- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BIOS topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Mini PC
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
toma187 #2937 üzenetére
Szia!
Igen, az a két nap nálam is felcserélődött, tegnap néztem is miatta, mert elterveztem, hogy váltóhoz farmopnék zöld conv. kit-eket és csak pislogtam cserébe egy picit, hogy gumi nap van.
Az viszont tetszik, hogy két hétköznap is lehet majd pénzért versenyezni ugyanitt, a vasárnapi meg játékszüneti nap, ami helyes is szerintem.Nagyon meg vagyok elégedve a játék teljesítményével, pörög a menü, a versenyek vége, ahogy kell és már a napi gold-ok felszedését sem úgy kell csinálnom, hogy rámegyek egyszerre egy képernyőri arany felvevés gombra sorban és utána várok fél percig, hogy reagáljon a játék, hanem szinte azonnal megadja a gold-okat.
Subaru-nak végre tényleg a kipufogójából jön a láng és nem a csomagtartójából, Tournament piac refresh végre lecsökkent az idióta 1 hetes időről jóval kevesebb időre, így hamarabb nullázhatom majd a Tournament pontjaimat az F40-re.
Csak arra tudok már költeni.
Ezekkel a scrap pontokkal gyakorlatilag mérföldekkel hamarabb lehet majd szerintem tuningolni főalkatrészekkel egy kívánt autót.
Minél combosabb Boss-t nyomunk le, annál több scrap pontot kapunk, ha BP-t húzunk (persze feltétel, hogy max csillagos legyen a BP-hez kötődő kocsi) és most nem fogok számolgatni, de ha pl a McLaren-es boss versenyeit nyomogatjuk újra scrap pontokért, akkor nulláról 1 hét alatt össze lehet farmolni annyit, amiből lehet venni legendary hyper főalkatrészt.Azt amúgy én sem tudom, hogy hol lehet megnézni, összesen mennyi szabad hely van még a raktárunkban, de úgyis szól majd a játék, ha nem tetszik neki valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Bittorrent topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Légies iPhone halvány színei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest