Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
Ezek az Eddie's challange-ek elég idegtépőek. 7-et nyomom, de sok a rage quit, főleg a drift eventek alatt...
-
csonor
tag
Pc-n a követelmények tényleg ilyen húzosak vagy túloztak?
-
Viper26
nagyúr
Ma mégegyszer megpóbálom a dual analog controllert, hátha...bár sok reményt nem fűzök hozzá.
Teljes kavarodás...a bal kar lefelé húzva gázként funkcionál, de ugyanakkor kanyarodik is vele az autó, a jobb meg alapállásban fékez, így azt kicsit előre kell tartani -
.LnB
titán
Ugye jól emlékszem, hogy az update óta indul NV logóval a játék!? Egy frostbite-os játék!? Szégyen!
-
Over567
aktív tag
Action cam az a driftelős bedűlős kamera? Kamera váltogatással tudsz belemenni. Manuális váltót Handling tuningnál tudod legalul minden kocsinál és elég a jobbat.
-
Viper26
nagyúr
Fejlesztésnél elég megvenni a jobbat, vagy sorba kell menni, így mindegyik alkatrész tulajdonságai számítanak?
-
Viper26
nagyúr
Köszi...nem jöttem volna rá...
Amit nem találok menüben az az action cam, és a manual váltó..
Egyébként most billentyűzettel próbálkozom, mivel ugye a kontroller nem akar összejönni sajnos.
-
Viper26
nagyúr
Játék közben menü?
Vagy alt+F4 kell a kilépéshez? -
Over567
aktív tag
Hmmmm. Hát most erre nemtudok mit mondani max azt hogy meglehetne trükközni hogy azt higgye Xbox controller. Valahol olvastam redditen hogy mások így oldották meg.
Nekem tudom hogy belemegyek ahol megnézem hogy mi micsoda és ott alul van pár lehetőség és egyik gombbal belemegyek a konfigurálásba.
-
Viper26
nagyúr
Hát ez fura...
Controllert nem lehet testreszabni?
Egy dual analog Logitech-ről van szó...de megnéztem még billentyűzetre sem lehet módosítani. -
Viper26
nagyúr
Köszi mindenkinek.
Én is szeretem módosítgatni az autót, nagyon is, imádtam ezt anno, szóval így valószínüleg megéri nekem.
-
Over567
aktív tag
Szerintem olyan 10k-t biztos megéri. De kinek mi. Én 14 ért vettem szerintem oké annyiért is. Ha később is igy fogják javítgatni meg bővíteni megfogja érni még jobban. Én már így is sokat ülök előtte. Story-t nem is siettetem. Elég sok időt töltök a garázsba, kb mint az úton mert csinosítom az autót. Ezt nagyon utáltam a Crew-ban pl hogy előregyártott fóliák voltak csak ráadásul unalmasak vagy nagyon rondák. Főleg annak jó aki szeret szöszmötölni így. Én pl szeretek kilátszódni a tömegből nem szeretem ha ugyan úgy néz ki a kocsim mint másé
. NFS World-ben is nagyon sok időt töltöttem ezzel. Ha te is szeretsz így alkotgatni akkor megéri. Ha végig robogsz az egészen akkor nem.
-
.LnB
titán
Én 12.160-ért vettem G2a-n. Megmondom őszintén én várnék vele olyan 8000 körülig. Nem rossz, szép nagyon. Nagyjából oké. De azt mondom, hogy a The Crew-ban sokkal több tartalom van. Ha nagyon szeretnél vele játszani akkor nyugodtan vedd meg. Lehet hiányérzeted esetleg. Én sem bántam meg szó sincs róla. De én mellékesen játszogatom vele más játék mellett mikor megjön a kedvem. Még nem is végeztem a sztorival. Viszont ha nagyon nekiülsz akkor hamar ki lehet végezni. A multi meg állítólag nem annyira jó mint a The Crew-ban.
-
Viper26
nagyúr
Összességében mennyire vagytok elégedettek a játékkal?
Megéri az árát?Az Underground 1-2 óta vártam valami hasonlót, de még bizonytalan vagyok a beszerzést illetően (PC).
-
.LnB
titán
Hétvégén nyomtam megint kicsit. Konlúzió:
-Ez a festés megosztogatós dolog nagyon állat. Vannak igazán szép alkotások.
-Ez a 200HP alatti autós küldetések frusztrálóak. Miért kellett ez? Lenyomtam egy 200HP-s rendőrös menekülést. Bakker 5percig kellett körözés alatt állnom. De ezeket a nyomi zsarukat nehéz "megtartani". És egy 250HP alatti versenyt. Lesz még több? Eladhatom az autómat?
-Van pár elég szivatós verseny. 77checkpoint. És vagy a rendőrautó áll be elém, vagy egy kamion fordul ki elém...
-Ettől függetlenül még mindig fasza, nyomom majd még. Kell az új GTR. -
dombi81
senior tag
válasz
Németh Péter #566 üzenetére
DLC magától települ, vagy telepíteni kell? És mit tartalmaz? Nem találok az Originen ehhez a játékhoz való DLC-t..
-
válasz
Németh Péter #558 üzenetére
Annyival egészíteném ki, hogy megszűntek a fagyások, miután Originen a Játék javítsa opciót választottam. Úgy látszik nem települt rendesen a DLC vagy valami ilyesmi lehetett.
-
Over567
aktív tag
Akik map alá szoktak esni és Nvidia kártyájuk van kapcsolják ki a Shadowplay-t többen azt írták ez bevált nekik.
-
Over567
aktív tag
válasz
ashiaor666 #563 üzenetére
Meg se merem venni szegényt xD
-
ashiaor666
csendes tag
Az NFS'15 "F1" verdája (kábé ugyan olyan az egész autó irányítás, viselkedés, mint a néhai NFS World F1 verdájának volt!)
-
Over567
aktív tag
Na hosszas szenvedéssel teli órákkal telve de összehoztam ezt a festést.
Ghost-nak hála mert az oldal szoknya miatt bebuggol a kocsinak mit tudom én milyen és a jobb oldal valahogy sehogy se akart stimmelni mert félrecsúsztak a cuccok ahogy tükröztem stb. Szal volt szenvedés de megérte. Még két kérdés áll fent bennem Ledes lámpa v nélküle és Spoiler v nélküle v nagyobb spoiler? xD
-
Over567
aktív tag
válasz
Patrick76496 #555 üzenetére
Igen ráfér egyébként a kalapálás de haladnak vele és ez dicséretes.
Elvileg még régebben azt mondták hogy sokáig akarnak vele foglalkozni hát ez az EA-n és rajtuk múlik csak remélem így lesz.
Köszi a tieid is szépek. Én se foglalkoztam még sokat csak akkor foglalkozok vele amikor eszembe jut valami amit alakíthatnék vagy van egy jó ötletem ami ritkán van.
Általában nézek egy híresebb életbeni festést abba belekezdek majd személyre szabom. Ez a 240 is így készült. Még van egy Suprám Civicem és tegnap vettem egy Camaro-t hogy ugyan legyen már egy izomautóm.
Felvettelek ha éppen fent vagyok én is benne vagyok szívesen.
-
válasz
Németh Péter #557 üzenetére
Habár az elmúlt 2 órában vagy 5-ször crashelt. Egyszerűen nem tudok tovább menni vele, annyira gyakori lett a fagyás.
Ezt írja a logba:
(Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Felügyeleti eszközök\Eseménynapló)Hibagyűjtő: 120443652899, típus: 4
Esemény neve: APPCRASH
Válasz: Nem érhető el
CAB-azonosító: 0Probléma aláírása:
P1: NFS16.exe
P2: 1.0.0.0
P3: 56eaea74
P4: NFS16.exe
P5: 1.0.0.0
P6: 56eaea74
P7: c0000005
P8: 0000000003663fea
P9:
P10: -
-
h.adam.92
őstag
Hali!
Csak nekem nem indul el a játék a mai update után?
-
Patrick76496
őstag
Nagyon szép lett! Ezért is örülök, hogy behozták ezt a wrap sharing funkciót, mert egyrészt nekem nem lenne türelmem és időm összerakni egy ilyen részletes festést. Plusz jó eséllyel az autóim fele sötétszürke lenne.
Egyedül a 180SX-re és a Silviara szántam egy kis időt.
Mondjuk eddig más kocsim nem is volt.
(#548) Over567: Ez már hiányzott.
Remélem ezek után sem hagynak minket patchek nélkül, mert néhány autó még jöhetne a játékba, plusz egy kis kalapálás is ráfér.
Amúgy jó lett a 240-esed.
Kicsit Karotta hangyászára emlékeztet: [link]
- - - - - - - - - - -
Lenne kedve valakinek ma este menni pár kört? Patrick76496 a nevem a játékban, akit érdekel vegyen fel. Csak kíváncsiságból szeretném kipróbálni milyen többen gurulni. Üres a barátlistám a játékban, sajna még egyik ismerősöm sem vette meg a játékot. -
Over567
aktív tag
Ja de aztán már max csillagnál legalább dolgoznak is. Engem már a spikeok miatt 2x elkaptak.... Ott már kemények tudnak lenni azért. Kicsit lassú a lépcső 1-2-3-4 között. Aztán mintha hirtelen megugrana.
Amúgy alakul a Datsunom.
-
törölt tag
-
.LnB
titán
válasz
#85154688 #551 üzenetére
El kell érni 2 vagy 3 csillagos körözést, akkor zárják le az utakat néhány helyen. Addig ne rázd le a rendőröket. Ez a baj ezzel a játékkal, hogy nehezebb megtartani a körözöttséget mint elmenekülni. Aztán ha megvan akkor menj össze vissza míg találsz két útzárat, áthajtasz rajta és kész.
-
törölt tag
Sziasztok! Tudom röhejes kérdés de valaki elmagyarázná hogy az outlaw (rendőrös) küldetésnél az a feladat hogy 2 rendőrkordont át kell szakítani..Ez eddig oké de ennek hogyan álljak neki? Uszítsam magamra a rendőröket vagy hogyan? De általában akkor is mindig 1db rendőr jön rám, hol keressem ilyenkor a kordont?Köszi....
-
No, tegnap megvettem Origin Access-t, ki is próbáltam a játékot és első benyomás az erős pozitív. 10 órából eddig a felét játszottam le kb, ezalatt begyűjtöttem és megcsináltam egy ismertebb járgányt az NFS-ből
: (~1-1,5 óra volt össze legózni a sok matricából)
Grafika szerintem nagyon jól néz ki, néhány apró zavaró hiba ellenére nagyon tetszik a játék. Újra utcai verseny, és szinte korlátlan tuning lehetőség ami miatt leginkább megfogott. Remélem a jövőben még jönnek autók, még elférne néhány a játékban. Vásárlással meg megvárok egy akciót, olyan 7-8k környékén biztos megveszem, de 12-13-14k-t elvből nem adok ki egy játékért, inkább várok egy akcióra.
További jó játékot!Szerk.: bocsi, felsőre kérek egy törlést, véletlen dupla lett.
-
R3dLinE
újonc
Sziasztok!
Elkészült az első olyan autóm az új Need for Speedben, amibe több energiát fektettemRemélem tetszeni fog!
-
noblem1983
senior tag
-
Over567
aktív tag
Mi a francnak annyi autó emberek?
Én ezt nem értem. Nem bele szólásból csak nem értem kíváncsi vagyok rá kérlek írjátok már le. Nekem eddig 2 kocsim van és azon gondolkodok melyik legyen a 3. Valószínűleg egy izom lesz de nem tudom. Nekem kb 5 is elég de 10 már biztos sok lesz.
-
cyberkind
félisten
Vettem tegnap egy Origin Acces-t csak a játék miatt, és azt kell mondanom, hogy ez sokkal jobb mint konzolon volt minden téren, pedig én aztán húztam le mindenhol ezt a játék még a megjelenéskor is, most meg van 3 órám hátra a 10-ből és nagyon gondolkozom hogy megvegyem, milyen hosszú a játék?
-
Patrick76496
őstag
Értem, köszi a választ. Sajnálom, mert a régi NFS-ekben baromi jó zenék voltak. Akkor valszeg ezért hiányzik a fotó mód is, kicsit hiányoltam. Viszont láttam, hogy alig mutatták be pár napja az új GT-R-t, de már le van modellezve a játékban.
Nagyon remélem, hogy nem hagynak minket patchek nélkül, mert jelenleg egy eléggé optimalizálatlan és bugos a játék.
Sokszor van olyan, hogy megyek, és nem tölt be előttem a map, csak a nagy üresség van.. Ilyenkor persze leesek és nyilván úgy számolja a játék, mintha karamboloztam volna, pedig egyáltalán nem is tehetek róla. De a legjobb az egészben az, hogy amikor ilyenkor tölt a játék, a time attack pl számol a háttérben, és mivel sokáig tölt persze hogy lejár az idő.
Néhány klasszikussal én is találkoztam, pl az NFS3 (HP) menü zenéje a garázsban.
Az EA TRAX-ot viszont hiányolom, szívesen hallgatnék pár olyan zenét verseny közben is, ami csak a garázsban van. Meg olyan is lenne, amit kikapcsolnék, bár már megbarátkoztam a garázsban szóló zenék többségével.
Az irányításra is kezdek nagyjából ráérezni. Tettem a Silviara egy Wang Gang pad méretű spoilert, felpakoltam maxra a leszorítőerőt és így már viszonylag stabil a kocsi, végre nagyjából arra megy, amerre én szeretném. Az S13 még egy kicsit bizonytalan, kell egy kis idő, mire az ember ráérez a konfigurálásra.
-
cyberkind
félisten
Van arról valami infó hogy mik az ajánlott verdák, esetleg a legjobb?
-
.LnB
titán
Ezt az olcsó jános trükköt, hogy nyomjak versenyeket 200Hp-s kocsival.. Így meghosszabbítani a sztorit.. Nincs hely a garázsomban. Most el kell adnom valamit.
-
laci12234
tag
sziasztok tudvalaki valamit hogy mikor lesz torentes a játék vagy ezt is olyan cuccal védik hogy nem lehet feltörni ?? tudom inkább vegyem meg de azéert megkérdeztem
-
.LnB
titán
Megvettem a 911 GT3-at. Aztán nem lehet rá semmi alkatrészt tenni kb.. Csak spoiler meg első splitter... Hát köszi..
-
Üdv!
Olyan kérdésem volna, hogy Origin Acces-ben a 10 óra próbaidő az játék indításától fogva folyamatosan, pörög, vagy csak akkor, ha játszok?
-
Over567
aktív tag
válasz
noblem1983 #522 üzenetére
5 garázsférőhely van jelenleg PC-n ahogy bejön majd a lemaradt HotRod-os DLC az kibővíti ezt 10-re úgy hogy tudsz majd 5 kocsit elküldeni egy úgynevezett Warehouse-ba. Ezeket a kocsikat nem fogod látni a garázsodban de bármikor előtudod hozni őket ha akarod. (elvileg így van)
Más: Camera Toolt készít egy fickó és belenézett vele a kocsija belsejébe. Nem is rossz nem sokat kellene dolgozniuk azon hogy játszható legyen belsőnézetben.
-
noblem1983
senior tag
Valaki meg tudná mondani pontosan hány autót lehet elrakni a garázsba? Mert ugye a kezdő garázsban 5 hely van de remélem nem annyi az összes
-
SybenX
őstag
Még egy kérdés.Miért lett homályos a játék?Beállítottam,hogy legyen v-sync és a high-ra raktam a texture quality-t és ekkor homályossá vált a játék?
-
SybenX
őstag
SOS PC -n melyik gombkombinációval lehet a menübe jutni???
-
.LnB
titán
válasz
Csapoati #509 üzenetére
Hááát... Lehet lesz előtte egy S15-ös szilvike
Akkor lesz két drift kocsim.
Egyébként itt a GTR-em IRL fehérben: [link]
Az mondjuk nekem kicsit fáj, hogy Liberty Walk cuccok nincsenek a játékban.
És az is, hogy Mad Mike Whiddett kocsijait se lehet újraalkotni. Pedig tudtommal ő benne volt a Shift-ben (?). Kár, hogy most nincs.
[link] [link]A drift bejön a játékba. Persze elég irreális, de keményen keresztbe lehet csapni a verdákat. Az Rx7-be van egy jó erős turbó azt elég is.
(Nitro-t nem teszünk driftautóba)
-
.LnB
titán
Itt vannak az én kocsiaim:
brz - street
rx7 - drift
GTR - még új, de street lesz valószínűleg.Több nem is kell, talán még egy Porsche.
-
dombi81
senior tag
Gamepadról miért nem akarja bevenni billentyűzetre, ha át akarom írni neki a beállításokat? Minden marad ugyanúgy..
Kiválaszt, lenyomom a gombot amit szeretnék, enter, nem történik semmi.. -
Over567
aktív tag
Rájöttem én nagy észkombájn ha snapshotot készítek (xone kontrolleren jobb analóg benyomás) akkor azt menti a dokumentumok NFS mappába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest