- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
aTom_DJ
tag
válasz
tkazmer #3400 üzenetére
"Próbáltam a demot, szerintem előbb, mint te.
Annyit találtam mindössze furcsának, hogy míg egy film 24-30fps, neked az 50fps szaggatás, ez bármilyen visszaolvasás nélkül így marad."Gondolom neked jólesne ha ilyet szólnának be!
Az most nem fontos, hogy ki mikor próbálta a demot. Várakozás helyett race online ;)!
Képzeld én is annyit találok csak furcsának, hogy amikor a race 24 FPS-el folyamatos, akkor a PS 50-el miért nem? Nem gyanus, hogy ezt nem csak én látom így? -
Kiskokó
veterán
válasz
tkazmer #2966 üzenetére
Nyugi régen se meg most se sokat torrneteztem régen énis bonyolultnak talátlam de amugy nagyon könnyü.
egy fájtl letöltesz berakod a progiba és mrá szedi is ennyi .
egyszerű.. bár sose használtam kb amióta isemrem ezt a progit kb 6-8 fájlt töltötem le.csak akro töltök ha fentvok enldessen.. mert vanak yieln publikus vagy myieln torrentek de oylaoakt sose keresek akkor inkább megszerzem máshogy ami kell : -
Viktor77
titán
-
-
Dashes
őstag
válasz
tkazmer #2646 üzenetére
+1 óra , szeritnem sokan már lassan +1 napja várják komolyan
A vicc az egészbe az , hogy engem nem is izgat az NFS, csak annyira vicces, vagy szánalmas ami ilyenkor megy ott/itt
SG zárva szokás szerint.
Szvsz minden egyes topikot le kéne zárni ilyenkor, amíg ki nem j.... utána is lehet offolni, rossz ötlet , egy chat szoba jó ötlet lenne. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest