Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
Csak azt nem értem, hogy a
Scion FR-S - SUBARU BRZ Premium - Toyota GT86
triónak mi értelme?
2 másik kocsi elől vette csak el a helyet...
Akik játszottak már vele:
Egy "gyengébb", kezdeti autó maxra tuningolásával végig lehet vinni a játékot vagy "rá vagyunk kényszerítve" egy újabb-erősebb verda megvásárlására? A csekély garázshely miatt az elsőre gondolnék.. -
TBT
addikt
-
barack1997
senior tag
Ha ugyanolyan mint a béta csak folytatódik a sztori és nem lett feloldva városrész, illetve a rendőrök is bugyuták, mint voltak, akkor várok az első napos vétellel. Láttam olyan videót, ahol hangcuccot is lehetett rakni a kocsiba, az pl nekem kicsit hiányozna
Na meg a város is elég kicsi, és a rendőrök is csak olyan, mint ha lenne, de még sincs... -
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
TBT
addikt
Borítékolható, hogy a Fallout 4 PC-s és SC2 eladásaiból jóval több fog fogyni, mint amennyi az NFS-ből fogyhatna (PC-s fronton), így inkább nem is próbálkoznak.

Szerintem 2016 március 31-ig meg fog jelenni PC-re is, hisz addig tart az EA 2015-ös pénzügyi éve (elmúlt évekből kiindulva). Minimális bevétel szépítésként jó lesz ez nekik, a PS4 és X1 kiadások fogják úgyis hozni a naftát.
-
TBT
addikt
Pont egy nappal a StarCraft 2 LotV megjelenésének bejelenése után jön ez a közlemény? Csak nem betojt az EA a PC-s eladásokat illetően? Hamar meghátráltak!

SC2, Fallout 4, nem lesz itt idő NFS-re novemberben!
Legalább már tudjuk miért is nem lesz bétateszt PC-re. PC jelenleg magasról le van ejtve, majd 2016-ban foglalkoznak vele.
Persze, hisz a két konzol nagyobb és garantáltabb eladást jelent, mint a PC-s változat. EA-nak pedig a pénz számít mindenekelőtt. Legalább a konzolosok bétatesztelnek és a PC-sek már egy javított változattal játszhatnak! Oh, wait...
Ezek után nem csodálkoznék, ha a Star Wars Battlefront és Mirror's Edge Catalyst (AMD pls) PC-s változata is késne kicsit.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED)
Need for Speed 2015 Gameplay | NISSAN 180SX CUSTOMIZATION & DRIFTING GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED)
Need for Speed 2015 Gameplay | RWB PORSCHE 911 CUSTOMIZATION & FREE ROAM GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED)
Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay)
Elvileg lesz neon. Nyitottam egy topikot a videók miatt NeoGAF-en, oda jött az egyik fejlesztő, és írta, hogy szeptemberben részletesen leleplezik a tuningolási lehetőségeket.
-
james001
veterán
-
callmeakos
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse (Storm Grey) Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- PlayStation 4 Pro 1TB SW:12.00 + JB lemez, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ÚJ HP 430 Multi-Device Wireless Mouse Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Thinkpad L15 (11.th i5, 16 GB 500 GB M.2, FHD) leárazás!!!
- XPS 9440 14.5" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én megverték, de ne hiszem, hogy pénteken.

Na meg a város is elég kicsi, és a rendőrök is csak olyan, mint ha lenne, de még sincs...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nagyon remélem hogy tényleg végre álmaink NFS-ét adják ki 

Pedig reménykedtem, hogy kimentek s kipróbáltok ezt-azt.