- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Epson nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
hossszú #5093 üzenetére
Válasz mindenkinek:
Soak: Hát elkelne a segítség, különben nem fejlesztem fel a játék miatt a gépem
(8800GT), ha ilyen fekál marad.Manitou: A menüvel még elvolnék, bár télleg elég összevissza. Ha ennyi baja lenne egy játéknak örömömben elmennék virágot szedni. Már a demo alatt is hülyítette a billentyűzetemet.
Slayer006: lehet, hogy nem túl sok memóriával rendelkezem (1,5 giga), de az legalább túlvan a lélektani 1 gigás határon. Felismerem, ha egy játék akad, ha meg szaggat - arra ott van szoftveres úton a FRAPS, hardveres úton meg marad a NASA kerítése (egy klasszikus görög vers jutott róla eszembe: Farbatosz - Oszlopok. Bemegyek a boltba, oszt' lopok.) Ramot biztos veszek a gépembe, de szerintem nem fogja a problémámat orvosolni (ha a Krízis eldöccen rajta, akkor egy ProStreet-nek is el kell).
mazda626: háát, helyettem ne fékezzen már mindenféle computer. Az rendben van, hogy be kell kapcsolni a kipörgésgátlót, billyentyűzetről, de azt már nem tolerálom, ha beragad a kanyarba a kocsi.
hosszú: Sajnos ilyeténmódon nem fogok eljutni az 1000 lóerős kocsikhoz, mert még egy Golf TFsi 200 lóereje is kétvállra fekteti a tudományomat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest