Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Nyomtató topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi hangfal építés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Az összes Need 4 Speed játék megvan és végig is toltam mindet, nemis egyszer.
A mostani gépemen is fentvan:
Hot Pursuit II, Underground I, Most Wanted (2005), Carbon, Pro Street, Undercover és Most Wanted (2012)Az első Most Wanted (2005) és Carbon is tetszett történetileg is...átvezető videók is passzoltak.....azokban az időkben nagyon ment ez a "hangulat".......bele lehetett tenni pár órát mindegyik részbe.

-
.LnB
titán
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni. De nekem a következő játékok vannak állandóan feltelepítve: Assetto Corsa, Project Cars, Dirt Rally, RaceRoom. Igaz ezek nem arcade játékok, de mindegyikbe több mint 10órát öltem. Ezek mellett régen természetesen én is szerettem a NFS Underground játékokat, és még párat. Kellemes kikapcsolódások voltak. De nagyon rég a NFS név egyenlő a szutyok jelzőkkel. Ezért ha be is jelentenek egy új címet szkeptikusan állok hozzá. Előzetesen ez a rész nagyon tetszik. De valami nagyot kell gurítaniuk, hogy ismét pénzt áldozzak egy NFS játékra. És a 10 órás játékidő nem túl biztató. Mélyről kell felküzdenie magát ennek a névnek, és azt hittem most akkor tényleg apait-anyait beleadnak, hogy sikerüljön visszakerülniük legalább a jó (nem is kiemelkedő) játékok közé. Nos az első beszámolók, értékelések alapján ez nem sikerült. Ezért én se biztos, hogy meg fogom venni.
szerk.:
Ja és, hogy majd a multiplayer opció biztosítja a játék szavatosságát? Kérdem én az ahol mindenki csak lökdösődik és semmi tisztelet, tiszta versenyzés nincs? Az nem túl szórakoztató, hogy az ember minden verseny előtt azért imádkozik, hogy értelmes emberekkel kerüljön össze. -
MeghaL0L
addikt
Na látod, izlések és pofonok. Én PC-n bétáztam, eléggé átjött. Nekem ez inkább multi élmény mint az nfs. De amúgy nézek majd streameket, hátha valaki mutat nekem olyat amiért azonnal rákattanok megint. Pedig hidd el szinte remegve vártam , mert az underdgroundos korszakra emlékeztet... De úgy nem csak játék téren, hanem arra a szép időkre amik akkor voltak!

-
LeventeV
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nyomtató topik
- Eredeti játékok OFF topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe új akku gar
- View 71 Tempered Glass Snow Edition + 3 db Corsair LL120 RGB 120mm + vezérlő + hub
- Xbox Series X 1TB + 1 játék - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- Playboy 2000-2005 teljes évfolyam
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, annyi mindent megépítene az ember