Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz
Vadernagyúr #798 üzenetére
az a baj a karival 1gb vrammal szerelt d11 et támogat csak és a sávszélessége is 128bit , játék min szereti a 2 gb ot és a min ati kártyája 7850
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Vadernagyúr #798 üzenetére
Aha, kell a kártyacsere sajnos.
-
Vadernagyúr
senior tag
AMD FX 6350
8GB RAM
Sapphire HD 5770 1GB -
Csapoati
nagyúr
válasz
Vadernagyúr #796 üzenetére
Ehhez mondjuk kéne egy olyan info, hogy milyen a géped.
-
Vadernagyúr
senior tag
Lenne egy kérdésem. Leszedtem a játék demóját,el is indul,aztán,amikor kezdődne a verseny kilép,valami videókártya problémára hivatkozva.. Azt olvastam,hogy csak újabb szériaszámos kártyákkal lehet vele játszani,szóval ha megvenném a játékot,akkor sem tudnék vele játszani,csak ha kártyát cserélek?
-
sunny84
senior tag
válasz
whitezo88 #793 üzenetére
irányítás bármelyik gombra tudod állítani ( settings - controls - page down - x és tessék ) , sajnos az eltűnő út hibát ssd vel tudod elhárítani , de nekem se mindig jön elő van hogy 2 hétig semmi , utána meg naponta kétnaponta , a 10 perces verseny vége fele... bum és esek a semmibe :/ ettől egy kicsit elröppen az agyam , amúgy jó game
-
válasz
whitezo88 #793 üzenetére
Az eltűnő útra sajnos csak az SSD a megoldás. Amúgy pont a napokban próbáltam kontrollerrel és úgy nagyon élvezetes! Csak ajánlani tudom. Tényleg van benne pár idegesítő dolog, de szerintem nagyon jó kis játék lett ez. Ami engem idegesített az a csaló és troll AI, meg hogy néha nem látni, hogy merre megy tovább a verseny, ha a kamera az autó orránál van.
-
whitezo88
nagyúr
Megnéztem én is magamnak ezt, ha már reboot, meglátjuk (Access)
Na, az jó hogy majdnem minden port de ez mi? Katasztrófa! Már a menüben is borzalom navigálni, de játékban... a kilépést én se találtam meg, mert az ESC túl mainstream... de aki kitalálta hogy AS mellé kurzor legyen a kanyar alapban azt fejbevágnám egy szívlapáttal
Továbbá sokszor eltűnik az út... mert nem tölt előre be...
-
aztadom
csendes tag
Viszont egy elég amatőr kérdés: Hogy lehet kilépni a játékból?
Nyilván nem ALT+F4-el szeretnék.
-
aztadom
csendes tag
-
aztadom
csendes tag
Most szeretném kipróbálni Origin Accesel, valakinek valami személyes tapasztalata? Pontosan egyébként hány órát tudok vele játszani?
-
Raymond
titán
Akit erdekel - 1080p-ben R9 380X-el munden vsync 60FPS ugy hogy minden TAA, minden Ultra kiveve a Shadow Quality High, Occlusion SSAO es Motion Blur off (ez az utobbi csak mert nem szeretem, nem tudom van-e kihatassal a sebessegre). HBAO-val is zomeben tartja a 60-at, de van hogy leesik ala es nem latszik nagyon a kulombseg SSAO-val igy azon hagytam. A chip 972Mhz-en megy hogy csendes legyen a kartya, gondolom egy kis tuningal (1107Mhz-en tudom jaratni fesz emeles nelkul) tartana a 60-at HBAO-val is.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Csapoati #778 üzenetére
Origin Access-szel itt Angliaban megkapod a teljes jatekot Deluxe verzioban. (Nem tudom, otthon mi a helyzet) Amig fizeted az Access-t, addig a Vaultban levo jatekokkal akarmennyit jatszhatsz. A Rivals is ott van, meg ez is (Lehet Magyarorszagon mas a kinalat Vaultban, azt nem tudom)
Trial az meg lehet Acces nelkul is van, azt nem tudom.
Ha mar itt vagyok, megkerdezem, ki jatszik meg ezzel, es milyen autokkal megy?
Story modjat nagyreszt vegigjatszottam, meg a rendoros kuldetesek hianyoznak, meg ugye a rakas mellekkuldetes, nehany collectibles.Akinek egyebkent nehezsegei vannak az Eddie's Challenge-gel, annak tudom javasolni, hogy hivjanak embereket (L billentyu), nekem par verseny ugy konnyebben lett meg, mint a gepi ellenfelek ellen.
A jatek nagy reszet az alap kocsival (Subaru BRZ) jatszottam, felenel vagy kesobb vettem egy Nissan GT-R (2015) Premiumot. Most ertem el az 50-es Rep Level-re, de ahogy az achievementeket nezem Originben, 70 a maximum. (Bar ahogy nezem mindent kilockolt, szoval lehet az 50-70 szakasz mar nem sokat er, csak az achievement miatt van. -
MrRL19
senior tag
Sziasztok
Ki szeretném próbálni az új NFS , csak előtte vmi törtel jó lenne tesztelni van ilyen ?
gép:asus rog g56jr
-
dombi81
senior tag
válasz
laceszgamer #775 üzenetére
Köszi, meglett. Úgy néz ki Eddie challengei hiányoztak.
-
dombi81
senior tag
Minden versenyt teljesítettem, 55%-nál, nincs a térképen több, nem tudok tovább menni..
Ilyenkor mi a teendő? -
ghostrider20
tag
válasz
laceszgamer #771 üzenetére
vissza ugrik ablakra
-
laceszgamer
addikt
válasz
ghostrider20 #770 üzenetére
Alt + enter sem segít?
-
ghostrider20
tag
Hello srácok kis segítség kellen ma megvettem
elindul de csak ablkaban már a játék beállításában néztem kivan kapcsolva az ablakos..
konfig:
Lenovo y-50-70
I7
16gb ram
Nvidia 860m
256gb ssd -
Black Dragon
addikt
A nagyobb gond, hogy a multi sem hoz utána megváltást, a pályák ismétlődnek, unalmasan lesznek nagyon rövid idő után, és ezt még a multi általi kihívás sem tudja feltupírozni.
Elég sokat játszottam a multival, bár magam sem értem miért, de egyhuzamban 1 óránál tovább sosem bírtam, rengeteg a fogyatékos, abból áll a játékok, hogy téged kilökjenek, vagy éppen az első helyért is úgy folyik a küzdelem, hogy kilöknek a francra, bebiztosítva a helyüket ahelyett, hogy rendesen versenyeznének.
Ráadásként ott a lagg, szakadozás, amivel nem lehet mit kezdeni...Jó volt az első pár napot végigjátszani vele, de mostanra már elég lett.
-
dombi81
senior tag
válasz
Black Dragon #767 üzenetére
Így van, itt a feeling a lényeg, de az NFS Underground-nál és a Most Wanted-nél soha nem is csinálnak jobbat.
Ha csak azt felújítanák, nagyobbat kaszálnának.
Olyan unalmas 43-as szint fölött már ez a játék, mintha mindig ugyanazon a pályán mennék, pff, lenne már vége.. -
dombi81
senior tag
válasz
Black Dragon #765 üzenetére
Én beállításokat sem használok, anélkül is lehet. Dísznek vannak azok is.
-
dombi81
senior tag
válasz
Black Dragon #763 üzenetére
Driftelni valójában csak hátsókerék meghajtású autóval lehet(ne), ennek ellenére a játékban összkerék meghajtással sokkal jobban megy, ekkora blődséget..
-
dombi81
senior tag
Valaki mondana nekem egy-két tippet, mely autók a legalkalmasabbak drifthez?
#763: nincs semmi különbség az összmeghajtásos és a kétkerék meghajtásos járgányok között?
Mit jelent az az "olyan" gumi?
-
sunny84
senior tag
Üdv , ezek a megnyert dögök pl ..Ken meg Eddy kocsija meg a japó porsche .. ha kidobom a garázsból újból megtalálható a megvehetőek között ? vagy ha eladom képletesen mert 0 át ér nem veszik el végleg ? kösz fontos lenne
-
sunny84
senior tag
válasz
laceszgamer #758 üzenetére
ez ok de egyben gáz is
, nem keresek sok vagy semennyi realitást az nfsekben de ez így akkor is gáz ...
sebaj el lehet vele mókolni -
sunny84
senior tag
jó jó el lehet vele lenni , de egy civic ek9 typer mikor tilt 8 ezernél vagy egy nsx vagy egy r34 vicc és mikor lettek ezek 7 -8 sebességesek
-
dombi81
senior tag
válasz
Németh Péter #753 üzenetére
Közben én is megnéztem, nem kell semmilyen pontra állni. Akárhol kiválasztható a Rout funkció a térképen. És onnan az amit írtál, köszi!
-
-
dombi81
senior tag
válasz
Németh Péter #751 üzenetére
Megköszönném, mert én csak "Invite all"-t látok, L, illetve Page Down-ra "Start Match"-et..
-
-
dombi81
senior tag
válasz
Németh Péter #749 üzenetére
Milyen "pontra" gondolsz? Akármelyik verseny bármely pontjára? Én ott nem találok teleportot..
-
-
dombi81
senior tag
Lenne egy kérdésem.. Muszáj mindig elautókázni egy bizonyos ponthoz, hogy elkezdhessem a versenyt? Nincs olyan lehetőség, választható opció, hogy szépen egymás után lehessen végigvezetni a meneteket?
-
szami777
addikt
Hali, sikerült valakinek megoldania, hogy nem xbox360 kontrollerrel lehessen játszani pc-n, anno a rivals is megizzasztott, és ott sem tudtam megoldani, ahogy eddig itt sem. Tippek?
EA access keretein belül megkaptam a játékot, és nem is lenne rossz, de billentyűvel nem akarok autós játékot játszani.
-
Viper26
nagyúr
válasz
noblem1983 #745 üzenetére
Azaz..amúgy én sem tudtam anno.
-
noblem1983
senior tag
válasz
fasterware #743 üzenetére
Backspace gomb
-
csonor
tag
válasz
fasterware #743 üzenetére
controlleren a back gomb, billentyűzeten nem tudom. De az nfs network a főmenű...
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok.
Tudja valaki, hogyan kell kilépni játék alól a főmenübe?, ha pl állítanék a grafon, mert mindig ctrl alt del - el zárom be a játékot és újraindítva tudom állítani a graft, viszont ennek nem ez a módja, illetve ki lehet kapcsolni az aszfalton lévő nyilat valahol?, mert így nem az igazi.. Elég érthetetlen a menüje számomra, nekem amúgy tetszik a játék, csak lehetne némítani a telefont.
-
-
Vadasz1
tag
Sziasztok egy kicsit elakadtam,
menekülni egy 5 perces hajsza alatt 200ph a feladat,pontosan mit jelent.ki elöl kell menekülnöm és mi az a 200ph. -
ToMM23
tag
Sziasztok! Az miért van,hogy a kormányt szépen be tudom állítani, de a gáz pedált már nem érzékeli a játék? A fék pedál bezzeg okés... Az összes többi játékban szépen működnek.. Van más is így ?
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok,
Origin-en 10óra trialt kipróbáltam, nem tűnik annyira rossznak a játék, dobozos árát viszont sokallom, cdgalaxis 10k, de máshol is a legolcsóbb usa-ból 8k-ért is.Most 21-es szinten vagyok, e92 M3-al még 4 órám van a trialból de eddig tetszik a játék, lehet meg is venném, ezek a community-s cuccok mennyire jók ? (mármint vannak-e csalók stb.)
-
sunny84
senior tag
üdv
aki akar : SunnyHUN néven felvehet
-
istvankeresz
aktív tag
Van egy eladóm xbox one-ra, lemez verzió, ha esetleg kell valakinek.
-
Viper26
nagyúr
Huhh, jó rég el sem indítottam.
-
csonor
tag
Most hogy ingyenes gondoltam kipróbálom, hogy hogy viszi a gépem. A gép: i5-4670 (intel gyári hűtő), sapphire hd 7790 dual x oc, 8gb ram. A követelmények szerint lowon se menne... jó vicc. Megnéztem, hogy menni fog-e egyáltalán full ultra, full hd-n 15fps-sel. Láss csodát 40-50 fps
. Vagy a kártya nagyon jó vagy a játék optimalizációja nagyon zsír (vagy mindkettő).
-
-
sunny84
senior tag
válasz
ashiaor666 #727 üzenetére
-
BRIKLY
veterán
[link]
Ez igaz lehet? GTX 480-on valóban elmegy? -
ashiaor666
csendes tag
Höjj népek!
Van olyan Magyar játékos, aki napi szinten, rendszeresen nyomatja a játékot? Ha igen felvenném (vagy ő vegyen engem) b-listára! (REXINFERNUM)
A speedlist-et kissé meguntam az agyatlan csiterek miatt, a jelenlegi b-listám meg igen csak inaktív, a jelenlegi (kb 50) emberkéből 2-3 bukkan csak fel néha! Nem ígérem, hogy pont akkor leszek mindig online amikor te (elég durván felborult az alvási ciklusom), de minden nap kb 5-10 órát tuti nyomatom! Nem ártana néha egy-egy krúzolás...
-
Joccc07
addikt
válasz
laceszgamer #725 üzenetére
Akkor meg se próbálom.
Köszönöm. -
Joccc07
addikt
Sziasztok!
Valahonnan lehet letölteni demo/ trial verziót?
Szeretném megvenni de nem tudom, hogy futna-e a gépemen.
A gépigény szerint nem de volt már rá példa a történelemben, hogy megy egy játék gyengébb gépen is teljesen vállalható formában. -
MrTwister
őstag
Ha megveszem 2 példányban kisfiammal tudunk privátban egymás ellen játszani, versenyezni vagy csak ilyen bedob valahová enegem is meg őt is káoszmulti van? Milyen versenymódok vannak a multiban?
-
Black Dragon
addikt
Hali all, aki esetleg PS4-en tolja, az vegyen fel, jó lenne pár normális emberrel versenyezgetni.
PSN: RiDu008
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #717 üzenetére
Csak meglett a megoldás.
Autópályán mentem mindig, gondoltam ott a legegyszerűbb, meg ugye Most Wanted-ben anno mindig ott volt sok útlezárás, itt meg szépen a városba pakolnak csakPrestige feloldva, asszem lesz még mit tenni.
-
33%-os leértékelés 3 napig az originen, 60 helyett 40 eur
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/needforspeed/pc-download/base-game/standard-edition
-
Viper26
nagyúr
Vannak ezek az új versenyek online..speed run, vagy mi a neve.
Ilyenkor ha ki akarok lépni a következő előtt, azt hogyan tudom megtenni?
Nem lehet elhagyni a garázst, mert csak azt dobja fel, hogy akarok-e csatlakozni. -
laceszgamer
addikt
válasz
Németh Péter #716 üzenetére
Hát más nem elsz akkor, addig emgyek míg nem pakolnak le kettőt.
Bár jó kis idő lesz gondolom mire az outlaw végére érek, az alig pár % mig a többi már 100%, de prestige modhoz meg kéne mind az 5.
-
válasz
laceszgamer #715 üzenetére
Tekeregj egy kicsit ott, lesz ott útzár...
-
laceszgamer
addikt
válasz
Németh Péter #714 üzenetére
Azzal próbálkoztam többször is. Kimentem autópályára, megvártam míg felment 4 esre és ott mentem folyamatosan, de 0 útzár, ráadásul még sokszor a rendőröket is úgy keleltt bevárnom.
-
válasz
laceszgamer #713 üzenetére
Amikor én csináltam, akkor bizonyos körözöttség fölött megjelentek az útzárak az utakon, abból áttörve kettőt meglett ez. Menj ki a széles utakra és le lesznek zárva egy idő után.
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #708 üzenetére
Erre valakinek ötlet?
Minden más 100%, egyedül outlaw nem. -
istvankeresz
aktív tag
Eladásra meghirdetve.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Patrick76496 #709 üzenetére
Ugyan nem próbáltam HDD-ről, de az SSD inkább a töltési időnél segít, menet közben max akkor, ha valami terepet kell betölteni, akkor talán nem akad be. De az fps nem lesz tőle több.
-
laceszgamer
addikt
2 roadblockon átmenés hogy oldahto meg könynen? Negyed óráig szórakoztam a rendőrökel, 4 es körözöttséggel, de még véletlen sem jött egy úttorlasz se.
-
laceszgamer
addikt
válasz
noblem1983 #706 üzenetére
Komoly?
Én meg szívtam végig minden versenyt akkor is ha elején elveszett jóformán.
Ne ez fail volt részemről akkor. -
noblem1983
senior tag
válasz
laceszgamer #704 üzenetére
Megnyomod a tab-ot és ott megjelenik a restart race funkció
-
istvankeresz
aktív tag
Én is jól becummantottam...ez a trendi okostelefonon jön az üzi, hanghívás, viber, skype, tuggyatökömmi miatt. Kijátszottam a teljes játékot, jött a (Spoiler miatt nem írom ki) a végén, illetve a stáblista. Amatőr játékosként gondolom, hogy itt a story mód vége. Erre gondoltam, hogy maradt egy csomó lóvém, hát el baxom minden hülyeségre. Xar kocsit széttuningolni, stb. Kilépéskor nézem, hogy bakker, csak 88%-os a játék, pedig minden mütyürt összegyűjtöttem. Nézem a telefont, erre ott egy olvasatlan üzi jel. Bemegyek az üzenetek közé, erre ott meg már nincs jelölve, hogy van olvasatlanom. Mind1, mondom, akkor azért végig hallgatom őket. Erre az egyik lehallgatása után kiírja, hogy valami elit rész még vissza van. Na akkor kapcsoltam ki, mert se lóvé, se fejlesztett kocsi. Váááá. Kezdhetem gyűjtögetni megint a zsozsót, hogy vissza fejlesszem a jó kis beállított kocsimat, amit még megvenni sem tudok. Faxért kell így megcsinálni. Értem, hogy YOLO meg SWAG meg Z generáció állandóan a telefonját nézi, de akkor minek ment le a stáblista, hogy vége a játéknak. De bakker....
De legalább kiírtam magamból az ideget.
-
laceszgamer
addikt
Az is aki kitalálta hogy játékba kell ebbe a játékba ez a gymkama akármi... komolyan leültetném elég egy egész napra hogy tolja.
Egész jó játék lenne nélküle, még a menü kezelhetlenségét és az ujra nem indítható versenyeket is megbocsátanám.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Németh Péter #700 üzenetére
jah ilyesmit én sem tapasztaltam, bár tény hogy élből SSD-re telepítettem a játékot.
Egy lassú HDD is okozhat ilyen problémát.szerk: hopp látom már írtátok az SSD-t..
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Patrick76496 #701 üzenetére
Az SSD nagyon sokat számít, nekem kb 1 perc az első betöltés (ami még mindig sok szerintem). GTX 960-on egyszer sem tűnt el az aszfalt nálam.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Németh Péter #700 üzenetére
Az tényleg nagyon jónak számít, de a te géped nagyságrendekkel jobb az enyémnél (ami szintén messze áll a gyengétől), plusz SSD-d is van. Az út eltűnéséről azt hallottam, hogy common nVidia bug, még komoylabb kártyákon is képes előjönni. Viszont most olvastam, hogy offline ez nincs, szóval lehet megpróbálom úgy.
Amúgy megvan a gépigény, game-debate szerint még mediumon is el kéne futnia 1080p-ben. Bár ez az eredmény nem túl releváns, mert a Mad Max-hez sincs meg a minimum VGA követelmény, mégis high beállításokon játszok vele 1080p 50-60 FPS-sel, de ez ugye a másik irányba téved... A gépem megtalálható a cuccaim között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest