Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz toma187 #2937 üzenetére

Szia!

Igen, az a két nap nálam is felcserélődött, tegnap néztem is miatta, mert elterveztem, hogy váltóhoz farmopnék zöld conv. kit-eket és csak pislogtam cserébe egy picit, hogy gumi nap van. :)
    Az viszont tetszik, hogy két hétköznap is lehet majd pénzért versenyezni ugyanitt, a vasárnapi meg játékszüneti nap, ami helyes is szerintem.

Nagyon meg vagyok elégedve a játék teljesítményével, pörög a menü, a versenyek vége, ahogy kell és már a napi gold-ok felszedését sem úgy kell csinálnom, hogy rámegyek egyszerre egy képernyőri arany felvevés gombra sorban és utána várok fél percig, hogy reagáljon a játék, hanem szinte azonnal megadja a gold-okat.

Subaru-nak végre tényleg a kipufogójából jön a láng és nem a csomagtartójából, Tournament piac refresh végre lecsökkent az idióta 1 hetes időről jóval kevesebb időre, így hamarabb nullázhatom majd a Tournament pontjaimat az F40-re. :D Csak arra tudok már költeni.

Ezekkel a scrap pontokkal gyakorlatilag mérföldekkel hamarabb lehet majd szerintem tuningolni főalkatrészekkel egy kívánt autót.
    Minél combosabb Boss-t nyomunk le, annál több scrap pontot kapunk, ha BP-t húzunk (persze feltétel, hogy max csillagos legyen a BP-hez kötődő kocsi) és most nem fogok számolgatni, de ha pl a McLaren-es boss versenyeit nyomogatjuk újra scrap pontokért, akkor nulláról 1 hét alatt össze lehet farmolni annyit, amiből lehet venni legendary hyper főalkatrészt.

Azt amúgy én sem tudom, hogy hol lehet megnézni, összesen mennyi szabad hely van még a raktárunkban, de úgyis szól majd a játék, ha nem tetszik neki valami.

Új hozzászólás Aktív témák