- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
Marci112233 #878 üzenetére
Ennyit sztem megér.
-
boogie84
veterán
válasz
Marci112233 #873 üzenetére
Kis ideig lekötött, az h kinek mi éri meg az relatív...
-
boogie84
veterán
válasz
rantotthusi #852 üzenetére
Üdv, nálam is dobott párat. Hogy mitől van az jó kérdés...
-
boogie84
veterán
Elsore olyan erzesen volt, mintha dog nehezek lennenek az autok. Alulkormanyzottak. Sot kanyarban nyomom az egyik iranyba billentyuzeten, konkretan nem fordul az auto hanem halad egyenesen (egy szalagkorlatnak, sztem a rasegites a gaz)
Soha ne told ki teljesen egyik vegletbe sem a csuszkat. Driftre drift gumi, tedd ra ivre es onnan tol mar meg kell tartani az autot. Sztem a drift a legelvezetesebb resze a jateknak.
Es igen, ahogy jonnek a tuning alkatreszek ugy talan konnyebb iranyitani az aztokat. Persze bele is jossz a jatekba.
-
boogie84
veterán
válasz
ADAM1337 #838 üzenetére
Kezdek belejönni. Amennyire nem szerettem az U2-ben a driftet itt talán a legjobb, legélvezetesebb játékmód.
A Hard drift is pite egy médium-high spritnhez vagy körveryenyhez képest. Biztos azért mert itthon is áll egy Mx5 a garázsban.
Nem tudom mit rontok el az említett versenyekben, talán amiatt nehéz, hogy még mindig csak egy Mx5-el megyek ami már 600LE-s, de még mindig nem egy közép-felsőkategóriás autó a játékban persze. Valószínűleg egy NSX-el már könnyebbek lennének a futamok.
A 458 Italia lenne az egyik kiszemelt, már most van 300e lóvém, gyakorlatilag meg tudnám venni a legdrágább autót. Ez így jól lett kitalálva? Pár nap játék és már a fullos utolsó autót is kipróbálhatnám? Furi...
Na mind1, kezd jobban menni ez a lényeg, végre élmény a játék!
-
boogie84
veterán
Üdv urak,
tegnap beszereztem a játékot. Olyan érzés vezetni a BRZ-t ill az MX5 ND-t, mintha dög nehéz autók lennének. Alapvetően az autók alulkormányzottak.Borzalmas az irányítás.
Másik fura dolog, ha elindítanék egy versenyt, akkor térképen felajánlja h GPS-t kapcsol, vagy odaugrik a versenyhez. Ha már nem akarok addig autókázni akk miért nem lehet elindítani térképről? Ez túl bonyolult lett volna?
Így odateleportálok, majd újra el kell indítani a játékot. Ezt egy lépéssel gördülékenyebbé tenné a játékot.
Már azt hittem csak nálam tölt sokat a játék. Ismerős mondja, hogy ez bizony minden platformon így megy. Növeli a játékidőt.
Lehet h már öreg vagyok az NFS-hez, de nekem nehéznek tűnik. Semmit sem állítottam, nem tudom lehet e...
Nem maxra van tuningolva az ND, de egész jól fel van húzva, viszont Hard versenyt alig alig tudok nyerni. 2-t nyertem. Egyik versenyt ha 10-15x nem próbáltam akkor egyszer sem.További idegesítő, hogy online játékosok ugyan azokon az utakon mennek, akár ugyan azt a versenyt játszák, akár mást, de idegesítő mikor telibetrafál egy...
Alulkormányzottságnak köszönhetően persze esély sincs h kikerüljem.
Csak h pozitívat is írjak a játékról: egyszerűen gyönyörű! Gondolom konzolportot vettünk megint, így nem mindig fut simán. Persze ez lehet h a 2500@4,4GHz már kevés, de nem hinném, mert mindig ugyan ott esik az fps.
Vezetési stílus beállítása. Ez tetszik, de meg kell találni mindegyik autóhoz a megfelelőt. Nem egyszerű!Pár szóban a játék szvsz: szar irányítás (meg lehet, meg kell szokni), szép grafika, sok töltés, nehéz.
Mit gondoltok, 1-2 nap után hogy látom a dolgokat? Javulni fog a játékélmény, ha erősebb autót veszek? Az /ok vezethetőbbek lesznek?
-
boogie84
veterán
válasz
gainwardgs #372 üzenetére
Annyira nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest