- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni. De nekem a következő játékok vannak állandóan feltelepítve: Assetto Corsa, Project Cars, Dirt Rally, RaceRoom. Igaz ezek nem arcade játékok, de mindegyikbe több mint 10órát öltem. Ezek mellett régen természetesen én is szerettem a NFS Underground játékokat, és még párat. Kellemes kikapcsolódások voltak. De nagyon rég a NFS név egyenlő a szutyok jelzőkkel. Ezért ha be is jelentenek egy új címet szkeptikusan állok hozzá. Előzetesen ez a rész nagyon tetszik. De valami nagyot kell gurítaniuk, hogy ismét pénzt áldozzak egy NFS játékra. És a 10 órás játékidő nem túl biztató. Mélyről kell felküzdenie magát ennek a névnek, és azt hittem most akkor tényleg apait-anyait beleadnak, hogy sikerüljön visszakerülniük legalább a jó (nem is kiemelkedő) játékok közé. Nos az első beszámolók, értékelések alapján ez nem sikerült. Ezért én se biztos, hogy meg fogom venni.
szerk.:
Ja és, hogy majd a multiplayer opció biztosítja a játék szavatosságát? Kérdem én az ahol mindenki csak lökdösődik és semmi tisztelet, tiszta versenyzés nincs? Az nem túl szórakoztató, hogy az ember minden verseny előtt azért imádkozik, hogy értelmes emberekkel kerüljön össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- Borderlands 4 teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest