- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Asztrofotózás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
MeghaL0L #339 üzenetére
Értem amit mondasz...de ez nálam olyan kérdés hogy kell..mert NFS
....már youtube.on láttam pár videot...a játék elejétől kezdve...nekem bejön a hangulata...a garázs...olajszagú műhely...szerelő csaj...haverok...bandázás..a verdák....módosítások....stb stb......ezt olyan érzi át jobban aki ezt "élőben" is tapasztalta...vagy jelenleg is nyomja....mégha csak kicsiben is.
...........( nekem sem gyári a Seat-om....)
-
Omli85
őstag
válasz
MeghaL0L #315 üzenetére
Pontosan, ahány ház annyi szokás
.
BF esetén maga a játék rendben volt de nem éreztem az ezt meg kell venni hatást. NFS bétát meg kb le se tudtam tenni. Sajnos milyen áron dobálják ezeket most két game nem fér bele a költségvetésbe egy hónapban amúgy se szóval kivárok míg jóárasodik a BF ki tudja mi lesz itt még a megjelenéskor
.
-
Omli85
őstag
válasz
MeghaL0L #308 üzenetére
Gondolom a város instanszolt nem lesz egyszerre x száz ember a városban, versenyeken lehet egymás ellen meccselni, legalábbis a béta alapján én ezt így vettem észre de különösebben nem figyeltem. A durván 10 óra sztori nekem special bőven elég, amit láttam bétában az hangulatos volt ha azt hozza végig akkor nem lesz gond.
Viszont a 10 óra alatt max szint az tényleg kicsit gyors, béta adatok alapján kicsit finomíthattak volna rajta de gondolom az volt az alap elképzelés, hogy a történet végigjátszásával érd el a max szintet és utána úgy is multi mókázni fogsz meg autókat pimpelni arra meg elég a pár random verseny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Asztrofotózás
- iPhone topik
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Projektor topic
- Trollok komolyan
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Garmin MARQ Adventurer prémium kategóriás okosóra full szett. eredeti árához képest HARMAD áron!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Garmin fenix 2
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest