- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
8-10 óra a """"sztori"""". Annál nagyobb cél nincs. A multi része sajnos hacsak nem haverral tolod nagyon gyér, utólag raktak bele egy invite rendszert de annyira limitált az egész hogy nagyon ritkán fogsz idegen emberrel együtt versenyezni. A rendőrök borzalmasan lassúak és mindenen fennakadnak, nem is értem minek vannak a játékban.
Ez nem olyan mint a crew, miután vége a történetnek nincs igazából mit csinálni, max újrajátszani a versenyeket. DLC-ként jött az Eddie's challenge ami 15 kihívás, ez már a PC-s verzió része alapból, meg van (lesz? nem tudom hogy a PC-s verzióban benne van-e már) 5 db gyorsulási verseny.
-
Over567
aktív tag
Story elég rövid ahogy írták már máshol. Napi kihívások vannak gurulgatni lehet asszem multi úgy van hogy meghívhatsz mindenkit az adott lobbyból egy versenyre. Vannak challengek gondolom később lesz több is most pl Eddie-s U2-ből. Szerintem azt is le lehet zavarni hamar. Többet most hirtelen nem tudok aki játszott vele többet lehet tud jobbakat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- EA Sports WRC '23
- EAFC 26
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest