- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA® driverek topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
válasz
hossszú #6015 üzenetére
Már tudom mi volt. Lejjeb vettem az órajelet 4 GHZ-ről, és kicsit alulfeszeltem....
Cserébe egy "gyenge" rakcióidőm..... -
muxi-muxi
senior tag
válasz
hossszú #5093 üzenetére
Válasz mindenkinek:
Soak: Hát elkelne a segítség, különben nem fejlesztem fel a játék miatt a gépem
(8800GT), ha ilyen fekál marad.Manitou: A menüvel még elvolnék, bár télleg elég összevissza. Ha ennyi baja lenne egy játéknak örömömben elmennék virágot szedni. Már a demo alatt is hülyítette a billentyűzetemet.
Slayer006: lehet, hogy nem túl sok memóriával rendelkezem (1,5 giga), de az legalább túlvan a lélektani 1 gigás határon. Felismerem, ha egy játék akad, ha meg szaggat - arra ott van szoftveres úton a FRAPS, hardveres úton meg marad a NASA kerítése (egy klasszikus görög vers jutott róla eszembe: Farbatosz - Oszlopok. Bemegyek a boltba, oszt' lopok.) Ramot biztos veszek a gépembe, de szerintem nem fogja a problémámat orvosolni (ha a Krízis eldöccen rajta, akkor egy ProStreet-nek is el kell).
mazda626: háát, helyettem ne fékezzen már mindenféle computer. Az rendben van, hogy be kell kapcsolni a kipörgésgátlót, billyentyűzetről, de azt már nem tolerálom, ha beragad a kanyarba a kocsi.
hosszú: Sajnos ilyeténmódon nem fogok eljutni az 1000 lóerős kocsikhoz, mert még egy Golf TFsi 200 lóereje is kétvállra fekteti a tudományomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Robogó, kismotor
- NVIDIA® driverek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Router gondok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest