- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nincs.
-
stvnppp
senior tag
Tegnap én is beruháztam rá, és toltam bele ~ 6 órát. Szerintem nagyon jó játék, bár nálam erős a nosztalgiafaktor, mert az Undergroundokon és az első Most Wanteden nőttem fel.
Ami nekem így furcsa, az az autólista. Szerintetek fog ez még dlc-k formájában bővülni, vagy ez már végleges. Kicsit ilyen Speedhunters utánérzés a játék, mintha az elmúlt hónapok ott megjelent cikkei alapján válogatták volna ki az autókat. Ott is volt tuning 458 Italia meg F40, illetve akad Lambo is. De ugyanakkor azt nem értem, hogy hogyan fért be az F40 egy tuningolós játékba, és egy újabb Z Nissan nem. (350z és 370z)
Mintha olvastam volna valahol, hogy jönnek még hozzá (ingyenes) tartalmak, úgyhogy még reménykedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest