- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Ps4-re most vettem meg kedvezményesen! Vágytam egy nfs játékra, csak eredeti árukon drágálottam. Most itt egy teljes nfs játék, ami a kedvenc undergroundra hajaz :)
-
homerhamm
addikt
Ki lehet valahol kapcsolni, hogy ne online legyen a játék? Pl. hogy ha kimegyek a menübe addig szüneteljen a játék. Vagy ez is ilyen hülyén lett megoldva?
-
hhenry
őstag
Sziasztok! SOS segíség kéne
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
A témában szereplő játék ugyanaz mint ez? Need For Speed 2016
Csak mert van hol 2015-öt, van hol 2016-ot írnak..
Egyébként nagyon tetszik, csak nem tudom hogy mennyire futna jól a gépemen (i7-4790, GTX 750Ti 2GB, SSD, 24GB RAM, a videókártyára gondolok, mint szűk keresztmetszet). És potyára meg nem venném meg, elég drágán adják.. -
hhenry
őstag
Megvettem óriási csalódás
KB mennyi idő a story? -
hhenry
őstag
Sziasztok!
Megér 7,5 Eut a játék? -
lionshamlet
senior tag
Hello, ps4-en indítanam a jatekot ps4-en, ahhoz ugye be kell jelentkezni az ea origins szerverbe.
Viszont a jelszót nem engedi beírni.
Az email cimet meg engedi beirni, de a jelszot mar nem.
(van ea origins accountom)Ilyenkor mit lehet csinalni?
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Beújítottam egy Thrustmaster T150RS kormány szettet. Na most megy, de érdekes dolgot produkál a kormány. Ilyet művel velem mint a videóban a DFGT-vel csak nálam nem folyamatos hanem szakaszos, de képes eltekerni a kezemből és nem bírom megfogni. [link]
Gondoltam rá hogy leveszem az FFB erősségét, de érdekel azon kívül van-e megoldás a problémára. -
hazafy
csendes tag
Sziasztok olyan problémám van a játékkal telepítem gyári lemez kód minden és elindul valameddig eljut vagy a kapcsolódás a szerverhez vagy már a menüben vagyok és indítom a játékot .. gondol egyet és kidob egy hibaüzenettel van amikor picit lehet játszani és közbe utána meg folyamatosan kidob ... valami javaslat ötlet tipp?
válaszotokat előre is köszönöm -
Patrick76496
őstag
válasz
Németh Péter #914 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen a segítséget, akkor hagyom. Pedig szívfájdalom nélkül megváltam volna a játéktól még a progressel együtt is, ha lett volna valami lehetőség.
.
Amekkora hype volt körülötte anno kb annyira nagy csalódás volt számomra az egész sajnos. A Blackbox halála óta már nem olyan az NFS, mint régen volt. Szerencse, hogy azóta van Forza PC-re. -
válasz
Patrick76496 #913 üzenetére
Mindig következetesen képviselik azt, hogy nem a játékot veszed meg, hanem a jogot, hogy játszhass vele. Ez a jog át nem ruházható. Az Origin használatával meg elfogadtad azt is, hogy semmit nem fogsz pénzzé tenni, ami az accountodon van, beleértve magát az accountot is. Szerintem engedd el ezt a dolgot.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Németh Péter #912 üzenetére
A supportnak sem érdemes akkor ezzel kapcsolatban írni?
-
válasz
Patrick76496 #911 üzenetére
El lehet rejteni, de mást nem lehet vele kezdeni.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Németh Péter #910 üzenetére
Köszi a választ!
És átruházni sem lehet másik accountra vagy törölni az enyémről?
-
válasz
Patrick76496 #909 üzenetére
Nem tudod eladni, csak accounttal.
-
Patrick76496
őstag
Üdv!
Dobozos változatban van meg a játék (PC) és meg szeretnék tőle válni, de most csak kérdezni szeretnék ezzel kapcsolatban, nem hirdetni.
Szükséges deaktiválni az accountomról a játékot Originen vagy valami egyéb hasonló intézkedés, vagy csak simán továbbadom és aki megveszi ugyan úgy tud vele játszani? Mert ugye a kód az én accountomhoz van aktiválva, viszont ha más is megpróbálná beírni, akkor nem tudom, hogy elfogadná-e.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Allien
veterán
Sziasztok! Régebben vettem a játékot, de egyik frissítés után nem indult a játék, wint kellett volna frissíteni, vagy mi. Most átváltottam win10-re, és az első bökkenő, hogy a garázsból kilépve az autó nem indul el, csak kipörög a kereke és füstöl.
Próbáltam gamepaddal-, és nélküle is. Billel is ugyan ez a helyzet.
Mi lehet a megoldás?
-
Sirandrish
legenda
Nah most jutottam el eddig a játékig.
pár kérdés.
Nehézséget nem lehet állítani?
Honnan tudom hogy megnyertem-e az adott versenyt? Mármint a térkép hogy jelzi azt nekem hogy azon az adott versenyen hanyadik volt? -
LanyUs
őstag
Tescoban 1600 Ft-ért kapható, ahol van még készleten ( Szekszárdon még volt reggel 1 db )
-
Apollo_21
addikt
Ezt produkálja a kicsike
-
Apollo_21
addikt
Nemfut semmi, amikor ráerőszakolnám mint más játékra a fullképet (alt+enter) villan feketén a kép majd visszajön ugyanaz hogy kicsibe mutatja
Olyan mintha az NFS nemtudná érzékelni a kijelzőt, sem felbontás ügyileg sem sehogy
Saját beállításaival sem változik semmi a játékba sem. Window mode on-off..semmi
Képrfissítés frekvenciát váltva se jobb-rosszabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest