Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz Omli85 #327 üzenetére

Csak a magam nevében tudok nyilatkozni. De nekem a következő játékok vannak állandóan feltelepítve: Assetto Corsa, Project Cars, Dirt Rally, RaceRoom. Igaz ezek nem arcade játékok, de mindegyikbe több mint 10órát öltem. Ezek mellett régen természetesen én is szerettem a NFS Underground játékokat, és még párat. Kellemes kikapcsolódások voltak. De nagyon rég a NFS név egyenlő a szutyok jelzőkkel. Ezért ha be is jelentenek egy új címet szkeptikusan állok hozzá. Előzetesen ez a rész nagyon tetszik. De valami nagyot kell gurítaniuk, hogy ismét pénzt áldozzak egy NFS játékra. És a 10 órás játékidő nem túl biztató. Mélyről kell felküzdenie magát ennek a névnek, és azt hittem most akkor tényleg apait-anyait beleadnak, hogy sikerüljön visszakerülniük legalább a jó (nem is kiemelkedő) játékok közé. Nos az első beszámolók, értékelések alapján ez nem sikerült. Ezért én se biztos, hogy meg fogom venni.

szerk.:
    Ja és, hogy majd a multiplayer opció biztosítja a játék szavatosságát? Kérdem én az ahol mindenki csak lökdösődik és semmi tisztelet, tiszta versenyzés nincs? Az nem túl szórakoztató, hogy az ember minden verseny előtt azért imádkozik, hogy értelmes emberekkel kerüljön össze.

Új hozzászólás Aktív témák