
triónak mi értelme?
2 másik kocsi elől vette csak el a helyet...Akik játszottak már vele:
Egy "gyengébb", kezdeti autó maxra tuningolásával végig lehet vinni a játékot vagy "rá vagyunk kényszerítve" egy újabb-erősebb verda megvásárlására? A csekély garázshely miatt az elsőre gondolnék.. -
TBT
addikt
-
barack1997
senior tag
Ha ugyanolyan mint a béta csak folytatódik a sztori és nem lett feloldva városrész, illetve a rendőrök is bugyuták, mint voltak, akkor várok az első napos vétellel. Láttam olyan videót, ahol hangcuccot is lehetett rakni a kocsiba, az pl nekem kicsit hiányozna
Na meg a város is elég kicsi, és a rendőrök is csak olyan, mint ha lenne, de még sincs...
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
TBT
addikt
Borítékolható, hogy a Fallout 4 PC-s és SC2 eladásaiból jóval több fog fogyni, mint amennyi az NFS-ből fogyhatna (PC-s fronton), így inkább nem is próbálkoznak.
Szerintem 2016 március 31-ig meg fog jelenni PC-re is, hisz addig tart az EA 2015-ös pénzügyi éve (elmúlt évekből kiindulva). Minimális bevétel szépítésként jó lesz ez nekik, a PS4 és X1 kiadások fogják úgyis hozni a naftát.
-
TBT
addikt
Pont egy nappal a StarCraft 2 LotV megjelenésének bejelenése után jön ez a közlemény? Csak nem betojt az EA a PC-s eladásokat illetően? Hamar meghátráltak!
SC2, Fallout 4, nem lesz itt idő NFS-re novemberben!Legalább már tudjuk miért is nem lesz bétateszt PC-re. PC jelenleg magasról le van ejtve, majd 2016-ban foglalkoznak vele.
Persze, hisz a két konzol nagyobb és garantáltabb eladást jelent, mint a PC-s változat. EA-nak pedig a pénz számít mindenekelőtt. Legalább a konzolosok bétatesztelnek és a PC-sek már egy javított változattal játszhatnak! Oh, wait...Ezek után nem csodálkoznék, ha a Star Wars Battlefront és Mirror's Edge Catalyst (AMD pls) PC-s változata is késne kicsit.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED)
Need for Speed 2015 Gameplay | NISSAN 180SX CUSTOMIZATION & DRIFTING GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED)
Need for Speed 2015 Gameplay | RWB PORSCHE 911 CUSTOMIZATION & FREE ROAM GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED)
Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay)
Elvileg lesz neon. Nyitottam egy topikot a videók miatt NeoGAF-en, oda jött az egyik fejlesztő, és írta, hogy szeptemberben részletesen leleplezik a tuningolási lehetőségeket.
-
james001
veterán
-
callmeakos
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest