- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Értem, köszi a választ. Sajnálom, mert a régi NFS-ekben baromi jó zenék voltak. Akkor valszeg ezért hiányzik a fotó mód is, kicsit hiányoltam. Viszont láttam, hogy alig mutatták be pár napja az új GT-R-t, de már le van modellezve a játékban.
Nagyon remélem, hogy nem hagynak minket patchek nélkül, mert jelenleg egy eléggé optimalizálatlan és bugos a játék.
Sokszor van olyan, hogy megyek, és nem tölt be előttem a map, csak a nagy üresség van.. Ilyenkor persze leesek és nyilván úgy számolja a játék, mintha karamboloztam volna, pedig egyáltalán nem is tehetek róla. De a legjobb az egészben az, hogy amikor ilyenkor tölt a játék, a time attack pl számol a háttérben, és mivel sokáig tölt persze hogy lejár az idő.
Néhány klasszikussal én is találkoztam, pl az NFS3 (HP) menü zenéje a garázsban.
Az EA TRAX-ot viszont hiányolom, szívesen hallgatnék pár olyan zenét verseny közben is, ami csak a garázsban van. Meg olyan is lenne, amit kikapcsolnék, bár már megbarátkoztam a garázsban szóló zenék többségével.
Az irányításra is kezdek nagyjából ráérezni. Tettem a Silviara egy Wang Gang pad méretű spoilert, felpakoltam maxra a leszorítőerőt és így már viszonylag stabil a kocsi, végre nagyjából arra megy, amerre én szeretném. Az S13 még egy kicsit bizonytalan, kell egy kis idő, mire az ember ráérez a konfigurálásra.
-
Over567
aktív tag
Várj ez úgy működik hogy vagy solozod ahol csak ai van vagy publicba ahova úgymond lobby rendszerrel bármilyen random embert bedobhat melléd. Nálam minden belépés után kb 10 percel vagy egyből tele van a lobby más játékosokkal. Tény és való hogy általában mindenki a saját dolgával törődik de vannak kivételek. Tegnap elég sokat autókáztam egy francsetudja milyen nemzetiségű BMW-s úriemberrel. PvP úgy működik hogy ha odamész egy versenyhez lesz a start mellett olyan lehetőség is hogy invite all. Ekkor kiküld egy értesítést és aki elfogadja azzal versenyezhetsz az adott lobbyból. Vagy a ki lehet hívni bárkit challengre ha mellé állsz és kidobja a lehetőséget. Ilyenkor a játék választ egy célt és egy játékmódot amit tolni fogtok.
-
orc88
őstag
NFS és Far Cry Primal között vacillálok
És hiába jött ez a reboot, valamiért azt érzem, hogy valami hiányzik még belőle...
A "nem lesz fizetős DLC" rész viszont tetszik, ami a mai AAA játékoknál elég ritka...
Primal ugyan a játékmenetben nem hozott nagy áttörést, de mégis úgy érzem, hogy több időt tudnék benne eltölteni akár felfedezéssel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Futás, futópályák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- Képregény topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest