- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
MeghaL0L #339 üzenetére
Értem amit mondasz...de ez nálam olyan kérdés hogy kell..mert NFS
....már youtube.on láttam pár videot...a játék elejétől kezdve...nekem bejön a hangulata...a garázs...olajszagú műhely...szerelő csaj...haverok...bandázás..a verdák....módosítások....stb stb......ezt olyan érzi át jobban aki ezt "élőben" is tapasztalta...vagy jelenleg is nyomja....mégha csak kicsiben is.
...........( nekem sem gyári a Seat-om....)
-
GEIL
addikt
válasz
boogie84 #336 üzenetére
Egy tömött buszon kapná el a hasmenés a fejlesztőcsapatot...hogy nemtudnak időre adaptálni egy játékot minden platformra......majd nagykegyesen megjelenik jövő márciusban, persze rá 1-2 hétre már jön majd a patch mert olyan bugos hogy én szégyenlem majd magam miattuk....addigra meg PS4 és XBOX one tulajok közül már páran unni is fogják....ehh.....
-
GEIL
addikt
Az összes Need 4 Speed játék megvan és végig is toltam mindet, nemis egyszer.
A mostani gépemen is fentvan:
Hot Pursuit II, Underground I, Most Wanted (2005), Carbon, Pro Street, Undercover és Most Wanted (2012)Az első Most Wanted (2005) és Carbon is tetszett történetileg is...átvezető videók is passzoltak.....azokban az időkben nagyon ment ez a "hangulat".......bele lehetett tenni pár órát mindegyik részbe.
-
GEIL
addikt
Nemigaz hogy egy M5 E60 vagy egy M5 F1 már nem fért volna el benne...
meg Carrera is van benne dögivel...de egy klasszikus 911 turbo inkább kellene....
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest