Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
válasz
hossszú
üzenetére
Már tudom mi volt. Lejjeb vettem az órajelet 4 GHZ-ről, és kicsit alulfeszeltem....
Cserébe egy "gyenge" rakcióidőm..... -
muxi-muxi
senior tag
válasz
hossszú
üzenetére
Válasz mindenkinek:
Soak: Hát elkelne a segítség, különben nem fejlesztem fel a játék miatt a gépem
(8800GT), ha ilyen fekál marad.Manitou: A menüvel még elvolnék, bár télleg elég összevissza. Ha ennyi baja lenne egy játéknak örömömben elmennék virágot szedni. Már a demo alatt is hülyítette a billentyűzetemet.
Slayer006: lehet, hogy nem túl sok memóriával rendelkezem (1,5 giga), de az legalább túlvan a lélektani 1 gigás határon. Felismerem, ha egy játék akad, ha meg szaggat - arra ott van szoftveres úton a FRAPS, hardveres úton meg marad a NASA kerítése (egy klasszikus görög vers jutott róla eszembe: Farbatosz - Oszlopok. Bemegyek a boltba, oszt' lopok.) Ramot biztos veszek a gépembe, de szerintem nem fogja a problémámat orvosolni (ha a Krízis eldöccen rajta, akkor egy ProStreet-nek is el kell).
mazda626: háát, helyettem ne fékezzen már mindenféle computer. Az rendben van, hogy be kell kapcsolni a kipörgésgátlót, billyentyűzetről, de azt már nem tolerálom, ha beragad a kanyarba a kocsi.
hosszú: Sajnos ilyeténmódon nem fogok eljutni az 1000 lóerős kocsikhoz, mert még egy Golf TFsi 200 lóereje is kétvállra fekteti a tudományomat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Karácsonyi Akció!! Apple iPhone SE (2020) 64GB
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-6GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)